Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν βρεις τον έναν που χαρίζει και μετά εσύ πουλάς για κέρδος δικαίωμα σου αλλά αν διάβασες αυτό εδώ το τοπικ και μετά παρήγγειλες δέκα παιχνίδια με συγχωρείς αλλά είναι τσατσια. 

Ο σκοπός του ts ήταν να επωφεληθούν οι συνφορουμίτες όχι ένα δυο εξυπνάκηδες.

αλλιώς  πήγαινε  σε συσσίτιο πάρε  10 μερίδες και μετά πουλά σε αυτούς που δεν πρόλαβαν. Μη κάνουμε και το ανήθικο «φυσιολογικό» και «προσφορά και ζήτηση».

καλόπαιχτο σε όσους περίμεναν το παιχνίδι να βγει σε φυσιολογική τιμή.

• Like 7
Δημοσ.

Έχετε μπει σε ελληνικά site αγγελιών εδώ ή ebay  να δείτε τι γίνετε?  Προχτές πέτυχα αγγελία για το 1ο τεύχος των "4 Τροχών" μόνο στα 900Ε με δώρο άλλλα 4-5 περιοδικά αυτοκινήτου. Στο ebay έχω πετύχει αγγελία για κουτί προσέξτε μόνο το χαρτοκιβώτιο το οποίο είχε φάει τέτοιο νερό από τσουνάμι ή  ναυάγιο που είχε διαλύσει αλλά ο κάτοχος ζητούσε 1300Ε.

Δημοσ.

Παρέλαβα και εγώ 2 τεμάχια ( ένα για εμένα και ένα για δώρο σε κανένα φίλο να παίξουμε παρέα ). Είχα παραγγείλει κατά τις 7.00πμ της ίδιας μέρας που μπήκε η προσφορά εδώ.

thanks!

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, bower είπε

Ο σκοπός του ts ήταν να επωφεληθούν οι συνφορουμίτες όχι ένα δυο εξυπνάκηδες.

Ο ιδιος ο Ts έγραψε οτι έριξε πολλαπλές παραγγελίες, άρα μην ψάχνετε τσάμπα να βρειτε ηθικο και ανήθικο.

It is what it is(και εννοειται θα συνεχίσει να γίνεται),πάμε παρακάτω...

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ο ιδιος ο Ts έγραψε οτι έριξε πολλαπλές παραγγελίες, άρα μην ψάχνετε τσάμπα να βρειτε ηθικο και ανήθικο.

It is what it is(και εννοειται θα συνεχίσει να γίνεται),πάμε παρακάτω...

οπου εγραψα οτι ειναι για φιλους
δεν το εγραψα για να κανω flex οτι θα τα πεταξω σε αγγελιες

• Confused 1
Δημοσ.

Εγω που εβαλα παραλαβη απο καταστημα ενα τεμαχιο τιποτα. Ουτε καν οτι καταχωρηθηκε. Αυριο θα παω απο Γερμανο που εβαλα παραλαβη μπας και εχουν φερει τιποτα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kaban22 είπε

Άσχετο αλλά που το ενεργοποιώ το παιχνίδι. Προσπαθώ να γραφτώ στο bandai αλλά βγάζει 

error συνέχεια 

Steam κλειδι δινει στο steam μπαινεις και activate παιχνιδι. 

Screenshot_2.png

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω που εβαλα παραλαβη απο καταστημα ενα τεμαχιο τιποτα. Ουτε καν οτι καταχωρηθηκε. Αυριο θα παω απο Γερμανο που εβαλα παραλαβη μπας και εχουν φερει τιποτα. 

τουλάχιστον γλιτώσαμε τα screenshots. 😂

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

οπου εγραψα οτι ειναι για φιλους
δεν το εγραψα για να κανω flex οτι θα τα πεταξω σε αγγελιες

Εγραψα εγώ πουθενα ότι το έγραψες για να κάνεις flex οτι θα τα πετάξεις σε αγγελία ή γενικά ανέφερα πουθενά στο σχόλιο μου την λέξη αγγελία?

Εγώ ανέφερα οτι ακόμα και αυτός που ανέβασε την εδώ αγγελία, έριξε πολλαπλές παραγγελίες οπως κάνανε και άλλοι, με αποτέλεσμα να εξαντληθει και να μην προλάβουν πολλοί άλλοι, αυτο δηλαδή που σχολιαζαν ορισμένοι πιο πίσω περι ηθικού, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Τον αδικείς, μια χαρά screenshots ποστάρει ο άνθρωπος.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

Εχω ακομα 700 παιχνιδια αγορασμενα στο steam μην ανησυχεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Εγραψα εγώ πουθενα ότι το έγραψες για να κάνεις flex οτι θα τα πετάξεις σε αγγελία ή γενικά ανέφερα πουθενά στο σχόλιο μου την λέξη αγγελία?

Εγώ ανέφερα οτι ακόμα και αυτός που ανέβασε την εδώ αγγελία, έριξε πολλαπλές παραγγελίες οπως κάνανε και άλλοι, με αποτέλεσμα να εξαντληθει και να μην προλάβουν πολλοί άλλοι, αυτο δηλαδή που σχολιαζαν ορισμένοι πιο πίσω περι ηθικού, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Ναι αλλά όταν η συζήτηση γίνεται για το ανήθικο του να παίρνει κάποιος 10 αντίτυπα να τα σπρώξει σε τετραπλάσιες τιμές σε αγγελίες, αδικείται να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι ο συγκεκριμένος φορουμίτης που πήρε έξτρα αντίτυπα για δώρα σε φίλους του, και μας ειδοποίησε κιόλας για την προσφορά. Έχεις κάθε δικαίωμα, φυσικά, εσύ να τα βρίσκεις ίδια ή παρόμοια, αλλά για μένα πρόκειται για συμπεριφορές που τις χωρίζει τεράστιο χάσμα.

Επεξ/σία από taris
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, taris είπε

Ναι αλλά όταν η συζήτηση γίνεται για το ανήθικο του να παίρνει κάποιος 10 αντίτυπα να τα σπρώξει σε τετραπλάσιες τιμές σε αγγελίες, αδικείται να μπαίνει στο ίδιο τσουβάλι ο συγκεκριμένος φορουμίτης που πήρε έξτρα αντίτυπα για δώρα σε φίλους του, και μας ειδοποίησε κιόλας για την προσφορά.

Δεν χρειαζεται κάποιος να πάρει πολλαπλά αντιτυπα για να το κάνει αυτό.

Ανετα μπορει να το κάνει και με 1-2 μόνο αντίτυπα.

Ασε που εμεις δεν γνωρίζουμε τι κάνει ο καθένας που βάζει παραγγελίες για πολλαπλά αντίτυπα, ασχέτως του τι βγαινει και δηλώνει.

Γιαυτο και η συζήτηση ξεκινησε απο οσους αρχικά βάζουν πολλαπλά αντίτυπα(και αρα μειώνεται το αποθεμα)και μετά πήγε στο κλασσικό φαινόμενο των αγγελιών, και εγώ τον συμφορουμίτη/ts απλά τον ανέφερα σαν κάποιον που έριξε πολλαπλές παραγγελίες.

Αρα ας αφήσουμε παραπέρα τι κανει ο καθένας, και ας μεινει το εδώ θέμα μόνο για όσους ειναι στο περίμενε απο τον Γερμανό.

Επεξ/σία από Fulgore

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...