Pitbull_RX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα στα μελη του Insomnia Λοιπον παιδια σημερα θα εχω στα χερια μου το S22 Ultra . κ ειχα τον εξης προβληματισμο . Εχει κανεις καποια αποψη ειτε εμπειρια με τον παραπανω XIAOMI φορτιστη ? Επισης προτεινετε εσεις καποιον καλο ? K τελος ποιος πιστευετε ειναι ο ιδανικος φορτιστης ? Δηλαδη πρεπει να τον φορτιζεις απαραιτητα με 45W υπαρχει θεμα με τα 25w ή αν ειναι 65w ? Ευχαριστω εκ των προτερων για τη συμμετοχη σας κ τις αποψεις σας . Θελω αυτη την αγορα να την κρατησω το δυνατοτερο σε υγιη κατασταση ,θα βαλω μεχρι κ μαξιμουμ φορτιση μεχρι τα 85% που λενε οτι ειναι καλο για την υγεια της μπαταριας . Αυτα... ευχαριστω κ παλι Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2022 από Pitbull_RX
GATE123 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Και με 100W να πάρεις το κινητό θα παίρνει αυτά που του έχει ο κατασκευαστής.
sattack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Το έχω 8 μήνες. Η "υγεια" της μπαταριας στο AccuBattery από την αρχή μέχρι και το καλοκαίρι ήταν κολλημένη στο 99%, ίσως επειδή το είχα στο 85% , fast charging ON, super fast charging OFF. Τωρα μολις επεσε στο 98%, ηταν η ωρα του, ή βοηθησε που επειδή έκανα καποια ταξίδια και το πηγαινα 100% συνέχεια... Πάντως νομίζω ότι βαζοντας τα παραπάνω settings για την μπαταρία, καλά τα παει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα