pontez2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα. Βρήκα τις προάλλες κολλημένη σε τζαμαρία πυλωτής μια κλήση για μαρτυρία σε εφετείο, για έναν συγγενή που ποτέ δεν έμενε στο εν λόγω κτίριο. Aνεξάρτητα με την ενημέρωση που έκανα στον συγγενη και την ολη διαδικασία, μου προκάλεσε εντυπωση το παρακάτω: Το χαρτί δεν ειχε καμια αναφορά για την υποθεση που καλειται ο μάρτυρας, παρά μονο το ονομα του κατηγορούμενου που δε θυμιζε τιποτε στον μάρτυρα (εικάζει οτι ισως προκειται για μια κλοπη που έγινε πριν 10 χρονια και έκανε μυνηση κατ αγνωστων) Αναρωτιέμαι ομως, έτσι λειτουργει γενικά το συστημα, η απλά προκειται περι λανθασμένης κλήσης; Δηλαδη καλούν έναν άνθρωπο που δεν έχει καμια γνωση για το θέμα, δεν έχει ιδέα σε τι θα αναφερθουν, να πάει να παρουσιαστεί και να πει τι ακριβως; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία;
Haldol Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με παρόμοιο τρόπο είχαν καλέσει κι εμένα, όταν ήμουν μάρτυρας σε ποινικό για κλοπή κινητού. Το χαρτί έγραφε "για την υπόθεση ΤΑΔΕ ΤΑΔΟΓΛΟΥ" (ή κάτι παρόμοιο). Παρόλα αυτά, επειδή δεν είχα ιδέα ποιος ήταν ο ΤΑΔΟΓΛΟΥ (ήταν "δική μου" υπόθεση, αλλά αυτεπάγγελτη, δεν είχα κάνει μήνυση εγώ) πήγα στη "γραμματεία" (αν είναι αυτός ο σωστός όρος - ή μήπως αρχείο το λένε;) του πρωτοδικείου και ρώτησα. Μου διάβασαν την κατάθεσή ΜΟΥ και θυμήθηκα τι αφορούσε. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από Haldol 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, pontez2 είπε Καλησπέρα. Βρήκα τις προάλλες κολλημένη σε τζαμαρία πυλωτής μια κλήση για μαρτυρία σε εφετείο, για έναν συγγενή που ποτέ δεν έμενε στο εν λόγω κτίριο. Aνεξάρτητα με την ενημέρωση που έκανα στον συγγενη και την ολη διαδικασία, μου προκάλεσε εντυπωση το παρακάτω: Το χαρτί δεν ειχε καμια αναφορά για την υποθεση που καλειται ο μάρτυρας, παρά μονο το ονομα του κατηγορούμενου που δε θυμιζε τιποτε στον μάρτυρα (εικάζει οτι ισως προκειται για μια κλοπη που έγινε πριν 10 χρονια και έκανε μυνηση κατ αγνωστων) Αναρωτιέμαι ομως, έτσι λειτουργει γενικά το συστημα, η απλά προκειται περι λανθασμένης κλήσης; Δηλαδη καλούν έναν άνθρωπο που δεν έχει καμια γνωση για το θέμα, δεν έχει ιδέα σε τι θα αναφερθουν, να πάει να παρουσιαστεί και να πει τι ακριβως; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Για να πάει μαρτυρας σε κάτι πρέπει να κάνει προετοιμασία;Δεν γράφει διαγώνισμα να διαβάσει την ύλη.Λεει τα γεγονότα όπως τα ξέρει.
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Καλησπέρα. Βρήκα τις προάλλες κολλημένη σε τζαμαρία πυλωτής μια κλήση για μαρτυρία σε εφετείο, για έναν συγγενή που ποτέ δεν έμενε στο εν λόγω κτίριο. Aνεξάρτητα με την ενημέρωση που έκανα στον συγγενη και την ολη διαδικασία, μου προκάλεσε εντυπωση το παρακάτω: Το χαρτί δεν ειχε καμια αναφορά για την υποθεση που καλειται ο μάρτυρας, παρά μονο το ονομα του κατηγορούμενου που δε θυμιζε τιποτε στον μάρτυρα (εικάζει οτι ισως προκειται για μια κλοπη που έγινε πριν 10 χρονια και έκανε μυνηση κατ αγνωστων) Αναρωτιέμαι ομως, έτσι λειτουργει γενικά το συστημα, η απλά προκειται περι λανθασμένης κλήσης; Δηλαδη καλούν έναν άνθρωπο που δεν έχει καμια γνωση για το θέμα, δεν έχει ιδέα σε τι θα αναφερθουν, να πάει να παρουσιαστεί και να πει τι ακριβως; Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία; Πιο πολυ μου προκαλεί εντυπωση οτι έστειλαν την κλητευση σε διεύθυνση που δεν έχει μείνει ποτέ όπως λες. Πως γινεται αυτό; Μήπως επειδή δεν τον βρήκαν στην διεύθυνση που έμενε επίσημα έκαναν αναζήτηση μέσω εγγυτερων συγγενών.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Ποτε δεν γραφουν οι κλήσεις κατι σχετικα με την οποιαδήποτε υπόθεση.
fredd0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Πιο πολυ μου προκαλεί εντυπωση οτι έστειλαν την κλητευση σε διεύθυνση που δεν έχει μείνει ποτέ όπως λες. Πως γινεται αυτό; Μήπως επειδή δεν τον βρήκαν στην διεύθυνση που έμενε επίσημα έκαναν αναζήτηση μέσω εγγυτερων συγγενών. η κληση παει σε οτι διευθυνση δηλωσεις οταν σου ζητανε τα στοιχεια σου. Προφανως ο συγγενης δηλωσε τη διευθυνση του TS 2
haris_216 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Σε μια εποχή που, καλώς ή κακώς, τα στοιχεία επικοινωνίας μας (και όχι μόνο) υπάρχουν παντού είναι τουλάχιστον τριτοκοσμικό να γίνεται η όποια κλήτευση με έγγραφο που δεν παραδίδεται στον ενδιαφερόμενο αλλά μπαίνει σε άσχετα (ή και σχετικά) γραμματοκιβώτια, ρίχνεται κάτω από πόρτες ή πιάνεται με tape σε μια εξώπορτα. Αν δεν έχουν στοιχεία να μας βρουν ας ζητήσουν τη βοήθεια του efood, του skroutz ή του σουβλατζή της γωνίας η οποίοι μας βρίσκουν μια χαρά
takoulou Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, haris_216 είπε Σε μια εποχή που, καλώς ή κακώς, τα στοιχεία επικοινωνίας μας (και όχι μόνο) υπάρχουν παντού είναι τουλάχιστον τριτοκοσμικό να γίνεται η όποια κλήτευση με έγγραφο που δεν παραδίδεται στον ενδιαφερόμενο αλλά μπαίνει σε άσχετα (ή και σχετικά) γραμματοκιβώτια, ρίχνεται κάτω από πόρτες ή πιάνεται με tape σε μια εξώπορτα. Αν δεν έχουν στοιχεία να μας βρουν ας ζητήσουν τη βοήθεια του efood, του skroutz ή του σουβλατζή της γωνίας η οποίοι μας βρίσκουν μια χαρά Καλημέρα... Δυστυχώς υπάρχει παντου θέμα... Έτσι γινόταν τόσα χρόνια... Πήγαινε η κλήση στην διευθυνση που είχες δηλώσει.. Κανονικά θα έπρεπε να στελνετε η κλήση σε ενα email... Σε αυτό που έχει δηλωθεί στην εφορία ας πουμε.. Αλλά θα σου πει ο άλλος εγώ δεν το κοιτάζω... Δεν ασχολουμαι..
StamTheMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Στις 3/10/2022 στις 4:19 ΜΜ, pontez2 είπε Βρήκα τις προάλλες κολλημένη σε τζαμαρία πυλωτής μια κλήση για μαρτυρία Αυτο δεν προβληματιζει κανεναν; Το ιδιο εκανα και σε εμενα,ειχα λογομαχησει με εναν που ειχε χτυπησει την κοπελα μου με το αυτοκινητο και εφυγε,καναμε καταγγελια και αυτος τα εριξε στην κοπελα μου.Αργοτερα τον πετυχα στο δρομο και τον απειλησα και ο τυπος πηγε και ζητησε να μου κανουν συστασεις. Το χαρτι βρεθηκε κολλημενο στην πορτα ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΟΥ,γιατι ο τυπος επειδη δε με ηξερε,βρηκε που εμενε η κοπελα μου. Φυσικα δεν ασχοληθηκα παραπερα.
pontez2 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Αυτο δεν προβληματιζει κανεναν; Το ιδιο εκανα και σε εμενα,ειχα λογομαχησει με εναν που ειχε χτυπησει την κοπελα μου με το αυτοκινητο και εφυγε,καναμε καταγγελια και αυτος τα εριξε στην κοπελα μου.Αργοτερα τον πετυχα στο δρομο και τον απειλησα και ο τυπος πηγε και ζητησε να μου κανουν συστασεις. Το χαρτι βρεθηκε κολλημενο στην πορτα ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΟΥ,γιατι ο τυπος επειδη δε με ηξερε,βρηκε που εμενε η κοπελα μου. Φυσικα δεν ασχοληθηκα παραπερα. Nαι ειναι το πρωτο πράγμα που με προβλημάτισε. Δηλαδη αν εγω δεν ασχολιόμουν με το εν λογω χαρτι, θα έτρωγε προστιμο ο άνθρωπος επειδη του παράτησαν σε μια άγνωστη πολυκαοτικια ένα χαρτι? Ειλικρινά, εκει στα δικαστηρια, ειναι καλλυμένοι νομικά με αυτον τον τροπο κλητευσης μαρτυρων;
fredd0 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, pontez2 είπε Nαι ειναι το πρωτο πράγμα που με προβλημάτισε. Δηλαδη αν εγω δεν ασχολιόμουν με το εν λογω χαρτι, θα έτρωγε προστιμο ο άνθρωπος επειδη του παράτησαν σε μια άγνωστη πολυκαοτικια ένα χαρτι? Ειλικρινά, εκει στα δικαστηρια, ειναι καλλυμένοι νομικά με αυτον τον τροπο κλητευσης μαρτυρων; ναι αρκει αυτη η διευθυνση να εχει δηλωθει απο τον συγκεκριμενο ανθρωπο επισημα (συνηθως οταν του παιρνουν καταθεση) αλλιως, πες πχ οτι καποιος ειναι κατηγορουμενος σε μια δικη. Θα πηγαινε ο επιμελητης στη διευθυνση που ειχε δωσει ο κατηγορουμενος , θα ελεγε γεια σας εγω δεν ειμαι εγω, και δε θα γινοταν ποτε η δικη γιατι δεν θα ειχε επιδοθει η κλητευση. Η θυροκολληση προστατευει απο αυτα. Σου λεει αν μου πεις οτι μενεις εκει, φροντισε να παραλαβεις οτι σου στειλω. 1
StamTheMan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fredd0 είπε Σου λεει αν μου πεις οτι μενεις εκει, φροντισε να παραλαβεις οτι σου στειλω. Κοψε το λαιμο σου να εισαι εκει,να μην εισαι εκτος,να μην εισαι διακοπες,να εχεις ειδοποιησει την εισαγγελια οτι μετακομισες και χιλια δυο αλλα. Στην περιπτωση του κατηγορουμενου,πιστευω θα ηταν λιγο πιο ενεργα τα πραγματα,επικοινωνιες με δικηγορο κτλ,αλλιως θα δικαστει ερημειν. Ο μαρτυρας τι φταιει; Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2022 από StamTheMan
teot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, StamTheMan είπε Κοψε το λαιμο σου να εισαι εκει,να μην εισαι εκτος,να μην εισαι διακοπες,να εχεις ειδοποιησει την εισαγγελια οτι μετακομισες και χιλια δυο αλλα. Στην περιπτωση του κατηγορουμενου,πιστευω θα ηταν λιγο πιο ενεργα τα πραγματα,επικοινωνιες με δικηγορο κτλ,αλλιως θα δικαστει ερημειν. Ο μαρτυρας τι φταιει; Η θα παίρνει αναβολές περί μη νόμιμης κλήσης κλπ.... και που ξέρεις μπορεί ....τυχαία να περάσει ο χρόνος και να παραγραφεί
StamTheMan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, teot είπε Η θα παίρνει αναβολές περί μη νόμιμης κλήσης κλπ.... και που ξέρεις μπορεί ....τυχαία να περάσει ο χρόνος και να παραγραφεί Ασε τον κατηγορουμενο,οι μαρτυρες τι φταινε;
teot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Ασε τον κατηγορουμενο,οι μαρτυρες τι φταινε; Έχεις όλο το δίκαιο με το μέρος σου.... και εγώ κάτι αντίστοιχο σκέφτηκα όταν διάβασα στο αρχικό post " κολλημένη σε τζαμαρία πυλωτής μια κλήση"..... Απλά εγώ σχολίασα την φράση σου ... σε σχέση με την επικαιρότητα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα