Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ και καιρό ψάχνομαι στο κομμάτι του web development και παρατήρησα ότι η Intergraphics έχει ένα μονοετες και ένα διετές πρόγραμμα πάνω σε αυτό το κομμάτι. Γνωρίζει κανένας που διαφέρουν τα 2 προγράμματα όσων αφορά την αποκατάσταση και τη δυναμική που θα έχουν τα χαρτιά αυτά στην αγορά και γενικά τι παίζει με το συγκεκριμένο ΙΕΚ; Έχω ακούσει καλά λόγια για το 3d Animation αλλά μέχρι εκεί. Help me κόσμε. 

Επεξ/σία από deSol13
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα Ειρήνη. Αυτό που κατάλαβα είναι πως το διετές είναι  επιπέδου ΙΕΚ που δίνοντας πιστοποίηση έχει δύναμη για την αγορά εργασίας όπως όταν βγαίνεις από κάθε ιεκ σε κάθε ιδιότητα με τα όποια συν και τα όποια πλην, ενώ το άλλο το μονοετές έχει σεμιναριακή αξία. Ναι μεν δείχνει ότι υπάρχει μια γνώση αλλά παρόλα αυτά λείπουν αρκετά κεφάλαια και εξειδικεύσεις που μπορείς να πάρεις μόνο από το διετές. Καλό θα είναι να πάρεις και συ τηλέφωνο να ρωτήσεις να στα πούνε. Αν σε ενδιαφέρει γενικότερα να κάνεις και 2 και 3 χρόνια ψάξου και σε άλλες σχολές που θεωρούνται ακόμα καλύτερες και αξιόπιστες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο ψάξιμο είμαι ακόμα. Εσύ τελικά το ξεκίνησες; Κοιτάω και για sae, εχεις ακούσει τίποτα εσυ; (τα δίδακτρα είναι στον θεό). Έχω επικοινωνήσει μαζί τους, απλώς δεν μπορώ να καταλήξω στο εάν αξίζει, εφόσον είμαι 28 και στην ουσία πάω για αλλαγή καριέρας. Δεν βρίσκω και κανέναν να έχει τελειώσει κάποιο από τα δύο ώστε να δω τι παίζει στην αγορά εργασίας.

Επεξ/σία από eirini2525
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

γειά σας, ενδιαφέρομαι κι εγώ για το τμήμα της γραφιστικής απλά έχω ακούσει ότι είναι καλύτερα να πάω σε κάποιο σαν το ακτο το οποίο έχει διασυνδέσεις και με αγγλικό πανεπιστήμιο.. εγώ ενδιαφέρομαι για εξ' αποστάσεως..αν έχετε κάτι νεότερο πείτε μου σας παρακαλώ! ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεινε μακρια απο το 3d animation δεν εχει ψωμι στην Ελλαδα. Ηθελα καποτε να ασχοληθω με τα κινηματογραφικα γραφικα αλλα ειναι ελαχιστες εταιρειες που μπορεις να δουλεψεις και οι μισθοι δεν ηταν καλοι.

Σχετικα με το web development αν εχεις δυνατοτητα να φυγεις αγγλια καντο εκει εχουν δυνατα προγραμματα αρκετα Πανεπιστημια. ΙΕΚ εδω στην Ελλαδα ειναι πολυ υποβαθμισμενο το ειπεδο σπουδων. Καποια στιγμη η αδερφη μιας φιλης μου πηγε σε ενα τετοιο ΙΕΚ και το επιπεδο των ασκησεων που τους εβαζαν ηταν αστειο. Δεν υπηρχαν ερεθισματα για να εμβαθυνουν στο αντικειμενο.

Εκανα το κοπο να παω στην ιστοσελιδα τους να δω το προγραμμα σπουδων τους. Πολυ ρηχο και αστοχο. Το να σε διδασκουν γλωσσα C για ποιο λογο; ειναι μια γλωσσα που δεν προοριζεται για χρηση web. Υλοποιηση e-shop με woocommerce. Ετοιμη πλατφορμα δηλ. ενω θα επρεπε να σε βοηθησει να αρχιζεις να αφομοιωνεις τα concepts με τα οποια χτιζεται μια τετοια εφαρμογη, φτιαχνοντας εστω ενα προτυπο e-shop μονος σου ή σε ομάδα οπου θα μπεις στην διαδικασια προσεγγισης και επιλυσης προβληματων προγραμματιστικων αλλα και οργανωσης λογικης.

Επεξ/σία από mrkra
Δημοσ.

Υπόψιν ότι τα ΙΕΚ και η πιστοποίηση τους δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναγνωριστούν από χώρα του εξωτερικού.

Δημοσ.

Καλησπερα , ενδιαφερομαι για το 1τες Σεμιναριο του intergraphics στο web . Ρωτησε κανεις πληροφοριες αν αξιζει η κοστος στα διδακτρα κλπ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...