geastaz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είμαι νέος οδηγός και δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Το αμάξι που πρόκειται να χρησιμοποιήσω είναι ένα Suzuki Swift μοντέλο 2007. Στο τεστ ντραιβ που έκανα παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο αποσυμπλέκει πολύ ψηλά και είναι αρκετά επιθετικό και νευρικό; Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν δεν είναι τι μπορεί να φταίει. Υ.Γ. Αφότου πέρασε στο όνομα μου του άλλαξα δίσκο πλατό γιατί χρειαζόταν σύμφωνα με την σύσταση και του πωλητή αλλά και του μηχανικού σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.
meletis_m Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, geastaz είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είμαι νέος οδηγός και δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Το αμάξι που πρόκειται να χρησιμοποιήσω είναι ένα Suzuki Swift μοντέλο 2007. Στο τεστ ντραιβ που έκανα παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο αποσυμπλέκει πολύ ψηλά και είναι αρκετά επιθετικό και νευρικό; Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν δεν είναι τι μπορεί να φταίει. Υ.Γ. Αφότου πέρασε στο όνομα μου του άλλαξα δίσκο πλατό γιατί χρειαζόταν σύμφωνα με την σύσταση και του πωλητή αλλά και του μηχανικού σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Ίσως μπορεί να στο ρυθμίσει , αλλά με το καιρό και τα χιλιόμετρα θα το μάθεις . Αφού είσαι και νέος οδηγός να μη κάνεις το λάθος να ξεκουράσεις το πόδι πάνω στο πεντάλ του συμπλέκτη 1
tsaltinho Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 22 λεπτά πριν, geastaz είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Είμαι νέος οδηγός και δεν έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα. Το αμάξι που πρόκειται να χρησιμοποιήσω είναι ένα Suzuki Swift μοντέλο 2007. Στο τεστ ντραιβ που έκανα παρατήρησα ότι το αυτοκίνητο αποσυμπλέκει πολύ ψηλά και είναι αρκετά επιθετικό και νευρικό; Είναι φυσιολογικό αυτό; Αν δεν είναι τι μπορεί να φταίει. Υ.Γ. Αφότου πέρασε στο όνομα μου του άλλαξα δίσκο πλατό γιατί χρειαζόταν σύμφωνα με την σύσταση και του πωλητή αλλά και του μηχανικού σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Μηχανικο ή αυτοματο κιβωτιο?
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Μηχανικο ή αυτοματο κιβωτιο? ????????????????????????????????????
tsaltinho Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε ???????????????????????????????????? Νομιζω οτι τα ελληνικα μου ειναι σωστα και η ερωτηση μου ξεκαθαρη αντιθετως με τα ερωτηματικα σου. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από tsaltinho
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, tsaltinho είπε Νομιζω οτι τα ελληνικα μου ειναι σωστα και η ερωτηση μου ξεκαθαρη αντιθετως με τα ερωτηματικα σου. Τα ελληνικά σου μπορεί.Οι μηχανολογικές σου γνώσεις;
draculias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tsaltinho είπε Νομιζω οτι τα ελληνικα μου ειναι σωστα και η ερωτηση μου ξεκαθαρη αντιθετως με τα ερωτηματικα σου. πεντάλ συμπλέκτη = μηχανικό κιβώτιο
tsaltinho Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Γραφει πουθενα το παλικαρι για πεταλ???? Μονο οτι αποσυμπλεκει ψηλα. Για πατε να διαβασετε το τη λειτουργια του αυτοματου στο suzuki του 2007. Και για να σας προλαβω, ειχα swift αυτοματο απο το 2007-2015 Προφανως τα ελληνικα μου δεν ειναι καλα...!!!! Προφανως με το αποσυμπλεκει εννοει για το πενταλ. Στο αποσυμπλεκει καταλαβε για υψηλες στροφες σε αυτοματο!
draculias Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Ναι, μπορεί και να σημαίνει αποσύμπλεξη ψηλά στο στροφόμετρο, συνήθως με την φράση αποσυμπλέκει ψηλά εννοούμε μεγάλη πορεία στο αντίστοιχο πεντάλ, πόσο μάλλον με το "νέος οδηγός" θεωρώ και το πιο πιθανό σενάριο. Και προφανώς δεν μίλησα για τα ελληνικά σου, quote έκανα για να σχολιάσω. 1
tsaltinho Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, zelez1979 είπε Στο αυτόματο αλλάζουμε δίσκο πλατό; Στο συγκεκριμενο, oh yes. Και το επομενο opel corsa e με αυτοματο easytronic που ειχα στην κατοχη μου ηταν με δισκο. Και στα δυο, κατα την διαρκεια της παραδοσης οι πωλητες με συμβουλεψαν να βαζω το κιβωτιο στο neutral, για να μην τρωγεται ο δισκος. Στο swift αλλαξα δισκο στα 72.000 χλμ. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από tsaltinho
cecond Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Η αποσύμπλεξη ψηλά μάλλον οφείλεται σε συμπλέλτη από το προηγούμενο swift που βάζουν κάποια συνεργεία (για μένα λανθασμένα). Τα swift και yaris της γενιάς αυτής είναι λίγο νευρικά αλλά θα το συνηθίσεις. Συνδυασμός γκάζι συμπλέκτη και επίπεδα παπούτσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα