Προς το περιεχόμενο

Elden Ring Launch Edition για PC από τον ΓΕΡΜΑΝΟ στα 9.90€

Zengar Zombolt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά, μεταξύ μας τώρα. Αλήθεια το καταφέρατε απλώς με refresh ή private browsing ή με 2-3 browser να παίζετε; (τα οποία όλα τα δοκίμαζα από προχτές επί ώρες)

ή βρήκατε κάποιο κόλπο με Inspect για να ρίξετε την παραγγελία; Γιατί κοντεύω να τρελαθώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, takjar είπε

Ρε παιδιά, μεταξύ μας τώρα. Αλήθεια το καταφέρατε απλώς με refresh ή private browsing ή με 2-3 browser να παίζετε; (τα οποία όλα τα δοκίμαζα από προχτές επί ώρες)

ή βρήκατε κάποιο κόλπο με Inspect για να ρίξετε την παραγγελία; Γιατί κοντεύω να τρελαθώ

Έτυχε να μπω λίγα λεπτά μετά το post και πρόλαβα κανονικά, με παραλαβή από κατάστημα.

• Like 2

8 λεπτά πριν, takjar είπε

3:26μμ μετά απο άπειρα refresh κατάφερα και έκανα παραγγελία

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, takjar είπε

Εμένα την πέτυχε φίλος μου πριν παει στην δουλεια το πρωι στην τύχη και εριξε παραγγελια πριν παει στην δουλεια, οπως και άλλος φιλος μου πέτυχε απο γειτονικό site προσφορών αντιστοιχη που αφορούσε και άλλα παιχνιδια που ειναι σε προσφορά για όλες τις κονσολες.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

17 λεπτά πριν, takjar είπε

Βλέπω τυχαία εδώ το θέμα κατά τις 11:30 φυσικά εξαντλημένο. Κατά τις τις 3-4  το μεσημέρι λέω δεν ξαναμπαίνω στο θέμα, πατάω το link και το βγάζει διαθέσιμο.Χτυπάω γρήγορα 10 κομμάτια (είμαστε μεγάλο σόι 😄) και αφού βλέπω ότι παραμένει διαθέσιμο το γράφω και εδώ (φαίνεται πότε έκανα post)  αλλά στο λεπτό εξαντλείται και πάλι. Την ίδια στιγμή πέτυχα και το Sniper Elite 5 το οποίο είχε διαθεσιμότητα για κανένα 10λεπτο.

• Like 2

5 λεπτά πριν, Vasilis 07 είπε

Βλέπω τυχαία εδώ το θέμα κατά τις 11:30 φυσικά εξαντλημένο. Κατά τις τις 3-4  το μεσημέρι λέω δεν ξαναμπαίνω στο θέμα, πατάω το link και το βγάζει διαθέσιμο.Χτυπάω γρήγορα 10 κομμάτια (είμαστε μεγάλο σόι 😄) και αφού βλέπω ότι παραμένει διαθέσιμο το γράφω και εδώ (φαίνεται πότε έκανα post)  αλλά στο λεπτό εξαντλείται και πάλι. Την ίδια στιγμή πέτυχα και το Sniper Elite 5 το οποίο είχε διαθεσιμότητα για κανένα 10λεπτο.

ξάδερφε εδώ είσαι και ανησύχησα! μου πήρες και έμενα ευχαριστώ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, takjar είπε

Εγώ έριξα παραγγελία 7-10λ αφότου είδα το ποστ, έτυχε να ξυπνήσω μες τη νύχτα και για να με πάρει ο ύπνος πάλι χαζολογησα ινσομνια. Το πρωί υπήρχε θυμάμαι απόθεμα αλλά και μες τη μέρα τυχαία όπως έμπαινα να δω την εξέλιξη παραγγελίας το είδα διαθέσιμο να μπαίνει πάλι για μερικά λεπτά. Το ίδιο έγινε και στο Battlefield 2042. Ήθελα να πάρω κι αυτό, 14.99€ η τιμή του. 

Κατά τ αλλά 

Θα πάω για παραλαβή αύριο εγώ αν και ήρθε σήμερα δεν πρόλαβα. 

Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πολύ δύσκολα τέτοια παιχνίδια, όμως, η τιμή είναι πολύ χαμηλή έστω, έχω επηρεαστεί και από μερικα gaming podcasts και για να πειραματιστω ξανά με το είδος είναι καλή ευκαιρία, έχει και όμορφη αφίσα μέσα κ.α. ( επαφή με το είδος δεν έχω είχα αγοράσει το DARK SOULS 2 κανα 40αρι κουτατο στο launch αρισμα έπαιξα κανα 3ωρο αλλά μου είχε φανεί βουνό και θυμάμαι να το τερματίζει φίλος μου μέσω steam family share @panakos_thess <- this guy 😛) ....

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2

2 minutes ago, 7nisiotis said:

Εγώ έριξα παραγγελία 7-10λ αφότου είδα το ποστ, έτυχε να ξυπνήσω μες τη νύχτα και για να με πάρει ο ύπνος πάλι χαζολογησα ινσομνια. Το πρωί υπήρχε θυμάμαι απόθεμα αλλά και μες τη μέρα τυχαία όπως έμπαινα να δω την εξέλιξη παραγγελίας το είδα διαθέσιμο να μπαίνει πάλι για μερικά λεπτά. Το ίδιο έγινε και στο Battlefield 2042. Ήθελα να πάρω κι αυτό, 14.99€ η τιμή του. 

Θα πάω για παραλαβή αύριο εγώ αν και ήρθε σήμερα δεν πρόλαβα. 

Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πολύ δύσκολα τέτοια παιχνίδια, η τιμή είναι πολύ χαμηλή έστω και για να πειραματιστω ξανά με το είδος, έχει και όμορφη αφίσα μέσα κ.α. ( είχα αγοράσει το DARK SOULS 2 κανα 40αρι κουτατο στο launch αρισμα έπαιξα κανα 3ωρο αλλά μου είχε φανεί βουνό και θυμάμαι να το τερματίζει φίλος μου μέσω steam family share @panakos_thess <- this guy 😛) ....

Έχοντας πάιξει όλη τη σειρά (νουμπας γενικα) τα τερμάτισα όλα με το ζόρι απλά για να πω οτι το έκανα.

Το Elden όμως όσο και να σε τιμωρεί είναι τόσο καλό που αξίζει να δώσεις χρόνο. τα DS1-2 αν δεν είσαι φαν τα προσπερνάς.

Δες και κανένα guide που έχει άπειρα πλέον και θα γίνει η δουλειά.

• Like 1

26 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Η αλήθεια είναι ότι θεωρώ πολύ δύσκολα τέτοια παιχνίδια, όμως, η τιμή είναι πολύ χαμηλή έστω, έχω επηρεαστεί και από μερικα gaming podcasts και για να πειραματιστω ξανά με το είδος είναι καλή ευκαιρία, έχει και όμορφη αφίσα μέσα κ.α. ( επαφή με το είδος δεν έχω είχα αγοράσει το DARK SOULS 2 κανα 40αρι κουτατο στο launch αρισμα έπαιξα κανα 3ωρο αλλά μου είχε φανεί βουνό και θυμάμαι να το τερματίζει φίλος μου μέσω steam family share @panakos_thess <- this guy 😛) ....

Είχα βαρεθεί να τελειώσω τα Dark Souls 2/3. Δε με "γέμιζαν" και από γραφικής άποψης.

Αυτό έχει και τα γραφικά στα ατού του.

Το τελείωσα, έκανα όσο περισσότερα quests/bosses βρήκα (πάρα πολλά) και είναι άνετα το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για εμένα και μέσα στα top 10 που έχω παίξει ποτέ. Ξεκινώντας από το Prince of Persia του 1989 ;)

1 ώρα πριν, takjar είπε

Χαλάρωσε,

για λίγα € κάνεις έτσι;

Αγόρασε το από κανένα λεχρίτη που θα το πουλά στη διπλή τιμή στις αγγελίες και είσαι οκ.

• Like 1

Μια ερώτηση γι αυτούς που παρέλαβαν. Σας δόθηκε το κουτί με τον κωδικό steam μόνο μέσα ή είχε και τα άλλα που αναφέρονται; Δηλαδή η αφίσα, το σήμα, τα art cards κλπ;

59 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Είχα βαρεθεί να τελειώσω τα Dark Souls 2/3. Δε με "γέμιζαν" και από γραφικής άποψης.

Αυτό έχει και τα γραφικά στα ατού του.

Το τελείωσα, έκανα όσο περισσότερα quests/bosses βρήκα (πάρα πολλά) και είναι άνετα το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για εμένα και μέσα στα top 10 που έχω παίξει ποτέ. Ξεκινώντας από το Prince of Persia του 1989 ;)

Χαλάρωσε,

για λίγα € κάνεις έτσι;

Αγόρασε το από κανένα λεχρίτη που θα το πουλά στη διπλή τιμή στις αγγελίες και είσαι οκ.

Κάνω έτσι διότι δεν μπορώ να καταλάβω τι έκανα λάθος και σε όλους τους άλλους τους έβγαινε για λίγο διαθέσιμο και προχωρούσε και σε μένα ... δεν

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Το Battlefield 2042 το είχα βάλει στην άλλη σελίδα των προσφορών εδώ και 1 εβδομάδα. Δεν υπάρχει θέμα με διαθεσιμότητα. Ίσως λόγω των πολλών αρνητικών. Τώρα βλέπω έχει τελειώσει μόνο η PC edition.

Εγω δεν τα καταφερα, εχω 170 ωρες στο παιχνιδι και ακομα δεν το τερματισα. Με ενδιαφερει για την συλογη. Εαν καποιος θελει να πουλησει οτι ειχε η συσκευασια και να κρατησει τον κωδικο εγω ενδιαφερομαι. Δεν πιστευω οτι θα εχω τυχη αλλα ποτε δεν ξερεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...