pantrias1996 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εδώ και ένα μήνα τοποθέτησα την βρύση στην κουζίνα, απλά έβαλα αντίθετα με τις οδηγίες της βρύσης το νερό το μπλε είναι το ζεστό και το κόκκινο το κρύο. Κυρίως δεν ήθελα να κάνω τους σωλήνες χιαστί μεταξύ τους επέλεξα να τους βάλω στην ίδια ευθεία. Σήμερα καθώς ήμουν στην κουζίνα μου ήρθε μια απορία θα υπάρχει θέμα αν μείνει έτσι δηλαδή μήπως η κάθε πλευρά στην βρύση είναι ειδικά για το κρύο ή ζεστό; Πχ η κόκκινη πλευρά είναι πιο ανθεκτική για το ζεστό από την μπλε η δεν έχει σημασία και ανησυχώ χωρίς λόγο Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από pantrias1996
czarjuly Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Λογικά δεν θα έχεις θέμα ,το ίδιο είναι και από τις δύο πλευρές οι βρύσες λαστιχακια έχουν μεσα
rodosf1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 κανένα θέμα από κατασκευής, άλλωστε και το ΖΝΧ έρχεται ζεστό από το θερμοσίφωνα και προοδευτικά πέφτει η θερμοκρασία του μέσα στο μέταλλο και μάλιστα γρήγορα.
pantrias1996 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Κυρίως θέλω να ξέρω μην συμβεί τίποτα μέσα στον μηχανισμό γιατί η προηγούμενη βρύση εκεί χάλασε αλλά αποφάσισαν οι γονείς μου να την αλλάξουν τελείως γιατί είχε πάνω από 10 χρόνια.
hp8 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, pantrias1996 είπε Κυρίως θέλω να ξέρω μην συμβεί τίποτα μέσα στον μηχανισμό γιατί η προηγούμενη βρύση εκεί χάλασε αλλά αποφάσισαν οι γονείς μου να την αλλάξουν τελείως γιατί είχε πάνω από 10 χρόνια. αυτός είναι ένας ανταλλακτικός μηχανισμός Όπως βλέπεις το λάστιχο είναι ενιαίο 1
tzitzikas2 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Βγάλε με ένα μικρό κατσαβιδακι το πλαστικό μπλέ-κοκκινο και κούμπωσε το ανάποδα και όλα καλά! 1
pantrias1996 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Βγάλε με ένα μικρό κατσαβιδακι το πλαστικό μπλέ-κοκκινο και κούμπωσε το ανάποδα και όλα καλά! Αυτό δεν με απασχολεί σιγά το πράγμα δεν είναι θέμα αισθητικής. Απλά με έπιασε πρωινιατικα να υπεράναλυσω ανούσια θέματα
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δεν υπαρχει κανενα απολύτως πρόβλημα οπως και να την βάλεις
fredd0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 ο "κανονας" στις βρυσες ειναι ζεστο αριστερα η πανω, κρυο δεξια η κατω. Ο κανονας δεν υπαρχει γιατι εχει καμια διαφορα η βρυση, ο κανονας υπαρχει γιατι οι ανθρωποι λειτουργουν με αυτο που λενε "muscle memory" και το να μπαινουν οι παροχες οπως τις περιμενουν οι χρηστες εξασφαλιζει οτι δε θα τσουρουφλιστει κανεις κατα λαθος.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, fredd0 είπε ο "κανονας" στις βρυσες ειναι ζεστο αριστερα η πανω, κρυο δεξια η κατω. Ο κανονας δεν υπαρχει γιατι εχει καμια διαφορα η βρυση, ο κανονας υπαρχει γιατι οι ανθρωποι λειτουργουν με αυτο που λενε "muscle memory" και το να μπαινουν οι παροχες οπως τις περιμενουν οι χρηστες εξασφαλιζει οτι δε θα τσουρουφλιστει κανεις κατα λαθος. Ναι σωστά μονο που σε μερικές μπαταρίες οπως πχ της κουζινας μπορει να μη υπαρχει δεξια ή αριστερα αλλα πχ μπρος πίσω 😁 Είναι πλέον θέμα συνήθειας
fredd0 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε Ναι σωστά μονο που σε μερικές μπαταρίες οπως πχ της κουζινας μπορει να μη υπαρχει δεξια ή αριστερα αλλα πχ μπρος πίσω 😁 Είναι πλέον θέμα συνήθειας ειπαμε, αριστερα η πανω το ζεστο, δεξια η κατω (προς τα εσενα δηλαδη) το κρυο, αυτο ειναι ο κανονας
johnyboy Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκτός από την κύπρο (ανάλογα την εισαγωγή) και την αγγλία που είναι ανάποδα το ζεστο με το κρυο και καταλήγεις να έχεις μισές έτσι μισές αλλιώς. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από johnyboy
csontheline Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, johnyboy είπε Εκτός από την κύπρο (ανάλογα την εισαγωγή) και την αγγλία που είναι ανάποδα το ζεστο με το κρυο και καταλήγεις να έχεις μισές έτσι μισές αλλιώς. Κύπρος (δεν έχω δείγμα όλο το νησί, μόνο μερικές δεκάδες που έχω χρησιμοποιήσει) είναι αριστερά το ζεστό, δεξιά το κρύο. Αν και από ότι αντιλαμβάνομαι 22 ώρες πριν, fredd0 είπε ο "κανονας" στις βρυσες ειναι ζεστο αριστερα η πανω, κρυο δεξια η κατω. κανόνας είναι το δίκιο του υδραυλικού.
SilentVoice Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Στις 3/10/2022 στις 6:36 ΠΜ, pantrias1996 είπε Εδώ και ένα μήνα τοποθέτησα την βρύση στην κουζίνα, απλά έβαλα αντίθετα με τις οδηγίες της βρύσης το νερό το μπλε είναι το ζεστό και το κόκκινο το κρύο. Κυρίως δεν ήθελα να κάνω τους σωλήνες χιαστί μεταξύ τους επέλεξα να τους βάλω στην ίδια ευθεία. Σήμερα καθώς ήμουν στην κουζίνα μου ήρθε μια απορία θα υπάρχει θέμα αν μείνει έτσι δηλαδή μήπως η κάθε πλευρά στην βρύση είναι ειδικά για το κρύο ή ζεστό; Πχ η κόκκινη πλευρά είναι πιο ανθεκτική για το ζεστό από την μπλε η δεν έχει σημασία και ανησυχώ χωρίς λόγο Δεν υπάρχει πρόβλημα. Λογικά πάνω στην βρύση υπάρχουν αυτοκόλλητα μπλέ-κόκκινο. Βάλτα ανάποδα και θα είσαι οκ. Συνήθως ξεκολλάνε και ξανακολλάνε.
johnyboy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, csontheline είπε Κύπρος (δεν έχω δείγμα όλο το νησί, μόνο μερικές δεκάδες που έχω χρησιμοποιήσει) είναι αριστερά το ζεστό, δεξιά το κρύο. Αν και από ότι αντιλαμβάνομαι κανόνας είναι το δίκιο του υδραυλικού. έχω 2 που είναι ανάποδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα