tempes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Ήρθε ένας πελάτης και είχε ρυθμισμένο το vpn των windows και συνδεόταν μεσώ αυτού στο δίκτυο της εργασίας . Το ενεργοποιούσε από τις ρυθμίσεις των windows 11 προσπάθησα , αλλά δεν κατάφερα κάτι . Ξέρει κάποιος πως ρυθμίζεται και τι απαιτεί ;
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, tempes είπε Ήρθε ένας πελάτης και είχε ρυθμισμένο το vpn των windows και συνδεόταν μεσώ αυτού στο δίκτυο της εργασίας . Το ενεργοποιούσε από τις ρυθμίσεις των windows 11 προσπάθησα , αλλά δεν κατάφερα κάτι . Ξέρει κάποιος πως ρυθμίζεται και τι απαιτεί ; Απαιτεί τα custom στοιχεία της σύνδεσης VPN για αρχή... Τα έχεις?
tempes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Ποια είναι αυτά; ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω και η Microsoft δεν έχει σαφείς οδηγίες
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tempes είπε Ποια είναι αυτά; ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω και η Microsoft δεν έχει σαφείς οδηγίες Αυτά τα έχει αυτός που έχει δημιουργήσει το VPN και συνήθως είναι μοναδικά για κάθε χρήστη. Αν είναι εταιρικό πρέπει να μιλήσει με το ΙΤ της επιχείρησης του. Αν είναι προσωπικό πρέπει να μιλήσει με αυτόν που το δημιούργησε. 🙂
tempes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά, θέλω να δημιουργήσω ένα δικό μου vpn. Μέσω του vpn των windows. Πιο πολύ για δοκιμή, αλλά και για να συνδέομαι απομακρυσμενα στο δίκτυο που υπάρχει
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Στις 4/10/2022 στις 10:01 ΜΜ, tempes είπε Μάλλον δεν το εξέφρασα σωστά, θέλω να δημιουργήσω ένα δικό μου vpn. Μέσω του vpn των windows. Πιο πολύ για δοκιμή, αλλά και για να συνδέομαι απομακρυσμενα στο δίκτυο που υπάρχει Τώρα κατάλαβα καλύτερα τι θες να κάνεις... Τις παραμέτρους τις παίρνεις από εκεί που θα φτιάξεις το VPN. Εναλλακτικά δες μέσω OpenVPN να κάνεις τη δουλειά σου. Έχε υπόψη σου ότι πρέπει να ανοίξεις και κάποια port στο router σου.
tempes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Κατάλαβα, σε ευχαριστώ. Απο τις ρυθμίσεις των windows αντικαθισταται ο client της ανάλογης υπηρεσίας, άρα δεν είναι όπως το σκέφτηκα Ευχαριστώ
Λύση Bourdoulas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Πρέπει να στησεις έναν VPN server για να μπορείς μετά να συνδέεσαι σε αυτόν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα