spocky Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Ren_Hoek είπε Μια ερώτηση γι αυτούς που παρέλαβαν. Σας δόθηκε το κουτί με τον κωδικό steam μόνο μέσα ή είχε και τα άλλα που αναφέρονται; Δηλαδή η αφίσα, το σήμα, τα art cards κλπ; Τα ειχε ολα μεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε Το Battlefield 2042 το είχα βάλει στην άλλη σελίδα των προσφορών εδώ και 1 εβδομάδα. Δεν υπάρχει θέμα με διαθεσιμότητα. Ίσως λόγω των πολλών αρνητικών. Τώρα βλέπω έχει τελειώσει μόνο η PC edition. Το έβαλα καλάθι αλλά το σκεφτόμουν. Παίζω τη σειρά από τις παλιές εποχές (BC2) αλλά αυτό δεν με τράβηξε τόσο. 15€ βέβαια ήταν, πολύ καλή τιμή, αλλά... δεν το παίζει κανείς από τους γνωστούς μου και μόνος θα ασχοληθώ λίγο και θα το παρατήσω. Σύντομα θεωρώ θα μπει και GamePass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 23 λεπτά πριν, takjar είπε Κάνω έτσι διότι δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος και σε όλους τους άλλους τους έβγαινε για λίγο διαθέσιμο και προχωρούσε και σε μένα ... δεν Ειναι η κλασσική περίπτωση που ή το προλαβαίνεις την πρώτη ώρα(ες)απο οταν ανακοινώνεται ή το πετυχαίνεις αργότερα οταν ξανα εμφανίζεται για λίγο στο σύστημα. Καθαρά θέμα timing/τύχης ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Δηλαδη τοσες φορες δεν εχω το σωστο timing . Απο τυχη τζοκερ και σε αυτο και στο horizon . Αλλα πετυχα το no more heroes 3 που ηταν διαθεσιμο για μερες αυτο ηρθε ειδοποιηση οτι το στελνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L-Griever Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Δηλαδη τοσες φορες δεν εχω το σωστο timing . Απο τυχη τζοκερ και σε αυτο και στο horizon . Αλλα πετυχα το no more heroes 3 που ηταν διαθεσιμο για μερες αυτο ηρθε ειδοποιηση οτι το στελνουν Δυστυχώς δεν είσαι μόνος σε αυτό. Οι "έξυπνοι" scalpers πήραν όλα τα κομμάτια για να τα πουλήσουν ακριβότερα. Βλέπε στις αγγελίες. Ξαφνικά πουλάνε σφραγισμένο το Horizon στα 40 ευρώ. Απλά κρίμα μόνο. Ο μόνος τρόπος είναι να ελέγχεις κάθε 30 λεπτά ή τακτικά για να δοκιμάσεις την τύχη σου. Εγώ ευτυχώς πέτυχα τα Cyberpunk και Hades. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liakos_LILIS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Κριμα! το ηθελα τοσο πολυ ! ΑΝ καποιος εχει παρει εξτρα ! ειμαι διατεθιμενος να δωσω και κατι παραπανω ! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 σημερα παρελαβα και τα δικα μου ολα κομπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 2 minutes ago, Zengar Zombolt said: σημερα παρελαβα και τα δικα μου ολα κομπλε μη ξεχάσεις τον ξάδερφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε σημερα παρελαβα και τα δικα μου ολα κομπλε προταση για σοι ! μπας και τσιμπησουμε και εμεις το Elden ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funkopop Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 εν τω μεταξυ το αστειο ειναι οτι στειλανε τωρα newsletter με τις προσφορες και δεν υπαρχει δειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisfm94 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2022 7 λεπτά πριν, funkopop είπε εν τω μεταξυ το αστειο ειναι οτι στειλανε τωρα newsletter με τις προσφορες και δεν υπαρχει δειγμα. Οτι πιο "Γερμανος" μπορουσε να γινει. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xippotis Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Στις 6/10/2022 στις 6:32 ΜΜ, kaban22 είπε Άσχετο αλλά που το ενεργοποιώ το παιχνίδι. Προσπαθώ να γραφτώ στο bandai αλλά βγάζει error συνέχεια Στο steam Στις 6/10/2022 στις 9:52 ΜΜ, fou είπε Εγω δεν τα καταφερα, εχω 170 ωρες στο παιχνιδι και ακομα δεν το τερματισα. Με ενδιαφερει για την συλογη. Εαν καποιος θελει να πουλησει οτι ειχε η συσκευασια και να κρατησει τον κωδικο εγω ενδιαφερομαι. Δεν πιστευω οτι θα εχω τυχη αλλα ποτε δεν ξερεις... Γιατί όχι, δεν το θέλουν όλοι στην συλλογή τους, σε άλλους μπορεί να μην αρέσει καν, πιστεύω ότι μπορεί να στο δώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2022 Στις 6/10/2022 στις 1:22 ΜΜ, andrewk4ever είπε Καλησπέρα παιδιά, Ενδιαφέρεται κάποιος για παραλαβή από Γερμανό? Εννοείται στην τιμή του τίτλου. Edit : Βρέθηκε ενδιαφερόμενος σήμερα παρέλαβα! ευχαριστώ πολύ @andrewk4ever !! 😀 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
norton313 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Εάν υπάρχει κάποια παραγγελία που τελικά δεν θέλετε θα ενδιαφερόμουν και εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venuets Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δεν μας βλεπω να βρισκουμε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα