Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone SE 2022 5G (4GB/64GB) 479 EUR @e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sils είπε

Eχω και iphone 8 , 64 γιγα και η μνημη δεν φτανει ουτε για ζητω ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.......Δεν νομιζω πως στα android  βγαινουν μοντελα με 64 γιγα 

αλλο το δε φτάνει και άλλο το 30 γιγα πιανει το λειτουργικο...

προσωπικα παρολο που εχω το 11αρι 128 ανεκαθεν (απο εποχής iphone 5 16 gb) χρησιμοποιουσα το icloud με 0.99 το μηνα κ ημουν παραπανω απο οκ...

• Like 1
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, sils είπε

Eχω και iphone 8 , 64 γιγα και η μνημη δεν φτανει ουτε για ζητω ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.......Δεν νομιζω πως στα android  βγαινουν μοντελα με 64 γιγα 

υπάρχουν κάποια πολύ φτηνά 64άρια, πχ tcl 20r 5g, realme 8 5g, redmi note 10 5g, samsung a13 5g κτλ. Γενικά ειναι τα 5g του 2021-2022 που κάνουν κάτω απο €180~

Αμά στο κινητό σου έχεις μόνο viber - whatsapp - telegram - messenger - fb - ig - 1password θα είσαι κομπλέ. Ακόμα καλύτερα και χωρίς Instagram/Facebook. messenger/telegram φτάνει :P

Το 64 γίγα θα είναι θεματάκι αν πας ταξίδι και θες κύρια πηγή φωτό το κινητό (αν δεν έχεις κανονική καλή μηχανή) και παράλληλα δεν έχεις γρήγορο Internet για upload.

Γενικά απλά τα κρατάς στο cloud/googleone και είσαι άρχοντας (€2,5/μηνα 200gb google one)

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, zygorito είπε

υπάρχουν κάποια πολύ φτηνά 64άρια, πχ tcl 20r 5g, realme 8 5g, redmi note 10 5g, samsung a13 5g κτλ. Γενικά ειναι τα 5g του 2021-2022 που κάνουν κάτω απο €180~

Αμά στο κινητό σου έχεις μόνο viber - whatsapp - telegram - messenger - fb - ig - 1password θα είσαι κομπλέ. Ακόμα καλύτερα και χωρίς Instagram/Facebook. messenger/telegram φτάνει :P

Το 64 γίγα θα είναι θεματάκι αν πας ταξίδι και θες κύρια πηγή φωτό το κινητό (αν δεν έχεις κανονική καλή μηχανή) και παράλληλα δεν έχεις γρήγορο Internet για upload.

Γενικά απλά τα κρατάς στο cloud/googleone και είσαι άρχοντας (€2,5/μηνα 200gb google one)

οκ

Δημοσ.

Αυτοί που θέλουν apple και iphone θα πάρουν apple οπότε θα δούνε αν αυτή η προσφορά τους κάνει ή όχι. Να καθόμαστε να συγκρίνουμε σε τι ειναι καλύτερο τα android ή τα iOS και ποιο αξίζει τα λεφτά του για τα specs και ποιο όχι, νομίζω δεν έχει νόημα... μπορεί να είναι και off-topic.  Να μπούμε  αν είναι και στο topic με τις προσφορές της nike για να γράψουμε ότι είναι καλύτερα τα reebok και να κάνουμε κουβέντα. 😉 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, sils είπε

δεν μπορώ να το πιστέψω ότι σήμερα οσο απλή χρήση και να κάνεις ότι φτάνουν 64 giga ,τα οποία δεν είναι 64 στην ουσία είναι 60.

Βγάλε και τα μισά Πού είναι το λειτουργικό .......... με 30 γίγα δεν μπορείς να κάνεις τιποτα .Αν το θελεις μονο για streaming και τα λοιπά δεν υπάρχει και λόγος μετά να έχεις ένα καλό κινητό με δυνατό επεξεργαστή Γρηγόρη μνήμη και τα λοιπά και τα λοιπά ,παίρνεις ένα απλό smartphone με καλή οθόνη και είναι όλα εντάξει.

Θα δεις ότι όταν με το καλό το αλλάξεις και πάρεις 256  ότι θα νιώσεις ένα αίσθημα Ελευθερίας Επίσης θα σου φύγει το άγχος ότι θα χάσεις καμία φωτογραφία γιατί δεν έστειλες στο Cloud και θα έχεις αρκετό χρόνο να τραβήξεις ένα βίντεο που σου αρέσει.

Μα ηδη ειμαι ενταξει με τα 64gb οπως ανεφερα. Εχω 22γιγα ελευθερα αυτη τη στιγμη που μιλαμε, παμπολες φωτο στο κινητο, μουσικη στο κινητο και 3-4 σελιδες εφαρμογες.

Ειναι ολα θεμα χρησης και αναγκων.

Επιπλεον ειναι θεμα του αν γινεσαι ή οχι ειλωτας του κινητου ή/και των δεδομενων που εχεις μεσα.

Επισης αν καθαριζεις το παλιο στη ζωη σου. Οπως πρεπει να πεταμε τα παλια πραγματα απο τη ζωη μας, τα ντουλαπια και τα συρταρια μας, συμπεριλαμβανομενων και ρουχων/παπουτσιων που δεν φοραμε ή εχουμε χρονια να βαλουμε, το ιδιο ισχυει και για οτι εχουμε στα κινητα ή τους υπολογιστες μας.

Ειναι θεμα νοοτροπιας, αντιληψης και τροπου ζωης. Το ιδιο κανω και στους υπολογιστες μου, και στα ντουλαπια μου και στη ζωη μου.

Αν δεν καθαριζεις παλια πραγματα, αν στο κινητο εχεις μεσα φωτο ετων ή παιχνιδια/εφαρμογες που εχεις μηνες/χρονια να χρησιμοποιησεις και απλα καθονται εκει, κακως καθονται. Δεν φταιει ο "μικρος" χωρος γιατι τοτε ο χωρος παντα λιγος και μικρος θα ειναι. Less is more. Declutter is the key.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sebu είπε

Μα ηδη ειμαι ενταξει με τα 64gb οπως ανεφερα. Εχω 22γιγα ελευθερα αυτη τη στιγμη που μιλαμε, παμπολες φωτο στο κινητο, μουσικη στο κινητο και 3-4 σελιδες εφαρμογες.

Ειναι ολα θεμα χρησης και αναγκων.

Επιπλεον ειναι θεμα του αν γινεσαι ή οχι ειλωτας του κινητου ή/και των δεδομενων που εχεις μεσα.

Επισης αν καθαριζεις το παλιο στη ζωη σου. Οπως πρεπει να πεταμε τα παλια πραγματα απο τη ζωη μας, τα ντουλαπια και τα συρταρια μας, συμπεριλαμβανομενων και ρουχων/παπουτσιων που δεν φοραμε ή εχουμε χρονια να βαλουμε, το ιδιο ισχυει και για οτι εχουμε στα κινητα ή τους υπολογιστες μας.

Ειναι θεμα νοοτροπιας, αντιληψης και τροπου ζωης. Το ιδιο κανω και στους υπολογιστες μου, και στα ντουλαπια μου και στη ζωη μου.

Αν δεν καθαριζεις παλια πραγματα, αν στο κινητο εχεις μεσα φωτο ετων ή παιχνιδια/εφαρμογες που εχεις μηνες/χρονια να χρησιμοποιησεις και απλα καθονται εκει, κακως καθονται. Δεν φταιει ο "μικρος" χωρος γιατι τοτε ο χωρος παντα λιγος και μικρος θα ειναι. Less is more. Declutter is the key.

Δηλαδη μια ζωη θα εχεις 64 γιγα δεν θα ανεβεις ποτε πιο πανω αφου δεν σου χρειάζονται.

Εγω ξερω οτι η τεχνολογια εξελίσσεται θεωρω αστειο σημερα κινητο με τεχνολογιες αιχμης να εχει 64 γιγα μνημη για μενα ειναι τραγικο.

Επισης Ισως δεν θελουν ολοι να πληρωνουν το icloud κτλ καθε μηνα.......

Εγω προσωπικα το κινητο μου το ξεκαθαριζω οποτε το αλλαζω δεν εχω το χρονο να το κανω καθημερινα.

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, sils είπε

Δηλαδη μια ζωη θα εχεις 64 γιγα δεν θα ανεβεις ποτε πιο πανω αφου δεν σου χρειάζονται.

Εγω ξερω οτι η τεχνολογια εξελίσσεται θεωρω αστειο σημερα κινητο με τεχνολογιες αιχμης να εχει 64 γιγα μνημη για μενα ειναι τραγικο.

Εγω προσωπικα το κινητο μου το ξεκαθαριζω οποτε το αλλαζω δεν εχω το χρονο να το κανω καθημερινα.

Προφανως και δεν μου χρειαζονται, αν ειχα αναγκη απο περισσοτερα των 64 γιγα θα ειχα μεγαλυτερο κινητο. As simple as that. Οταν ξερω πως ολο αυτο ειναι "εικονικο" γιατι δεν βαριεμαι περιοδικα να καθαρισω φωτο που δεν χρειαζομαι να κανω βολτα στο κινητο, και δεν εχω αναγκη να κουβαλαω μεγαλη βιβλιοθηκη μουσικης και παιχνιδιων και εχω συγκεκριμενες απαιτησεις και αναγκες χρησης, η συσκευη ειναι αυτη που καλυπτει τις αναγκες μου, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

Ομοιως δεν χρησιμοποιω cloud επι πληρωμη, δεν εμπιστευομαι πραγματα στο συννεφο, προτιμω δικα μου τοπικα backups και σε πολλαπλα διαφορετικα μεσα για λογους ασφαλειας.

Μα για αυτο μιλησα για τροπο και φιλοσοφια και νοοτροπια ζωης. Ο ανθρωπος που δεν "καθαριζει" τιποτα στη ζωη του, κραταει τα παντα για μεγαλο χρονικο διαστημα και κανει hoarding και μονο οταν "αναγκαζεται" λ.χ.αλλαγη κινητου, αλλαγη σπιτιου κτλ. αρχιζει με βαρια καρδια το ξεκαθαρισμα γιατι δεν ξερει τι θελει και αν θελει να σβησει, πεταξει, αφησει και τελικα πελαγωνει και κατα βαση δεν πεταει τιποτα γιατι ολα του φαινονται "χρησιμα" και "αναγκαια" κτλ.

Δεν ειναι θεμα "δεν εχω χρονο" ουτε καποιος ειπε οτι γινεται καθημερινα. Το "δεν εχω χρονο" ειναι δικαιολογια οπως το δεν εχω χρονο για εμενα, δεν εχω χρονο για την αυτοβελτιωση μου, δεν εχω χρονο να γυμναστω, δεν εχω χρονο για σωστη διατροφη, δεν εχω χρονο για τα παιδια μου κτλ. κτλ. κτλ.

Ολα μα ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων και αναγκων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, sils είπε

Προφανώς και υπάρχουν επιλογές, απλά σε γενικές γραμμές το cloud είναι πιο οικονομικό από την αγορά συσκευής με παραπάνω GB. Και τα 64gb και τα 128gb δεν είναι για 2022 ισχύει, από 256gb ίσως μην πούμε 512gb για κάποιον που θέλει να κουβαλάει πχ μεγάλα βίντεο μαζί χωρίς να έχει πρόσβαση σε internet.

Σε νούμερα πάντως η διαφορα του να αγοράσεις το 14 128gb με το 14 256gb είναι €130 (€1069 αντί €1199). Δηλαδή θα δώσεις τα λεφτά που θα έδινες σε 44 μήνες cloud που θα είχες και 200gb αντι για επιπλέον 128gb.

(αν πούμε τώρα οτι δε θα έχει data πάω πάσο, προτιμώ το φτηνότερο κινητό και unlimited παρά να ψάχνω wifi)

Επεξ/σία από zygorito
Δημοσ.

Η ίδια κουβέντα γίνεται ανα 3-4 χρόνια, για τις «ανάγκες» σε χωρητικότητα μνήμης του κινητού. Και τελικά οι εταιρίες μια χαρά σπρώχνουν τα προϊόντα τους.

αφου θέλει ο καθένας να βγάζει εκατοντάδες φωτό με τις σούπερ ντουπερ κάμερες, που συνεχώς ανεβαίνουν σε mpixel αρα και σε όγκο αρχείων, και αφού δεν ασχολείται καθόλου με το λεγόμενο cleanup, ε σε 3 χρονάκια θα συζητάμε γιατί τα 512gm δεν φτάνουν.

Δημοσ.

Eγω εχω 22 απο τα 64 κατελλειμενα.

Ενα iphone 8 plus.

Και αμα σβησω τι διπλες τριπλες φωτο και αυτες τις live παει για κατω απο 15.

Με IOS sta 8,01 γιγα και το απο κατω που ποτε δεν καταλαβα στα 5,06 γιγα,

Δημοσ.
Στις 4/10/2022 στις 12:16 ΠΜ, MrRush είπε

479 γελάνε και οι πέτρες. Με λίγα πάνω γιατί να μην πάρεις iPhone 11;

Και ο άλλος λόγος είναι, να πεθάνουν οι 6'αρες οθόνες, θέλω να επιστρέψω στις 4άρες και 5άρες !
Return to monkey ! Περισσότερα θα πλήρωνα για μικρότερη οθόνη , όχι λιγότερα

• Like 1
Δημοσ.

Αν και χεητερ, θεωρώ τα SE τα πιο vfm. Για την προσφορά τώρα, σίγουρα έχει υπάρξει καλύτερη τιμή διαχρονικα δεν ειναι τοπ προσφορά, ΑΛΛΑ με τις τιμές να έχουν πάρει την ανηφόρα, δεν είναι κακή λύση για καινούργιο αηφον από αξιοπιστο μαγαζί. Αν έπαιζαν στην ίδια τιμή SE και 11 θα πήγαινα 11 λόγω κάμερας, ο μπαταρίας και μεγεθους. Οσο για τα 64 τα θεωρώ λίγα όπως και τα 128 εφόσον δεν υπάρχει κάρτα sd. Και στα δύο πρέπει να είσαι έτοιμος για συνεχή μπακ απ... 

Δημοσ.

Ανάλογα τη χρήση του καθενός ρε παιδιά.

Εγώ με 256gb είμαι οριακά κομπλέ, η κοπέλα μου με 32gb έχει 10gb+ άδεια γιατί η χρήση της δεν χρειάζεται πολύ χώρο, άσχετα αν η συσκευή της έχει υποδοχή για microsd.

Δυστυχώς στο σύντομο μέλλον αν και δε συμπαθώ την apple, μάλλον θα αναγκαστώ να πάρω για την κοπέλα μου είτε το se ή μάλλον κάποιο από τα mini, γιατί δεν θέλει μεγαλύτερο smartphone από αυτό που έχει(XZ1 Compact) και σε android δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα σε μικρό κινητό πλέον.

Δημοσ.
Στις 4/10/2022 στις 9:06 ΜΜ, Sebu είπε

Προφανως και δεν μου χρειαζονται, αν ειχα αναγκη απο περισσοτερα των 64 γιγα θα ειχα μεγαλυτερο κινητο. As simple as that. Οταν ξερω πως ολο αυτο ειναι "εικονικο" γιατι δεν βαριεμαι περιοδικα να καθαρισω φωτο που δεν χρειαζομαι να κανω βολτα στο κινητο, και δεν εχω αναγκη να κουβαλαω μεγαλη βιβλιοθηκη μουσικης και παιχνιδιων και εχω συγκεκριμενες απαιτησεις και αναγκες χρησης, η συσκευη ειναι αυτη που καλυπτει τις αναγκες μου, τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο.

Ομοιως δεν χρησιμοποιω cloud επι πληρωμη, δεν εμπιστευομαι πραγματα στο συννεφο, προτιμω δικα μου τοπικα backups και σε πολλαπλα διαφορετικα μεσα για λογους ασφαλειας.

Μα για αυτο μιλησα για τροπο και φιλοσοφια και νοοτροπια ζωης. Ο ανθρωπος που δεν "καθαριζει" τιποτα στη ζωη του, κραταει τα παντα για μεγαλο χρονικο διαστημα και κανει hoarding και μονο οταν "αναγκαζεται" λ.χ.αλλαγη κινητου, αλλαγη σπιτιου κτλ. αρχιζει με βαρια καρδια το ξεκαθαρισμα γιατι δεν ξερει τι θελει και αν θελει να σβησει, πεταξει, αφησει και τελικα πελαγωνει και κατα βαση δεν πεταει τιποτα γιατι ολα του φαινονται "χρησιμα" και "αναγκαια" κτλ.

Δεν ειναι θεμα "δεν εχω χρονο" ουτε καποιος ειπε οτι γινεται καθημερινα. Το "δεν εχω χρονο" ειναι δικαιολογια οπως το δεν εχω χρονο για εμενα, δεν εχω χρονο για την αυτοβελτιωση μου, δεν εχω χρονο να γυμναστω, δεν εχω χρονο για σωστη διατροφη, δεν εχω χρονο για τα παιδια μου κτλ. κτλ. κτλ.

Ολα μα ολα ειναι θεμα προτεραιοτητων και αναγκων.

Καλα εαν εχεις καποιο μαγικο ραβδι και βρεις χρονο σε εναν που δουλευει πρωι απογευμα παντρεμενο με 3 παιδια 2 λυκειου ενα δημοτικου με οτι αυτο συνεπάγεται φροντηστηρια δραστηριοτητες παρτι κτλ ελα και πες μας ......

Δεν δικαιολογουμε αλλα ουτε μου αρεσει η θεωρία  του στυλ 'ολα μπορεις να τα κανεις αν εχεις θεληση κτλ''

Οχι φιλε δεν υπαρχει χρονος και επειδη η τεχνολογια μας επιτρεπει να καταγραφουμε τις καλυτερες στιγμες μας  σε 4κ, full hd etc  δεν θα σκεφτω να τραβηξω ενα βιντεο πανω απο 15 λεπτα  γιατι εχωμονο 64 γιγα ΕΛΕΟΣ αδερφε 2022 .

Φιλικα παντα

20 ώρες πριν, BertaJourdan είπε

Eγω εχω 22 απο τα 64 κατελλειμενα.

Ενα iphone 8 plus.

Και αμα σβησω τι διπλες τριπλες φωτο και αυτες τις live παει για κατω απο 15.

Με IOS sta 8,01 γιγα και το απο κατω που ποτε δεν καταλαβα στα 5,06 γιγα,

Ε τοτε παρε το 6s με 16 γιγα ετσι και αλλιως αχρηστα ειναι τα περισσότερα γιγα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...