ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Michalhs30 είπε Να σε ρωτήσω φίλε μου αυτό το ένα κλεμακι που έχει στην άκρη μόνο του τι είναι??? Γειωση. Αν εισαι ανθρωπος του αποτελεσματος βαλτα στη τυχη. Τις περισσοτερες φορες δεν ειναι ασπρα τα καλωδια εχουν ασπρο περιβλημα αλλα μεσα εχουν και χρωμα θελει ξυσιμο να δεις η φαινεται αν προσεξεις. Παντως αν ανοιξεις τρυπα προσεχε μη πετυχεις τα καλωδια
Michalhs30 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Θα ψάξω ξανά να βρω κανέναν αν και δεν νομίζω ότι θα βρω με λιγότερα χρήματα....
Joshua21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 50 λεπτά πριν, Michalhs30 είπε Θα ψάξω ξανά να βρω κανέναν αν και δεν νομίζω ότι θα βρω με λιγότερα χρήματα.... Ίσως θα μπορούσαμε να σου προτείνουμε κάποιον αν έγραφες και περιοχή.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Στο ταβάνι έχεις ροζέτα? Το φωτιστικό που βλεπω δεν ειναι για να μπει κρεμαστό απο τσιγκελι. Αρα αν έχεις ροζέτα δεν θα γινει ομορφο αποτέλεσμα. Αν θες στειλε φωτογραφιες απο το ταβανι και τα καλωδια που βγαινουν απο εκει και θα σε βοηθήσουμε.
Michalhs30 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Λοιπόν τα κατάφερα και τα έβαλα μόνος μου δεν είναι κάτι δύσκολο ευτυχώς έβγαλα τα καλώδια από την κλεμα τα βρήκα το καφέ και το μπλε και τα έβαλα και δουλεύουν σωστά! Δυστυχώς το ταβάνι έχει αυτόν τον κρίκο όπως αναφέρει πιο πάνω ο φίλος αλλά κρεμάστηκαν μια χαρά χωρίς να φαίνονται καλώδια και είναι μια χαρά! Το θέμα είναι τώρα να βρούμε και τις σωστές λάμπες να βάλω γιατί είναι 3 στο καθένα σύνολο 6 όλες μαζί 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα