fotiskas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Στον σταθερό υπολογιστή βάζω κάποια αρχεία σε ένα rar και βάζω password. Αντιγράφω το rar σε εξωτερικό δίσκο που είναι διαμορφωμένος σε exFat. Όταν επικολλώ το rar στο laptop, δεν αναγνωρίζει το password και μου βγάζει ότι δεν πληκτρολογώντας το σωστό. Το αντιγράφω πίσω στον σταθερό υπολογιστή και το password λειτουργεί κανονικά. Τι στο καλό;!;!
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, fotiskas είπε Στον σταθερό υπολογιστή βάζω κάποια αρχεία σε ένα rar και βάζω password. Αντιγράφω το rar σε εξωτερικό δίσκο που είναι διαμορφωμένος σε exFat. Όταν επικολλώ το rar στο laptop, δεν αναγνωρίζει το password και μου βγάζει ότι δεν πληκτρολογώντας το σωστό. Το αντιγράφω πίσω στον σταθερό υπολογιστή και το password λειτουργεί κανονικά. Τι στο καλό;!;! Κάνε επικόλληση του κωδικού που δουλεύει σε txt αρχείο και κάνε επικόλληση απο εκεί στο λαπτοπ,να δεις αν δουλευει. 1
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Όταν γράφεις τον κωδικό αποσυμπίεσης τσεκάρησε να βλέπεις τι γράφεις για να δεις μήπως παίρνει κάτι λάθος. Επίσης δοκίμασε να συμπιέσεις με κωδικό και με το 7zip. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από micos000 1
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, fotiskas είπε Στον σταθερό υπολογιστή βάζω κάποια αρχεία σε ένα rar και βάζω password. Αντιγράφω το rar σε εξωτερικό δίσκο που είναι διαμορφωμένος σε exFat. Όταν επικολλώ το rar στο laptop, δεν αναγνωρίζει το password και μου βγάζει ότι δεν πληκτρολογώντας το σωστό. Το αντιγράφω πίσω στον σταθερό υπολογιστή και το password λειτουργεί κανονικά. Τι στο καλό;!;! Τυπικά, κάνε έναν έλεγχο στον υπολογιστή που δημιουργείς το αρχείο .rar μήπως η γλώσσα είναι EN (UK) και όχι EN (US). Αν είναι εντάξει αυτό, EN (US) και στους δύο υπολογιστές τότε πληκτρολόγησε τον κωδικό σε ένα .txt και αντιγραφή/επικόλληση στο πεδίο που ζητάει τον κωδικό μήπως για κάποιο λόγο ή κάποιο πλήκτρο δεν λειτουργεί σωστά στην άλλη συσκευή ή κάποιο πιθανό σύμβολο "μπαίνει" λανθασμένα. Μφχ 1
hawkpilot Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Εκτός των παραπανω που σου προτάθηκαν, βεβαιώσου ότι έχεις ίδιες εκδόσεις winrar και στους δύο Η/Υ. 1 1
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Σωστός ο Hawkpilot. Αν συμπίεσες με το 6άρι και στο λάπτοπ έχεις καμία 4άρα τότε ενδέχεται να μην μπορεί να το ανοίξει. 1
tarantules Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Eίχα φτοιάξει κάποτε ένα image με το Acronis και το είχα κλειδώσει με κωδικό.Έλα όμως που όταν μπουτάρει από στικάκι ο υπολογιστής αφήνει ανοιχτό το NumLock...Πάταγα λοιπόν τον κωδικό που ήθελα αλλά μερικά γράμματα είχαν αντικατασταθεί εν αγνοία μου με αριθμούς.Μετά από κάτι μήνες χρειάστηκε να φορτώσω το image στον ίδιο μεν υπολογιστή ΑΛΛΑ με διαφορετικό πληκτρολόγιο όπου οι αριθμοί του NumLock δεν ήταν πάνω σε γράμματα....Οπότε πάταγα μεν τα σωστά (κατ εμέ) πλήκτρα αλλά ο κωδικός ήταν λάθος....Με είχε λούσει κρύος ιδρώτας....Μου πήρε μισή ώρα μέχρι να υποψιαστώ οτι ίσως να φταίει αυτό το πραγματάκι.Στο τσάκ το πρόλαβα το εγκεφαλικό εκείνη τη μέρα....
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μεγάλη πίκρα το θέμα με το num lock στα λάπτοπ που δεν έχουν ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα