AntonisGGWP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Εγώ πρόλαβα έκανα παραγγελία, μου ήρθε email, έβαλα αντικαταβολή, δεν μου έχει ενεργοποιηθεί ποτέ το τρακινγκ παρ ότι έχω number και δεν έχω καμία ενημέρωση. Γερμανε κανόνισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thapap55 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 κανένας από Λάρισα που τον ενδιαφέρει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, thapap55 είπε κανένας από Λάρισα που τον ενδιαφέρει? Το εχεις παραγειλει και δεν το θελεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thapap55 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, venuets είπε Το εχεις παραγειλει και δεν το θελεις ; Το έχω αφήσει σε αναμονή σε ένα κατάστημα στη Λάρισα και δε το θέλω τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, thapap55 είπε Το έχω αφήσει σε αναμονή σε ένα κατάστημα στη Λάρισα και δε το θέλω τελικά. Δες τα μνμτα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pushthetempo Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Πριν λίγο μπήκα πάλι τυχαία να δω και έλεγε οτι ειναι σε χαμηλη διαθεσιμότητα! Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία και μετα έγινε πάλι μη διαθέσιμο! Ας ελπίσουμε οτι πρόλαβα τελευταίο τεμάχιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Σε εμενα ακυρο δεν το βρισκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiseguy7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 12 λεπτά πριν, pushthetempo είπε Πριν λίγο μπήκα πάλι τυχαία να δω και έλεγε οτι ειναι σε χαμηλη διαθεσιμότητα! Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία και μετα έγινε πάλι μη διαθέσιμο! Ας ελπίσουμε οτι πρόλαβα τελευταίο τεμάχιο.. Εγώ έχω κάνει παραγγελία από 05/10, ακόμα τίποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkscreamer Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, thapap55 είπε κανένας από Λάρισα που τον ενδιαφέρει? Καλημέρα, εγώ είμαι Λάρισα, αν δε το θελεις το παίρνω ευχαρίστως :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thapap55 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, darkscreamer είπε Καλημέρα, εγώ είμαι Λάρισα, αν δε το θελεις το παίρνω ευχαρίστως σου εστειλα μηνυμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisGGWP Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, wiseguy7 είπε Εγώ έχω κάνει παραγγελία από 05/10, ακόμα τίποτα... Και εγώ τα ίδια, έστειλα mail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takjar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Στις 13/10/2022 στις 10:52 ΠΜ, pushthetempo είπε Πριν λίγο μπήκα πάλι τυχαία να δω και έλεγε οτι ειναι σε χαμηλη διαθεσιμότητα! Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία και μετα έγινε πάλι μη διαθέσιμο! Ας ελπίσουμε οτι πρόλαβα τελευταίο τεμάχιο.. Don't give us false hope 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pushthetempo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Χαχαχα δεν θελω να κανω κατι τετοιο..παντως ενημερωτικά, το εστειλαν κανονικα το game λογικα θα το παραλαβω σημερα..βλεπω στο tracking number οτι ειναι προς παράδοση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2022 Αντε με τους μπαγλαμαδες. Μια ωρα μετα το ποστ εδω εκανα παραγγελια και μαλλον επειδη ηταν σαν επισκεπτης ουτε καν μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν. Ποσο πιο μπαγλαμαδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα