Bradner Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα σε όλους, Σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο pc και σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάποιος ιδιώτης ή κατάστημα για να νοικιάσω μια κάρτα γραφικών και να δω τις επιδόσεις της! Αν μπορέσω να αποφύγω την ολική αναβάθμιση μιας και το σύστημα είναι σχετικά πρόσφατο! Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας το παραθέσει! Βρίσκομαι Αθήνα!
Bitbit Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 ε ρε φίλε ποιος θα σου νοικιάσει κάρτα; Τόσα tests-benchmarks κυκλοφορούν στο ίντερνετ. Μπορείς να πάρεις μια ιδέα. Επιπλέον μπορείς να ανοίξεις ένα θέμα να ρωτήσεις πχ αν η τάδε κάρτα θα προσφέρει κάτι παραπάνω σε σχέση με αυτή που ήδη έχεις 1 1
triplex1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Την πληρωνεις σε ενα μαγαζι και κοιτας τις επιδοσεις της καθε μερα για ολη μερα , αρχισατε και βγαινετε και τις Δευτερες τωρα. 1
valantis123 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά είχα ανακαλύψει αυτό το μαγαζί που νοικιάζει λέει: https://reload.com.gr/?v=50725d49d336 Παίρνεις και ένα τηλ και μαθαίνεις παραπάνω πληροφορίες. Πες μας και εμας τι παίζει να ξέρουμε. 1
Bradner Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, valantis123 είπε Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά είχα ανακαλύψει αυτό το μαγαζί που νοικιάζει λέει: https://reload.com.gr/?v=50725d49d336 Παίρνεις και ένα τηλ και μαθαίνεις παραπάνω πληροφορίες. Πες μας και εμας τι παίζει να ξέρουμε. Ευχαριστω αδελφούλη! Δυστυχώς είναι Θεσσαλονίκη! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από Bradner 1
vlgeor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Γενικά νομίζω υπάρχει νομοθεσία υπαναχωρησης για 14 μέρες για ινγερνετικες αγορές. Σε κάθε περίπτωση σίγουρα μπορείς να το κάνεις από αμαζον. Δηλαδή να αγοράσεις και αν δεν σου κάνει την επιστρέφεις. Ανοίγεις με τέτοιο τρόπο ώστε να κλείσει ξανά σαν καινούρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα