farfar94 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, μου έχει ανατεθεί εργασία με θέμα Διερεύνηση στρατηγικών ελέγχου λειτουργίας υβριδικών ηλιοθερμικών σταθμών ηλεκτροπαραγωγής (προγραμμα trnsys) αλλά δεν γνωρίζω καθόλου το λογισμικό, έχει κανένας υπόψιν του;
acomaedo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Αν δεν έχεις ασχοληθεί καθόλου, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα με τα οποία μπορείς να βοηθηθείς. Αν και βασίζεται σε Fortran είναι αρκετά εξειδικευμένο λογισμικό. Αν έχεις πρόσβαση στο λογισμικό και στις βιβλιοθηκες της TESS δοκίμασε λίγο με τα tutorials, φτιάξε το deck file και μετά αρχίζεις να βλέπεις το πως θα κάνεις τη βελτιστοποίηση. Απο την στιγμή που δεν το γνωρίζεις καθόλου, γιατί αποδέχθηκες τέτοιο θέμα;
farfar94 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Ο καθηγητής μου επέμεινε στο να το αναλάβω, χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν είχα τις γνώσεις.
acomaedo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, farfar94 είπε Ο καθηγητής μου επέμεινε στο να το αναλάβω, χωρίς να τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν είχα τις γνώσεις. Αν δεν πρόκεται να στο μαθεί αυτός ή κάποιος υποψήφιος διδάκτορας, δύσκολα σε βλέπω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα