Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με όλη την τρέλα των τελευταίων χρόνων με τις κάρτες γραφικών θέλω να πω κάτι που έχω παρατηρήσει. Έχω φτιάξει στον γιό μου ένα PC με τον παλιό μου 7700κ και μια "ταπεινή" gigabyte GTX970 του 2014 me 4GB ram. Ε, λοιπόν, μια χαρά τα παίζει όλα σε 1080p με πολύ καλά frame rates και φυσιολογικά settings. Δεν μιλάμε για αναλύσεις πάνω από 1080p, ούτε για 120Hz, ούτε για ultra, αλλά για την τεράστια πλοιοψηφία των gamers μια τέτοιου επιπέδου κάρτα είναι υπεραρκετή. 

ΥΓ. Εγώ βέβαια έχω 3080ti γιατί παίζω VR και πάλι δεν φτάνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα  :-)

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Και που θες να καταληξεις γιατι δεν καταλαβα,οτι δεν τις χρειαζομαστε?

Απλά ανοίγω κουβέντα. Φυσικά χρειάζονται οι νέες και δυνατές κάρτες αλλά για πάρα πολύ κόσμο ακόμα και μια παλιά, ή χαμηλή κάρτα μπορεί να δώσει τεράστια απόλαυση. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kgian είπε

Με όλη την τρέλα των τελευταίων χρόνων με τις κάρτες γραφικών θέλω να πω κάτι που έχω παρατηρήσει. Έχω φτιάξει στον γιό μου ένα PC με τον παλιό μου 7700κ και μια "ταπεινή" gigabyte GTX970 του 2014 me 4GB ram. Ε, λοιπόν, μια χαρά τα παίζει όλα σε 1080p με πολύ καλά frame rates και φυσιολογικά settings. Δεν μιλάμε για αναλύσεις πάνω από 1080p, ούτε για 120Hz, ούτε για ultra, αλλά για την τεράστια πλοιοψηφία των gamers μια τέτοιου επιπέδου κάρτα είναι υπεραρκετή. 

ΥΓ. Εγώ βέβαια έχω 3080ti γιατί παίζω VR και πάλι δεν φτάνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα  :-)

Εξαρτάται τα παιχνίδια. Η 970 είναι 15% χειρότερη από τις ποιο σύγχρονες GTX 1650 Super ή Radeon 5500XT. Σε κάποια παιχνίδια θα χρειαστεί να κατεβάζεις medium settings για να παίζει αξιοπρεπώς (αξιοπρεπώς => 60 fps). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και η 1660 super για χαλαρό gaming είναι μια χαρά

και παίζει και καινούργια στα 210 ευρώ με εγγύηση

και όχι λιωμένη και δεύτερο χέρι η και τρίτο

και έχει ο θεός να μην ψοφήσει πριν την ώρα της στα χέρια του τρίτου και καταϊδρωμένου .................

https://www.bestprice.gr/cat/2613/kartes-grafikwn/f/48_6144000-6144000/6gb.html?o=2

Επεξ/σία από makis269
Δημοσ.

Ναι, δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα στην 970, γενικά μιλάω για παλιές/χαμηλές κάρτες. Ο δικός μου παίζει πχ το assassin's creed που είναι στην Ελλάδα με εξαιρετικά γραφικά smooth. Αν είναι συνεχώς 60 δεν γνωρίζω γιατί δε έχω βάλει afterburner αλλά είναι εξαιρετική εμπειρία. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...