sv1jbf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα παίδες. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημά σύνδεσής μεταξύ του κινητού μου iPhone 13 Pro Max και το iTunes. Για την ακρίβειά έχω αναβαθμίσει το κινητό μου σε ios 16.02 και ήθελα να κάνω μια επαναφορά αντίγραφου ασφάλειάς στο κινητό από τον προηγούμενο μήνα αφού έκανα το λάθος και έσβησα εξ αποστάσεως το τηλέφωνο αφού νόμισα ότι είχε κλαπεί. Το πρόβλημά είναι ότι η διαδικασία του back up ξεκινάει κανονικά, όμως ο χρόνος ολοκλήρωσής του είναι περίπου 18'. Στο 12' περίπου όμως η σύνδεσή διακόπτεται και εμφανίζει μήνυμά ότι η επαναφορά αντίγραφου διακόπηκε αφού το κινητό αποσυνδέθηκε. Που και που εμφανίζει ένα μήνυμά (σφάλμα με έναν κωδικό ......) Έχω αλλάξει καλώδιο usb, έχω ενημερώσει τις θύρες usb, έχω αναβαθμίσει το itunes στην τελευταία του έκδοσή, έχω ενημερώσει τα windows 10, έχω αλλάξει θύρα Α όπως επίσης έχω αποσυνδέσει ότι ήταν συνδεδεμένο επάνω τους και το αποτέλεσμά είναι πάντα ίδιο, αποσυνδέεται στο ίδιο περίπου λεπτό (12'). Μίλησα με την εξυπηρέτησή πελατών άλλα το μονο που κατάφερα να κάνω ήταν να κάνω κονε τηλεφωνικό με την τηλεφωνήτρια και να μην λύσω το θέμα μου οπού ακόμα παραμένει. Προσπάθησα να μεταφέρω το αρχείο back up μου σε ένα δίσκο για να το τρέξω το θέμα σε έναν άλλο υπολογιστή άλλα επειδή ήταν μεγάλο δυστυχώς δε θα τα κατάφερα. Η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι το back up μου που είχα κάνει το προηγούμενο μήνα ενδέχεται να είχε κάνει ένα πρόβλημά ( δε θυμάμαι ακριβώς την λέξη) και το πιο πιθανό είναι αυτό για να σταματάει στο σημείο εκείνο η επαναφορά. Εγώ αυτό που πιστεύω πως συμβαίνει είναι ότι επειδή το back up μου το είχα κάνει ενώ είχα στο κινητό μου το ios 15 ενώ στην συσκευή μου τώρα έχω το ios 16.02, έπρεπέ να είχα κάνει ένα αντίγραφο ασφάλειάς με το ios 16.02 επίσης για να μπορεί η συσκευή να το δεχθεί. Τι λέτε εσείς;
CheOnWeb Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 hour ago, sv1jbf said: Εγώ αυτό που πιστεύω πως συμβαίνει είναι ότι επειδή το back up μου το είχα κάνει ενώ είχα στο κινητό μου το ios 15 ενώ στην συσκευή μου τώρα έχω το ios 16.02, έπρεπέ να είχα κάνει ένα αντίγραφο ασφάλειάς με το ios 16.02 επίσης για να μπορεί η συσκευή να το δεχθεί. Απ' ό,τι ξέρω, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις restore ένα backup παλαιότερου iOS σε συσκευή με νεότερο. Το αντίθετο είναι που δεν γίνεται (το να έχει η συσκευή παλαιότερο iOS απ' το backup).
sv1jbf Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, CheOnWeb είπε Απ' ό,τι ξέρω, αυτό δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις restore ένα backup παλαιότερου iOS σε συσκευή με νεότερο. Το αντίθετο είναι που δεν γίνεται (το να έχει η συσκευή παλαιότερο iOS απ' το backup). Σωστα αλλα δε ξερω τι αλλο να υποθεσω!
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Στις 3/10/2022 στις 10:35 ΠΜ, sv1jbf είπε Καλημέρα παίδες. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημά σύνδεσής μεταξύ του κινητού μου iPhone 13 Pro Max και το iTunes. Για την ακρίβειά έχω αναβαθμίσει το κινητό μου σε ios 16.02 και ήθελα να κάνω μια επαναφορά αντίγραφου ασφάλειάς στο κινητό από τον προηγούμενο μήνα αφού έκανα το λάθος και έσβησα εξ αποστάσεως το τηλέφωνο αφού νόμισα ότι είχε κλαπεί. Το πρόβλημά είναι ότι η διαδικασία του back up ξεκινάει κανονικά, όμως ο χρόνος ολοκλήρωσής του είναι περίπου 18'. Στο 12' περίπου όμως η σύνδεσή διακόπτεται και εμφανίζει μήνυμά ότι η επαναφορά αντίγραφου διακόπηκε αφού το κινητό αποσυνδέθηκε. Που και που εμφανίζει ένα μήνυμά (σφάλμα με έναν κωδικό ......) Έχω αλλάξει καλώδιο usb, έχω ενημερώσει τις θύρες usb, έχω αναβαθμίσει το itunes στην τελευταία του έκδοσή, έχω ενημερώσει τα windows 10, έχω αλλάξει θύρα Α όπως επίσης έχω αποσυνδέσει ότι ήταν συνδεδεμένο επάνω τους και το αποτέλεσμά είναι πάντα ίδιο, αποσυνδέεται στο ίδιο περίπου λεπτό (12'). Μίλησα με την εξυπηρέτησή πελατών άλλα το μονο που κατάφερα να κάνω ήταν να κάνω κονε τηλεφωνικό με την τηλεφωνήτρια και να μην λύσω το θέμα μου οπού ακόμα παραμένει. Προσπάθησα να μεταφέρω το αρχείο back up μου σε ένα δίσκο για να το τρέξω το θέμα σε έναν άλλο υπολογιστή άλλα επειδή ήταν μεγάλο δυστυχώς δε θα τα κατάφερα. Η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι το back up μου που είχα κάνει το προηγούμενο μήνα ενδέχεται να είχε κάνει ένα πρόβλημά ( δε θυμάμαι ακριβώς την λέξη) και το πιο πιθανό είναι αυτό για να σταματάει στο σημείο εκείνο η επαναφορά. Εγώ αυτό που πιστεύω πως συμβαίνει είναι ότι επειδή το back up μου το είχα κάνει ενώ είχα στο κινητό μου το ios 15 ενώ στην συσκευή μου τώρα έχω το ios 16.02, έπρεπέ να είχα κάνει ένα αντίγραφο ασφάλειάς με το ios 16.02 επίσης για να μπορεί η συσκευή να το δεχθεί. Τι λέτε εσείς; Πιστεύω πως ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι πως πλέον το iOS 15 "δεν υπογράφετε" οπότε και γι αυτό σε κόβει. Το αντιλαμβάνεται ως downgrade (όταν κάνει τον έλεγχο και όχι κυρίως ως αντίγραφο) όπου δεν είναι εφικτό με την έλευση του iOS 16. https://ipsw.me/iPhone14,3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα