Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Θέλω κάτι τόσο εντυπωσιακό οπως η lg c1 ή c2 στις 65 ίντσες. Αλλά δυστυχώς διαθέτω το πολύ 1500ε. Γίνεται; με αλλα λογια ποιο είναι το next best thing? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sta είπε

Καλησπέρα σας,

Θέλω κάτι τόσο εντυπωσιακό οπως η lg c1 ή c2 στις 65 ίντσες. Αλλά δυστυχώς διαθέτω το πολύ 1500ε. Γίνεται; με αλλα λογια ποιο είναι το next best thing? 

philips oled

• Like 1
Δημοσ.

C1 σε τέτοια τιμή δεν πρόκειται να βρεις γιατι τα ελάχιστα κομμάτια που έχουν μείνει στοκ θα εξαντληθούν μέχρι τότε. Όμως πιθανόν να βρεθεί κάποια συνδυαστική προσφορά μέσω κάποιου προγράμματος επιβράβευσης για c2. Πέρυσι κάποια στιγμή πριν τα Χριστούγεννα το eshop είχε την 65 C1 1400 σε προσφορά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανω καποιο λαθος ?c1 παιζει στα 1450 πλεον στο electroholic

https://www.electroholic.gr/el/product/OLED65C11LBU

1050 ειχα παρει την 55αρα πριν 6 μηνες

Edit 

μολις ειδα οτι λεει εκθεσιακη οποτε μακρια,αλλα γενικα στα 1500 παει η 65,τοσο την ειχα δει πριν μισο χρονο που τις κουταζα ,και οχι εκθεσιακη

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.
14 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Κανω καποιο λαθος ?c1 παιζει στα 1450 πλεον στο electroholic

https://www.electroholic.gr/el/product/OLED65C11LBU

1050 ειχα παρει την 55αρα πριν 6 μηνες

Edit 

μολις ειδα οτι λεει εκθεσιακη οποτε μακρια,αλλα γενικα στα 1500 παει η 65,τοσο την ειχα δει πριν μισο χρονο που τις κουταζα ,και οχι εκθεσιακη

έχει φύγει από τα περισσότερα καταστήματα τώρα. Δύσκολο μου φαίνεται το 1500Ε εκτός bf...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sta είπε

έχει φύγει από τα περισσότερα καταστήματα τώρα. Δύσκολο μου φαίνεται το 1500Ε εκτός bf...

Και ομως το ειχε 1550 καπου εκει,το εψαχνα τα χριστουγεννα αλλα δεν χωραγε πανω απο το τζακι οποτε πηρα 55

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Και ομως το ειχε 1550 καπου εκει,το εψαχνα τα χριστουγεννα αλλα δεν χωραγε πανω απο το τζακι οποτε πηρα 55

Ναι φαίνεται στην εξέλιξη τιμής ότι είχε πάει και 1500. Δυστυχώς όμως πλέον έχει μείνει σε λίγα μαγαζιά.

Δημοσ.

Στον φιλο παντως να του πω να κοιταζει παντα electreoholic,για εναν περιεργο λογο παντα εχεις τις συγκεκριμενες τηλεορασης στην καλυτερη τιμη της αγορας

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...