mike0402 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 μετα απο εγκατασταση καποιων εφαρμογων και εγκατασταση nvidia drivers για εγκατασταση καινουργιας καρτας γραφικων..το pc αρχισε να κολλαει ακομα και σε browsing και σε test που εκανα στην καρτα η θερμοκρασια πηγε μεχρι 85 βαθμους.. να παω σε format? υπαρχει καποιος αλλος τροπος να δω τι φταει?το πιο πιθανον ειναι να τραχει κατι απο πισω
nickol-us Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Να υποθέσουμε οτι τα διάφορα προγράμματα ήταν από τα γνωστά "δωρεάν"; (Να ζήσει ο Τζακ Σπάροου) Λογικά έχεις φάει κάποιο virus, malware κτλ Υπάρχουν προγράμματα για εκκαθάριση. Δώσε λίγα περισσότερα στοιχεία, κυρίως για os
mike0402 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 δεν κατεβασα προγραμματα που δεν ειχα κατεβασει ποτε μου..(origin,msi afterburner)..επεξεργαστη εχω τον 5600x και καρτα 3070 strix
kouross Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2022 Στις 3/10/2022 στις 6:13 ΜΜ, mike0402 είπε δεν κατεβασα προγραμματα που δεν ειχα κατεβασει ποτε μου..(origin,msi afterburner)..επεξεργαστη εχω τον 5600x και καρτα 3070 strix Η μεγιστη θερμοκρασια για την γραφικψν σου ειναι κοντα στους 93 βαθμους επομενως το 83 φουλ στρεσαρισμενο πιστευω θεωρειτε καλος αριθμος. Τωρα τα κολλημα που αναφερεις τι ακριβως ειναι? Freezing? παγωνει το pc και χρειαζετε restart ή κολλαει και ξεκολαει μονο του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα