markosgiassaA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Έχω λοιπόν αυτό το ρολόι, δεν θυμάμαι το icloud. Υπάρχει κανείς που να το ξεκλειδώνει ? Θα πληρώσω κάτι.
Λύση kormos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, markosgiassaA είπε Έχω λοιπόν αυτό το ρολόι, δεν θυμάμαι το icloud. Υπάρχει κανείς που να το ξεκλειδώνει ? Θα πληρώσω κάτι. Μιλάς με την Apple εφόσον είναι δικό σου ή το βάζεις στο συρτάρι.
markosgiassaA Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Είναι πολύ παλιό. Δεν έχω και απόδειξη να αποδείξει ότι είναι δικό μου. Δηλαδή δεν ανοίγει με τίποτα ? Πάντα κλειδωμένο θα είναι ? Ήταν συνδεδεμένο με iphone 7 plus ένα τηλέφωνο που πούλησα χωρίς βέβαια icloud. Δεν ξέρω γιατί το ζητάει ακόμα
kormos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, markosgiassaA είπε Είναι πολύ παλιό. Δεν έχω και απόδειξη να αποδείξει ότι είναι δικό μου. Δηλαδή δεν ανοίγει με τίποτα ? Πάντα κλειδωμένο θα είναι ? Ήταν συνδεδεμένο με iphone 7 plus ένα τηλέφωνο που πούλησα χωρίς βέβαια icloud. Δεν ξέρω γιατί το ζητάει ακόμα Σωστά. Αν δεν έχεις να τους δώσεις στοιχεία iCloud το βάζεις στο συρτάρι
Dinos1973 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 10 ώρες πριν, markosgiassaA είπε Πω πω.. το πλήρωσα κιόλας Μην ανησυχεις......... ειναι τόσο παλιο που δεν εχει καμια αξια!
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, markosgiassaA είπε Πω πω.. το πλήρωσα κιόλας Δεν είπε κανείς ότι το πήρες τσάμπα Απλά πρέπει να καταλάβουμε πως είναι σημαντικό να έχουμε ασφαλή και πραγματικό το Email και αριθμό κινητού που δηλώνουμε και όχι 2α-3α ξεχασμένα...κλπ Ευελπιστώ να έχεις σωστά ενημερωμένα πλέον στοιχεία σε πιθανές άλλες σου συσκευές
SaFiS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μπορείς να μπεις στο iCloud σου εφόσον ξέρεις τους κωδικούς και να το αφαιρέσεις από τη Εύρεση Συσκευών. Το κάνεις εκ νέου Restore και είσαι ΟΚ. Αλλιώς το ξεχνάς...
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, SaFiS είπε Μπορείς να μπεις στο iCloud σου εφόσον ξέρεις τους κωδικούς και να το αφαιρέσεις από τη Εύρεση Συσκευών. Το κάνεις εκ νέου Restore και είσαι ΟΚ. Αλλιώς το ξεχνάς... Αν διάβασες το αρχικό μήνυμα της ανάρτησης του TS, λέει ότι δεν θυμάται το iCloud. 🙂
SaFiS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 16 minutes ago, kormos said: Αν διάβασες το αρχικό μήνυμα της ανάρτησης του TS, λέει ότι δεν θυμάται το iCloud. 🙂 Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Υπέθεσα ότι αφού γράφει παρακάτω ότι έδωσε το 7 Plus ξεκλείδωτο, θα το ήξερε...
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 14 λεπτά πριν, SaFiS είπε Έχεις δίκιο, δεν το πρόσεξα. Υπέθεσα ότι αφού γράφει παρακάτω ότι έδωσε το 7 Plus ξεκλείδωτο, θα το ήξερε... 🙂🙂
lasithi12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 ποσα email δλδ εχεις χρησιμοποιησει και δεν μποερεις να θυμηθεις το icloud σου; δηλαδη πως γινετια καποιος να μπλεκει με προιόντας τεχνολογιας και να μην γνωρίζει έστω τα βασικά απο αυτά που ζητουνται απο τις συσκευες. δεν μιλάμε για τιποτα τρελό το Αccount σου που εχει ολες τις πληροφοριες. 1
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, lasithi12 είπε ποσα email δλδ εχεις χρησιμοποιησει και δεν μποερεις να θυμηθεις το icloud σου; δηλαδη πως γινετια καποιος να μπλεκει με προιόντας τεχνολογιας και να μην γνωρίζει έστω τα βασικά απο αυτά που ζητουνται απο τις συσκευες. δεν μιλάμε για τιποτα τρελό το Αccount σου που εχει ολες τις πληροφοριες. Γίνονται και αυτά 🙂
lasithi12 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, kormos είπε Γίνονται και αυτά 🙂 για να ξερεις να γραφεις σε φορουμ μαλλον δεν γινονται επισης σου δινει ολες τις διευκολύνσης να παρεις προσβαση σου στο accout σου δεν ειναι δα και κατι τόσο σπουδαιο.
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 8 λεπτά πριν, lasithi12 είπε για να ξερεις να γραφεις σε φορουμ μαλλον δεν γινονται επισης σου δινει ολες τις διευκολύνσης να παρεις προσβαση σου στο accout σου δεν ειναι δα και κατι τόσο σπουδαιο. Είπαμε γίνονται και αυτά 🙂 Όπως και να έχει παλιό αρκετά. Ωραίο θα είναι και ως κειμήλιο 🙃
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα