multikaraG Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Καλησπερα παιδια, εχω μια ερωτηση που δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα, δεν βρηκα ομως κατι σχετικο και επειδη ειμαι λιγο ασχετος ελπιζω να βοηθησει καποιος. Μολις εβαλα νεα συνδεση ιντερνετ της κοσμοτε σε σπιτι που νοικιασα τωρα και αντιμετωπιζω ενα προβλημα σε streaming σελιδα. Για την ακριβεια δεν μπορω να κανω τιποτα μεσα στη σελιδα, ουτε λογκ ιν, ουτε λογκ αουτ, ουτε να παρακολουθησω καποιο στριμ κτλπ. Λαμβανω παντα το μηνυμα "Network error". Κατα τα αλλα η συνδεση μου ειναι αρκετα καλη και δεν αντιμετωπιζω προβλημα πουθενα. Να πω εδω οτι τεσταρα την ιδια σελιδα στο πατρικο μου και διαπιστωσα οτι μπορω να κανω τα παντα με ανεση χωρις κανενα προβλημα. Τι μπορει να φταιει? ειναι κατι που πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις του δικτυου?? Ευχαριστω εκ των προτερων
kormos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, multikaraG είπε Καλησπερα παιδια, εχω μια ερωτηση που δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα, δεν βρηκα ομως κατι σχετικο και επειδη ειμαι λιγο ασχετος ελπιζω να βοηθησει καποιος. Μολις εβαλα νεα συνδεση ιντερνετ της κοσμοτε σε σπιτι που νοικιασα τωρα και αντιμετωπιζω ενα προβλημα σε streaming σελιδα. Για την ακριβεια δεν μπορω να κανω τιποτα μεσα στη σελιδα, ουτε λογκ ιν, ουτε λογκ αουτ, ουτε να παρακολουθησω καποιο στριμ κτλπ. Λαμβανω παντα το μηνυμα "Network error". Κατα τα αλλα η συνδεση μου ειναι αρκετα καλη και δεν αντιμετωπιζω προβλημα πουθενα. Να πω εδω οτι τεσταρα την ιδια σελιδα στο πατρικο μου και διαπιστωσα οτι μπορω να κανω τα παντα με ανεση χωρις κανενα προβλημα. Τι μπορει να φταιει? ειναι κατι που πρεπει να αλλαξω στις ρυθμισεις του δικτυου?? Ευχαριστω εκ των προτερων Άλλαξε τα DNS στο router σου μήπως ευθύνεται αυτό.
multikaraG Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Το δοκιμασα μολις, δεν βλεπω καμια διαφορα. Εκτος αν εκανα κατι λαθος. Αντι για fixed dns server, εβαλα dynamic με 8.8.8.8 δε βλεπω διαφοραixed dns server, εβαλα dynamic με 8.8.8.8 δε βλεπω διαφορα
hawkpilot Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, multikaraG είπε Το δοκιμασα μολις, δεν βλεπω καμια διαφορα. Εκτος αν εκανα κατι λαθος. Αντι για fixed dns server, εβαλα dynamic με 8.8.8.8 δε βλεπω διαφοραixed dns server, εβαλα dynamic με 8.8.8.8 δε βλεπω διαφορα Δοκίμασε από άλλον browser
multikaraG Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Το χω δοκιμασει σε ολα. Το mozzila καμια φορα δειχνει να ανταποκρινεται καλυτερα στη σελιδα αλλα γενικα τα ιδια. Δε μπορω να καταλαβω το λογο
kormos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, multikaraG είπε Το δοκιμασα μολις, δεν βλεπω καμια διαφορα. Εκτος αν εκανα κατι λαθος. Αντι για fixed dns server, εβαλα dynamic με 8.8.8.8 δε βλεπω διαφοραixed dns server, εβαλα dynamic με 8.8.8.8 δε βλεπω διαφορα Έχεις δει αν ανώνυμα το κάνει πάλι? Από το ίδιο δίκτυο με άλλη συσκευή έχεις το ίδιο θέμα?
multikaraG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Το χω δοκιμασει και ανωνυμη και ειναι το ιδιο. Στην κοσμοτε ειμαι, 24αρα συνδεση μεν γιατι ειμαι επαρχια αλλα οι ταχυτητα π εχω αν κ μικρη δεν τη λες και χαλια να μη σηκωνει ενα στριμ. Σε αλλη streaming πλατφορμα παρακολουθω τα παντα κανονικα.
micos000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μήπως έχεις βάλει κανένα internet security ή 3rd party firewall;
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 16 ώρες πριν, multikaraG είπε Το χω δοκιμασει και ανωνυμη και ειναι το ιδιο. Στην κοσμοτε ειμαι, 24αρα συνδεση μεν γιατι ειμαι επαρχια αλλα οι ταχυτητα π εχω αν κ μικρη δεν τη λες και χαλια να μη σηκωνει ενα στριμ. Σε αλλη streaming πλατφορμα παρακολουθω τα παντα κανονικα. Πιστεύω πως αν συγχρονίζεις κάτω από 6-7 τότε είναι ένας λόγος (έχω γραμμή στα 4-5, επαρχία). Μφχ
micos000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Όσο χαμηλή και να είναι η ταχύτητα δεν δικαιολογείτε να μην μπορεί να κάνει login-logout.
multikaraG Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, micos000 είπε Μήπως έχεις βάλει κανένα internet security ή 3rd party firewall;ξ πως το τσεκαρω?? εγω απο μονος μου δεν εχω βαλει κατι, τωρα αν ειναι της εταιριας ποιος ξερει
kormos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, multikaraG είπε πως το τσεκαρω?? εγω απο μονος μου δεν εχω βαλει κατι, τωρα αν ειναι της εταιριας ποιος ξερει ...(είχες πει ότι είναι εταιρικό?) κάτω δεξιά στο task bar θα δεις κάποια επιπρόσθετη εφαρμογή ή κάποιο πρόσθετο στον φυλλομετρητή σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα