wiseguy7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Άνοιξε πριν λίγο και κατάφερα να παραγγείλω, ελπίζω να παραλάβω.
takjar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, wiseguy7 είπε Άνοιξε πριν λίγο και κατάφερα να παραγγείλω, ελπίζω να παραλάβω. Μόνο εγώ δεν θα καταφέρω να κάνω παραγγελία
spocky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Εγω μιλησα σημερα με το τηλεφωνικο κεντρο τους για να μαθω γιατι δεν προχωραει η παραγγελια απο ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ σε επεξεργασια. Στην αρχη μου λεει η υπαλληλος οτι μαλλον δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα αλλα μολις της ειπα γιατι τοτε βγαινει ξανα διαθεσιμο στο site και αφηνετε παραγγελιες μου λεει να κοιταξω να δω αν εχει δεσμευτει κομματι για εσας. Μου επιβεβαιωσε οτι εχει δεσμευτει κομματι και θα το προωθησει στην αποθηκη. Αρχισε να μυριζει το ακυρο απο τωρα 🙁
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, spocky είπε Εγω μιλησα σημερα με το τηλεφωνικο κεντρο τους για να μαθω γιατι δεν προχωραει η παραγγελια απο ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ σε επεξεργασια. Στην αρχη μου λεει η υπαλληλος οτι μαλλον δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα αλλα μολις της ειπα γιατι τοτε βγαινει ξανα διαθεσιμο στο site και αφηνετε παραγγελιες μου λεει να κοιταξω να δω αν εχει δεσμευτει κομματι για εσας. Μου επιβεβαιωσε οτι εχει δεσμευτει κομματι και θα το προωθησει στην αποθηκη. Αρχισε να μυριζει το ακυρο απο τωρα 🙁 Πότε έκανες την παραγγελία ?
spocky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, Vasilis 07 είπε Πότε έκανες την παραγγελία ? Χτες το μεσημερι.
7nisiotis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακυραρα μάλλον θα μας έρθει. Η δική μου έχει κολλήσει στο στάδιο της Επεξεργασίας. Παραγγελία Oct 4, 2022, 04:54 Δέκα λεπτά αφότου αναρτήθηκε η προσφορά (επέλεξα παραλαβή από κατάστημα) --- Ώπα! Oct 5, 2022, 20:04 Κατάσταση παραγγελίας: Αποστολή από αποθήκη Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από 7nisiotis
SoullessRider Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις παρέλαβα από το κατάστημα (ήμουν νυχτερινή βάρδια, ευχάριστη έκπληξη το μήνυμα στο email με το που ξύπνησα)!! ____________ last edit φρομ χόουμ και ευχαριστώ και πάλι τον op (Zengar Zombolt) Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από SoullessRider διαγραφή παράθεσης-κατάλοιπο 3
takjar Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Καλό κάψιμο σε όλους όσοι παρέλαβαν. Αν κάποιος έκανε πολλαπλή παραγγελία και έχει διαθέσιμο ένα μου λέει
alfaeffe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, takjar είπε Αν κάποιος έκανε πολλαπλή παραγγελία και έχει διαθέσιμο ένα μου λέει Αν το θελεις πολυ, θα το βρεις ηδη σε πολλες αγγελιες σφραγισμενο σε 3πλασια++ τιμη...
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, alfaeffe είπε Αν το θελεις πολυ, θα το βρεις ηδη σε πολλες αγγελιες σφραγισμενο σε 3πλασια++ τιμη... Είσαι σίγουρος ? Γιατί έκανα μια αναζήτηση και αυτά που δίνουν είναι για PS5/XBOX.
spocky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μολις μου εστειλαν και μενα αποδειξη αγορας. Αυριο παραλαμβανω. Μεγαλο ευχαριστω στο topic starter
bower Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 11 ώρες πριν, takjar είπε Μόνο εγώ δεν θα καταφέρω να κάνω παραγγελία Κι γώ.. και περιμενω μήνες να το βρω σε καλή τιμή 1
venuets Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Εαν καποιος το αγορασε και το μετανιωσε η αγορασε παραπανω απο ενα ας μου στειλει ενα μνμ γιατι το ψαχνω !
vdanasto Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μόλις παρέλαβα κι εγώ και ευχαριστώ πολύ τον topic starter για την ενημέρωση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα