Προς το περιεχόμενο

Elden Ring Launch Edition για PC από τον ΓΕΡΜΑΝΟ στα 9.90€

Zengar Zombolt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ πρόλαβα έκανα παραγγελία, μου ήρθε email, έβαλα αντικαταβολή, δεν μου έχει ενεργοποιηθεί ποτέ το τρακινγκ παρ ότι έχω number και δεν έχω καμία ενημέρωση. Γερμανε κανόνισε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πριν λίγο μπήκα πάλι τυχαία να δω και έλεγε οτι ειναι σε χαμηλη διαθεσιμότητα! Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία και μετα έγινε πάλι μη διαθέσιμο! Ας ελπίσουμε οτι πρόλαβα τελευταίο τεμάχιο..

12 λεπτά πριν, pushthetempo είπε

Πριν λίγο μπήκα πάλι τυχαία να δω και έλεγε οτι ειναι σε χαμηλη διαθεσιμότητα! Πρόλαβα και έριξα μια παραγγελία και μετα έγινε πάλι μη διαθέσιμο! Ας ελπίσουμε οτι πρόλαβα τελευταίο τεμάχιο..

Εγώ έχω κάνει παραγγελία από 05/10, ακόμα τίποτα...

Στις 13/10/2022 στις 10:52 ΠΜ, pushthetempo είπε

Don't give us false hope

• Sad 1

Χαχαχα δεν θελω να κανω κατι τετοιο..παντως ενημερωτικά, το εστειλαν κανονικα το game λογικα θα το παραλαβω σημερα..βλεπω στο tracking number οτι ειναι προς παράδοση!

Αντε με τους μπαγλαμαδες. Μια ωρα μετα το ποστ εδω εκανα παραγγελια και μαλλον επειδη ηταν σαν επισκεπτης ουτε καν μπηκαν στον κοπο να ασχοληθουν. Ποσο πιο μπαγλαμαδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...