Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 4/10/2022 στις 2:08 ΜΜ, George.Ember είπε

Youtube Premium 8,5 ευρώ τον μήνα

Netflix 14 ευρώ τον μήνα

Photoshop 25 ευρώ τον μήνα

Microsoft Office 7 ευρώ τον μήνα

Google Drive 2 ευρώ τον μήνα

Icloud 1 ευρώ τον μήνα

Spotify 7 ευρώ τον μήνα

Apple Tv 5 ευρώ τον μήνα

Playstation Plus 17 ευρώ τον μήνα

Xbox Live 7 ευρώ τον μήνα

Στις 5/10/2022 στις 12:33 ΜΜ, George.Ember είπε

Για όλους αυτούς τους λόγους μιλάς για έναν μέσο χρήστη και έναν μέσο όρο. Εγώ έβαλα τις βασικότερες υπηρεσίες που χρησιμοποιεί ο κόσμος εκεί έξω καθημερινά.

Μιας και είμαι επιχειρηματίας και προσφέρω και υπηρεσίες IT σε εταιρείες και σε οικιακούς πελάτες, δεν είδα κανένα να έχει τόσες συνδρομές. Από που συμπαιρένεις ότι ο μέσος χρήστης έχει ανάγκη να πληρώσει 4 streaming πλατφόρμες; Οι περισσότεροι με ένα Netflix και αν είναι. Αν το βαρεθούν το κλείνουν και πάνε σε άλλη.
Όσον αφορά το youtube και το Spotify ο μέσος χρήστης τρώει την διαφήμιση στην μάπα και κάνει τουμπεκί. Ακόμη ο μέσος χρήστης δεν χρειάζεται 4K και δεν ξέρει ότι δεν το χρειάζεται και γι αυτό δεν θα στερηθεί τίποτα!

Ο Μέσος χρήστης χρησιμοποιεί photoshop ;;; Ούτε καν το paint δεν χρησιμοποιεί !

Ο μέσος χρησιμοποιεί 2 Cloud υπηρεσίες; Ειδικά στην Ελλάδα που το upload σε περιορίζει απ' το να έχεις μεγάλα αρχεία στο cloud;

Τέλος κάτι κακομαθημένα έχω δει να έχουν PC και 3 διαφορετικές κονσόλες που σίγουρα δεν αντιπροσωπεύουν τον μέσο χρήστη. Ο μέσος χρήστης δεν παίζει games και ο μέσος gamer επιλέγει 1 πλατφόρμα που θα παίξει τα παιχνίδια του.

Στην τελική η μέση εταιρεία δεν μπορεί να προσαρμόσει τις τιμές της ανάλογα με τον μέσο χρήστη και πάντα έχεις την επιλογή ειδικά στις περιπτώσεις των office και photoshop να αγοράσεις εξ αρχής την μη συνδρομιτική έκδοση ή να πας σε μία απ' τις free εναλλακτικές όπως google docs, libre office, inkscape και Gimp !

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, manolis940 είπε

Ο μέσος χρήστης δεν παίζει games

Ποιας ηλικιας ο μεσος χρηστης δε παιζει games?

Δημοσ.
Στις 9/10/2022 στις 8:35 ΠΜ, rus είπε

Ποιας ηλικιας ο μεσος χρηστης δε παιζει games?

Γενικά όλων παρότι έχει ανέβει το gaming κατά πολύ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, manolis940 είπε

Γενικά όλων παρότι έχει ανέβει το gaming κατά πολύ.

Eκανες προσωπικη ερευνα? Η λογικη λεει οτι οι μικροτερες ηλικιες παιζουν συστηματικα, εξαλλου οι καρτες γραφικων πουλανε παντα.

Οταν λες 'εχει ανεβει' τι εννοεις? ποιοτικα? Η ποιοτητα τους θα ελεγα οτι εχει κατεβει. Εχουν ανεβει μονο τα γραφικα.

Δημοσ.
Στις 4/10/2022 στις 2:08 ΜΜ, George.Ember είπε

Youtube Premium 8,5 ευρώ τον μήνα

Netflix 14 ευρώ τον μήνα

Photoshop 25 ευρώ τον μήνα

Microsoft Office 7 ευρώ τον μήνα

Google Drive 2 ευρώ τον μήνα

Icloud 1 ευρώ τον μήνα

Spotify 7 ευρώ τον μήνα

Apple Tv 5 ευρώ τον μήνα

Playstation Plus 17 ευρώ τον μήνα

Xbox Live 7 ευρώ τον μήνα

ξεχασες Nova sports,  Cosmote sport 

Οσο πληθαινουν οι πλατφορμες τοσο ο κοσμος θα φευγει

Ο καθε internet provider θα επρεπε να κανει συμφωνια με ολες αυτες τις πλατφορμες και να με μια εξτρα χρεωση να τις δινει στους συνδρομητες

με custom πακετα

πχ εγω θελω να βλεπω μονο την ομαδα μου σε ολα τα σπορ και μονο ταινιες 

Δημοσ.
Στις 14/10/2022 στις 8:15 ΜΜ, rus είπε

Eκανες προσωπικη ερευνα? Η λογικη λεει οτι οι μικροτερες ηλικιες παιζουν συστηματικα, εξαλλου οι καρτες γραφικων πουλανε παντα.

Οταν λες 'εχει ανεβει' τι εννοεις? ποιοτικα? Η ποιοτητα τους θα ελεγα οτι εχει κατεβει. Εχουν ανεβει μονο τα γραφικα.

Έκανες εσύ που κάνεις τον θετικό ισχυρισμό; Υπάρχει λόγος να κάνω εγώ έρευνα και να σου παραθέσω τα στοιχεία για να σου δείξω ότι έχεις άδικο;
Η λογική πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση με την στατιστική, γι αυτό άλλωστε και υπάρχει. Αν ήταν σωστή θα βγάζαμε επιστημονικές έρευνες βασισμένες στην ... λογική.
Οι κάρτες γραφικών επίσης δεν φεύγουν όλες για gaming. Ένα μεγάλο τους μέρος φεύγει για mining και αυτό είναι που έχει ανεβάσει την τιμή τους σε συνδυασμό και με άλλους παράγοντες που δεν είναι της παρούσης για ανάλυση.

Βεβαίως όλο αυτό ξεφεύγει απ' τον πρώτο σου ισχυρισμό όπου έχεις ένα κατεβατό συνδρομητικών υπηρεσιών και κατά την άποψη σου ο μέσος χρήστης, που εν συνεχεία λες ότι είναι και gamer τις χρησιμοποιεί όλες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manolis940 είπε

Έκανες εσύ που κάνεις τον θετικό ισχυρισμό; Υπάρχει λόγος να κάνω εγώ έρευνα και να σου παραθέσω τα στοιχεία για να σου δείξω ότι έχεις άδικο;
Η λογική πολλές φορές έρχεται σε αντίθεση με την στατιστική, γι αυτό άλλωστε και υπάρχει. Αν ήταν σωστή θα βγάζαμε επιστημονικές έρευνες βασισμένες στην ... λογική.
Οι κάρτες γραφικών επίσης δεν φεύγουν όλες για gaming. Ένα μεγάλο τους μέρος φεύγει για mining και αυτό είναι που έχει ανεβάσει την τιμή τους σε συνδυασμό και με άλλους παράγοντες που δεν είναι της παρούσης για ανάλυση.

Βεβαίως όλο αυτό ξεφεύγει απ' τον πρώτο σου ισχυρισμό όπου έχεις ένα κατεβατό συνδρομητικών υπηρεσιών και κατά την άποψη σου ο μέσος χρήστης, που εν συνεχεία λες ότι είναι και gamer τις χρησιμοποιεί όλες.

Εγω ειπα το δεδομενο. PC games βγαινουν συνεχεια, καρτες γραφικων βγαινουν συνεχεια, ο κοσμος παιζει και αγοραζει.

Ποια ειναι η στατιστικη που εχεις και ερχεται σε αντιθεση με τη λογικη και τη πραγμνατικοτητα?

Με εχεις μπερδεψει με αλλον, εγω δεν εχω κανει κανενα κατεβατο με συνδρομητικες υπηρεσιες κλπ. 😃

Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Εγω ειπα το δεδομενο. PC games βγαινουν συνεχεια, καρτες γραφικων βγαινουν συνεχεια, ο κοσμος παιζει και αγοραζει.

Ποια ειναι η στατιστικη που εχεις και ερχεται σε αντιθεση με τη λογικη και τη πραγμνατικοτητα?

Με εχεις μπερδεψει με αλλον, εγω δεν εχω κανει κανενα κατεβατο με συνδρομητικες υπηρεσιες κλπ. 😃

Ως προς το τελευταίο σε έχω μπερδέψει. Νόμιζα ότι υπήρχε ένας εδώ μέσα που κατεβάζει δεδομένα απ' το μυαλό του.

Που είναι το δεδομένο ακριβώς; Το ότι βγαίνουν games θα μπορούσαν κάλλιστα να απευθύνονται στο 5% των χρηστών και όχι στον μέσο χρήστη (>50%); Θα ήταν ζημιογόνα πιστεύεις;

Οι κάρτες γραφικών μόνο για gaming βγαίνουν; Για 3D CAD εφαρμογές για παράδειγμα δεν κάνουν;
Εγώ λέω ότι ο μέσος χρήστης είναι κάποιου είδους μηχανικός(αρχιτέκτονας, πολιτικός, ηλεκτρολόγος κ.ο.κ).

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manolis940 είπε

Που είναι το δεδομένο ακριβώς; Το ότι βγαίνουν games θα μπορούσαν κάλλιστα να απευθύνονται στο 5% των χρηστών και όχι στον μέσο χρήστη (>50%); Θα ήταν ζημιογόνα πιστεύεις;

Οι κάρτες γραφικών μόνο για gaming βγαίνουν; Για 3D CAD εφαρμογές για παράδειγμα δεν κάνουν;
Εγώ λέω ότι ο μέσος χρήστης είναι κάποιου είδους μηχανικός(αρχιτέκτονας, πολιτικός, ηλεκτρολόγος κ.ο.κ).

Φιλε μου οι μικροτερες ηλικιες εχουν το pc αποκλειστικα για gaming. Γι αυτες μιλησα, οχι για το μεσο χρηστη οποιασδηποτε ηλικιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...