Προς το περιεχόμενο

σαν το macbook air αλλα με windows κι αξιόπιστο

trelaras22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Έτυχε να βρεθεί στα  χέρια μου ένα  macbook   air  τον τελευταίο μήνα.

, μου το άφησε φίλος και το  ψυλοχρησιμοποιούσα.

Ωραιότατο, ελαφρύ, άνετο στη μεταφορά, με 6 7  

ώρες αυτονομία, χαίρεσαι να το χρησιμοποιείς, στιβαρό αλουμίνιο, πραγματικά  το κατευχαριστήθηκα τόσο που  μου μπήκαν κάτι ιδέες κοστοβόρες.

Εκεί στο χιλιάρικο που κοστίζει το macbook, μπορώ άραγε να βρω ένα ωραίο  ultrabook με  windows, αξιόπιστο με τις θερμοκρασίες για καθημερινή, όχι πολύ βαριά χρήση, ποιοτικό στην κατασκευή του, όπως το macbook, με τέτοια αυτονομία, όμορφο,  ελαφρύ και τα συναφή; 

ΓΤ όλα καλά,  αλλα με το mac os δεν τα βρίσκουμε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 4/10/2022 στις 11:34 ΜΜ, sil_unique είπε

μπορείς να περάσεις windows στο macbook

https://support.apple.com/el-gr/HT201468

βέβαια το μηχάνημα θα πηγαίνει πάντα καλύτερα με το λειτουργικό της apple

Μωρε μου πέρασε κι εμένα απ το μυαλό, αλλα σκέφτηκα, πριν πάρω  macbook και του αλλάξω το λειτουργικό, μου μοιάζει κάπως χαζό, να ρωτήσω αν υπάρχουν σ αυτή την τιμή αντίστοιχα ultrabook, παρόμοιας κατασκευής, μικρά κι ελαφριά με σοβαρή μπαταρία κλπ κλπ που να έρχονται με  windows και να έχουν την φήμη του αξιόπιστου... Διαφορετικά θα πάω σ ένα mac κι ας είναι... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/10/2022 στις 1:13 ΠΜ, sil_unique είπε

αυτά τα surface δεν γνωρίζω πόσο καλά δουλεύουν αλλά αν χαλάσουν δεν επισκευάζονται οπότε θέλει λίγο ψάξιμο

Πρεπει να ξεκολλησεις  την οθονη αρα κινδυνος σπασιματος.

Τωρα για τον τοπικ σταρτερ να δει και τα acer swift εκτος απο τα asus zenbook

Τωρα σε macbook ειχα βαλει παλια το μακρινο 11 Windows 7 αν θυμαμαι καλα αλλα σε αυτο που εχω τωρα ενα Air του 19 δε εβαλα γιατι υπαρχει και ενα 17αρι rog strix

Επεξ/σία από LLLEFTERIS

Έχω ένα m1 air και ένα lenovo ultra book. Το lenovo μόλις το ανάψεις και φορτώσουν τα windows ψήνεις πάνω του μπιφτέκι. 

Ο μόνος λόγος να δώσεις ένα χιλιάρικο και για  τόσο λεπτό λαπτοπ και να πας σε windows είναι μόνο αν το χρειάζεσαι για λόγους συμβατότητας με τη δουλειά σου. 

Θα κοίταγα σίγουρα surface αλλά είναι λίγο κοντά στη κατηγορία tablet, θα το έψαχνα λίγο παραπάνω για το τι ανάγκες έχω και πως τις καλύπτει το surface.

Είναι αλήθεια πάντως και το καταλαβαίνω γιατί την πέρασα τη μετάβαση οτι αν πας σε apple πρέπει να δεχθείς οτι θα αλλάξεις κάποια πράγματα και να προσαρμοστείς θα τα βρεις και εκεί αλλά θέλει προσαρμογή. 

Σε παρόμοια κατάσταση με τον φίλο παραπάνω, έτυχε να εχω και εγω ενα διάστημα το macbook air (2020) λόγο δουλείας και με βόλεψε πολύ λόγο αλληλεπίδρασης με τις υπόλοιπο οικοσύστημα της... Απλά μεγάλο αρνητικό είναι το ότι δεν μπορώ να τρέξω windows, και πρέπει να προβώ σε virtual κτλ. αλλά και κατά πόσο θα άξιζε το μοντέλου του 20 σε σύγκριση με του 22, καθώς θέλω να μου βγάλει στάνταρ την επόμενη 4ετια και με προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα το αναβαθμίσεων-ενημερώσεων καθώς δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο κύκλο υποστήριξης.

Dell XPS και ησυχάζεις. Εμπειρία  χρήσης ίδια με το μακ, όπως και η τιμή του βέβαια…για surface έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά μόνο που δεν υπάρχει υποστήριξη εδώ, είναι σημαντικός λόγος να μην το πάρεις,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...