Founes Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Kollitoi gia sas skeftome na parw ena TV-Tuner kai tha eithela ti voithia sas sxetika me 1-2 apories pou exw... Loipon eimai vasika anamesa se exwteriko kai eswteriko, ti apo ta 2? tha me voleve exwteriko mias kai tha borousa na to syndiasw me to laptop kai na to pernw mazi... apo tin alli exw akousei oti den einai kai toso kala se poiotita. i xrisi gia tin opoia to thelw einai vasika gia na grafw kai oxi toso na vlepw (an exeresoume auto pou elega parapanw peri laptop...) apo eswterika exw estiasei se ena apo to plaisio... AVERMEDIA 203/303 STUDIO-TV (INTERNAL) Κωδικός προϊόντος : 539554 Κατασκευαστής : AVERMEDIA Interface : Internal PCI FM radio : Ναί Remote control : Ναί Analogue Video Input : Composite, S-Video Λειτουργικά Συστήματα : Windows 95/98/98SE/2000/NT4.0/ME/XP Teletext : Ναί Ήχος : dbx Stereo Εγγύηση : 1 έτος TV Recording Scheduler για να καταγράψετε το αγαπημένο σας προγραμμα όταν λείπετε Αντιγραφή TV/Video σε MPEG I/II ΤΙΜΗ : € 63.90 tha eithela tin apopsi sas genika
parsifal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Κατ'αρχήν, όλα τα hardware reviews στο αρκετά αξιόπιστο http://www.tv-cards.com τείνουν να συμφωνήσουν με αυτό που λες ότι τα εξωτερικά έχουν κατά πολυ χειρότερη ποιότητα από τα εσωτερικά. Τώρα για χρήση με laptop, σκέφτηκες ότι θα χρειάζεσαι και αξιοπρεπές σήμα από κεραία? Γιατί με τις φορητές εσωτερικού χώρου κεραιούλες θα είσαι τυχερός αν πιάνεις πάνω από 3 (ΤΡΙΑ!) κανάλια (Εκτός εαν μένεις δίπλα σε αναμεταδότες ) Τώρα, αν κινείσαι σε low-budget, θα σου πρότεινα αυτή που έχω κι εγώ, PixelView PlayTV Pro (κάτω από 43euro τελική, κομπλέ με remote control, καλώδιο κεραίας για FM, καλωδιάκι loopback για σύνδεση του audio-out στο line-in της κάρτας ήχου). Πρίν από αυτήν, είχα την Pinnacle PCTV Pro, την οποία χρυσοπλήρωσα (120euro τελική) και τελικά το μόνο που είχα παραπάνω ήταν το όνομα Pinnacle (α, και στερεοφωνικό ήχο...). Ποιότητα εικόνας, ΙΔΙΑ ! Για κάτι πιο ακριβό, πολύ καλή η Terratec Cinergy 400, η οποία στη θεωρία έχει καλύτερο επεξεργαστή από το κλασσικό 8bit BT878A (νομίζω έχει Philips SAA7134 9bit), πολύ σταθερούς drivers, και (πολύ σημαντικό για την εγγραφή) μηδενικά προβλήματα συγχρονισμού audio-video, κάτι που βασανίζει πολύ τους κατόχους BT878 καρτών. Επίσης, αντίθετα με το πρόσφατο παρελθόν, το τσιπάκι της υποστηρίζεται από πολλά αξιόλογα 3rd party shareware programs (Το Fly2000TV που είδα με εντυπωσίασε!) Τιμή δε θυμάμαι ακριβώς, αλλά πρέπει να παίζει κοντά στα 80-90euro. Αυτά τα ολίγα...Καλές αγορές !!!
LordArthas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Εχω την Terratec 400 και ειμαι ευχαριστημενος. Για capture κατευθειαν σε συμπιεσμενο format, θελεις καλο μηχανημα. Εγω δεν τα εχω καταφερει χωρις να χανω frames. Για vcd ή svcd ειναι πιο απλα τα πραγματα. Ισως το καλυτερο ειναι να κανεις capture σε loosness format, αν εχεις χωρο στο δισκο και μετα με την ησυχια σου να το συμπιεζεις. Η τελευταια εκδοση των drivers δεν ειναι ασχημη. Σιγουρα καλυτερη της προηγουμενης αλλα καποια bugs τα εχει, που ομως λυνονται. Το chipaki οπως ειπε ο parsifal ειναι το Philips SAA7134.
martyras Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Des kai edw: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=381636
Founes Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 sas euxaristw gia tis apantiseis... kai twra i epomeni simandiki erwtisei Exei testarei kapoios tin terratec 400 me filmnet?
pseira Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Lordarthas ti mixanima exeis dld kai den antapokrinetai stis anagkes tou realtime sympiesmenou video?
LordArthas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Αυτο εδω pseira: http://www.lordarthas.altervista.org/mycomputer/index.html
pseira Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Panw katw idio mixanima exw....Mono 2200+ exw ligotero, alla 1GB ram... xm....kai imoun sto para pente na tin parw....Alla se asympiesto avi de leei na tvripparw.....
LordArthas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Αν δεν εχεις προβλημα χωρου, δεν καταλαβαινω γιατι δεν θες. Επειτα μπορεις να μην κανεις avi, αλλα mpg (vcd, svcd). Εκει δεν υπαρχει προβλημα. Θα ειναι λιγο μεγαλυτερα τα αρχεια σου, αλλα θα εισαι οκ. Ξεχασα να πω οτι εχω προσπαθησει σε αναλυση 640x480. Σε χαμηλοτερη ειναι οκ και avi (δε θυμαμαι ποσο, ισως 480x360).
doc1000 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2004 Πάντως εγώ είχα πάρει απ' το Πλαίσιο την Kworld expert TV stereo (με νέο 10bit και καλά chipaκι) που είχε μέχρι και είσοδο για ψηφιακή βιντεοκάμερα και τιμή γύρω στα 90 euro, αλλά δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος απ' την εικόνα και έφαγε σουτ πίσω... Κατ' αρχήν η ποιότητα λήψης σήματος ήταν απαράδεκτη χρησιμοποιώντας υπόψην την εξωτερική κεραία που στην τηλεόραση έπιαναν όλα τα κανάλια ΤΕΛΕΙΑ. Ε, λοιπόν στην kworld έπιαναν όλα με χιόνι και θολούρα... Τα προγράμματα της επίσης moy έσπασαν τα νεύρα καθώς για την Ελλάδα έβαζε secam και έπιανε όλα τα κανάλια απαράδεκτα... Ακόμα και βάζοντας άλλες χώρες με Pal-b έπιανε ελάχιστα καναλια... Μόνο με το WinDVR3 της interVideo που είχα κατεβάσει καταφερα να δω έγχρωμα αλλά και πάλι καμιά σχέση με TV... Ούτε το dscaler την υποστήριζε... Γενικά απογοητεύτηκα απ' το θέμα και δε νομίζω να ξαναασχοληθώ... Εκτός του ότι θέλει και πολύ ισχυρούς επεξεργαστές, πολύ χώρο στο δίσκο αν το σώσεις ασυμπίεστο και γενικά πολύ πειραματισμό. Εγώ το ήθελα κυρίως για να μετατρέψω κάποιες VHS κασσέτες σε DVD αλλά μάλλον θα στραφώ σε desktop συσκευή όταν πέσουν λίγο οι τιμές και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
nikoskon Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Leadtek Winfat TV 2000 XP Deluxe 70 Euro eimai enas paneytyxhs katoxos ths edw kai arketous mhnes.
Founes Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2004 Leadtek Winfat TV 2000 XP Deluxe 70 Euro eimai enas paneytyxhs katoxos ths edw kai arketous mhnes. kollite exw merikes erwtisoules... FM exei ? tv capture fadazome boreis na kaneis etsi? FM capture? Filmnet ? thanx in advance !
qspock Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Τώρα' date=' αν κινείσαι σε low-budget, θα σου πρότεινα αυτή που έχω κι εγώ, PixelView PlayTV Pro (κάτω από 43euro τελική, κομπλέ με remote control, καλώδιο κεραίας για FM, καλωδιάκι loopback για σύνδεση του audio-out στο line-in της κάρτας ήχου). Πρίν από αυτήν, είχα την Pinnacle PCTV Pro, την οποία χρυσοπλήρωσα (120euro τελική) και τελικά το μόνο που είχα παραπάνω ήταν το όνομα Pinnacle (α, και στερεοφωνικό ήχο...). Ποιότητα εικόνας, [b']ΙΔΙΑ ![/b] Συμφωνω απολυτα με τα παραπανω. Μια διευκρινηση: Η pixelview εχει μονοφωνικο ηχο μονο στα καναλια της TV. Για το ραδιο ο ηχος ειναι stereo. Οποτε σιγα το πλεονεκτημα για την Pinnacle (ενα Mega ενα Star κι ενα ΕΤ3 με το απαραδεκτο stereo τους, τα αλλα καναλια ειναι μονοφωνικα). Τριπλασια λεφτα και ουτε καν κεραια ραδιοφωνου, ουτε υποδοχη line-in για την Pinnacle...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.