markosgiassaA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Όπως είπε ο kormos. ,Είναι παλιό ρολόι και παλιό το ιμειλ. Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά δεν θυμάμαι τι σκατα ερωτήσεις έχω απαντήσει. Σιγά. Τουλάχιστον το ρολόι αυτό ήταν καλό
M A T R I X Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, markosgiassaA είπε Όπως είπε ο kormos. ,Είναι παλιό ρολόι και παλιό το ιμειλ. Προσπάθησα να το ανοίξω αλλά δεν θυμάμαι τι σκατα ερωτήσεις έχω απαντήσει. Σιγά. Τουλάχιστον το ρολόι αυτό ήταν καλό έχεις άλλη συσκευή apple;
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, M A T R I X είπε έχεις άλλη συσκευή apple; 1
M A T R I X Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν το είχα δει....συρτάρι όπως είπες λοιπόν
markosgiassaA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Χαχα σας ευχαριστώ. Έχω τώρα ένα iphone xs max που του χάλασα το μπροστινό ακουστικό και δεν μου δουλεύει το face id. Όπως και να έχει το κινητό σε μπαταρία είναι από γαμάτο. Αν δεν βάλεις κάρτα sim κρατάει και 3 μέρες αν δεν το χρησιμοποιήσεις. Ότι πρέπει όταν το χρειάζεσαι
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, M A T R I X είπε Δεν το είχα δει....συρτάρι όπως είπες λοιπόν 🙂🙂 30 λεπτά πριν, markosgiassaA είπε Χαχα σας ευχαριστώ. Έχω τώρα ένα iphone xs max που του χάλασα το μπροστινό ακουστικό και δεν μου δουλεύει το face id. Όπως και να έχει το κινητό σε μπαταρία είναι από γαμάτο. Αν δεν βάλεις κάρτα sim κρατάει και 3 μέρες αν δεν το χρησιμοποιήσεις. Ότι πρέπει όταν το χρειάζεσαι Έχεις μια τάση όπως βλέπω... 🤪
markosgiassaA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μάλλον έχω θέμα με τα id. Όχι μάλλον σίγουρα
kormos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, markosgiassaA είπε Μάλλον έχω θέμα με τα id. Όχι μάλλον σίγουρα Πάντως σε όποια περίπτωση... Δεν μπορείς ούτε καν να θυμηθείς αν είχες δηλώσει αριθμό πχ κινητού?
markosgiassaA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Για το ρολόι ? Είναι παλιό το ιμειλ ξαναλέω. Δεν είχα βάλει κινητό και αν θυμάμαι καλά δεν είχε και επιλογή να βάλεις κινητό. 2 ερωτήσεις ζητάει και δεν τις θυμάμαι με τίποτα. Θυμάμαι τι ερωτήσεις ήταν αλλά όχι τις απαντήσεις. Δεν πειράζει συρτάρι. Πάντως για τα ρολογια..αν έχεις το κινητό και πατήσεις unpair επανέρχεται το ρολόι. Τώρα γιατί το ζητάει ακόμα δεν ξέρω
kormos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, markosgiassaA είπε Για το ρολόι ? Είναι παλιό το ιμειλ ξαναλέω. Δεν είχα βάλει κινητό και αν θυμάμαι καλά δεν είχε και επιλογή να βάλεις κινητό. 2 ερωτήσεις ζητάει και δεν τις θυμάμαι με τίποτα. Θυμάμαι τι ερωτήσεις ήταν αλλά όχι τις απαντήσεις. Δεν πειράζει συρτάρι. Πάντως για τα ρολογια..αν έχεις το κινητό και πατήσεις unpair επανέρχεται το ρολόι. Τώρα γιατί το ζητάει ακόμα δεν ξέρω Δεν κάνεις μια προσπάθεια να μιλήσεις με Apple Support, μήπως σταθείς τυχερός?
markosgiassaA Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2022 Καλή ιδέα, θα δοκιμάσω. Ίσως μου πουν να στείλω καμιά ταυτότητα και να το ανοίξουν. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα