Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Μισθωτής σε πάρκινγκ που υπέγραψε χειρόγραφη λύση σε μισθωτήριο και παρέδωσε το κοντρόλ του πάρκινγκ, δεν αποδέχτηκε στο taxis τη λύση. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ModernAthenian είπε

Τίποτα

Να μην πάρω τηλ στην ΑΑΔΕ; Δηλαδή τώρα έχει λυθεί κανονικά και μένω ήσυχος;

Δημοσ.

Μιλάς με τον λογιστή σου για να ξανακάνεις την λύση.

Μιλάς με τον μισθωτή και του εξηγείς πως αν δεν κάνει αποδοχή της λύσης, θα πρέπει να σου καταβάλει το μηνιαίο μίσθωμα, και αν δεν το κάνει ούτε αυτό, θα μπορείς να τον κυνηγήσεις δικαστικά για να τα πάρεις.

54 λεπτά πριν, Nauths είπε

Παιδιά καλησπέρα. Μισθωτής σε πάρκινγκ που υπέγραψε χειρόγραφη λύση σε μισθωτήριο και παρέδωσε το κοντρόλ του πάρκινγκ, δεν αποδέχτηκε στο taxis τη λύση. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SilentVoice είπε

Μιλάς με τον λογιστή σου για να ξανακάνεις την λύση.

Μιλάς με τον μισθωτή και του εξηγείς πως αν δεν κάνει αποδοχή της λύσης, θα πρέπει να σου καταβάλει το μηνιαίο μίσθωμα, και αν δεν το κάνει ούτε αυτό, θα μπορείς να τον κυνηγήσεις δικαστικά για να τα πάρεις.

Δεν γλιτώνω το τηλεφωνακι στην ΑΑΔΕ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nauths είπε

Όταν λυθεί η μίσθωση ο εκμισθωτής είναι υποχρεωμένος να δηλώσει τη λύση, από κει και πέρα αν ο μισθωτής κάνει ή δεν κάνει αποδοχή/άρνηση αδιάφορο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όταν λυθεί η μίσθωση ο εκμισθωτής είναι υποχρεωμένος να δηλώσει τη λύση, από κει και πέρα αν ο μισθωτής κάνει ή δεν κάνει αποδοχή/άρνηση αδιάφορο.

Και για ποιο λόγο του δίνουν την επιλογή της άρνησης και μάλιστα χωρίς να μπορεί να το αλλάξει;

Θα πάρω ΑΑΔΕ αύριο και θα ενημερώσω κι εδώ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nauths είπε

Και για ποιο λόγο του δίνουν την επιλογή της άρνησης και μάλιστα χωρίς να μπορεί να το αλλάξει;

Θα πάρω ΑΑΔΕ αύριο και θα ενημερώσω κι εδώ.

Προφανώς επειδή η δήλωση του ιδιοκτήτη ενδέχεται να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εγώ πάντως δεν χρειάζομαι ενημέρωση, ξέρω τι ισχύει, εσύ που αμφιβάλλεις καλά θα κάνεις να τηλ.

Δημοσ.

Καλημέρα με update από ΑΑΔΕ.

Όπως είπε ο φίλος joshua, δεν κάνεις τίποτα και παραμένει ως έχει. Βέβαια εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παράθυρο της μη αποδοχής.

Του χρόνου μου λέει δηλώνεις κανονικά ότι κάθισε ένα μήνα μέσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...