brakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Exei kolisei to mhxanima moy meta apo alagi motherboard poy einai Windowx XP Greek Professional. Thelo na kano recovery oste na min xreiastei na formaro kai ksana-mana ola egkatastasi. Ksero oti ginetai sto English edition alla dystyxos se Greek den proxoraei me tipota. Kammia lysh ? Eyxaristo poly.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Συνηθως αλλαγη m/b συνεπαγεται και format εκτος και εχει το ιδιο τσιπακι με την παλια.Δεν νομιζω να εχει σχεση το οτι ειναι Ελληνικα τα xp.Με καθε επιφυλαξη.... :?: :?: :?: Οι "ειδικοι" στο hardware ας απαντησουν.
gtsamis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δυστυχώς πρέπει να έχει κάποια κοινά chipsets η νέα σου μητρική με την παλιά ώστε να μπορείς να παίξεις αλλιώς... μπλε οθόνες. Συνήθως το πρόβλημα παίζει με τον ελεγκτή IDE & ATA...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Και στα αγγλικά ΧΡ, σε περίπτωση αλλαγής motherboard ή CPU, συνήθως θέλει format - έχω πρόσφατη εμπειρία.
netcrawler Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2004 Φιλαράκι κάνε format στα xp δέν έχω κατaφέρει να το κάνω να δουλέψει το κόλπο και πίστεψε έχω δοκιμάσει πάρα πολλές φορές τεχνικός είμαι.... Εκτός βέβαια απο την περίπτωση που το Mobo σου είναι ακριβώς ίδιο με το αρχικό 98Rulezzzzz
madsc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δεν έχει να κάνει η gr/enu version παρά τα drivers των chipsets στην αλλαγή mobo. Καλό θα ήταν να το πάρεις απόφαση και να το κάνεις εκείνο το format, γιατί και να δουλέψει αυτό που ζητάς και να γλυτώσεις 3-4 ώρες από το setup, παίζει να παιδεύεσαι μέρες μετά με τα προβλήματα που πιθανότατα θα προκύψουν, χώρια ότι το σύστημα σου δεν θα είναι optimized. /sc
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2004 Και στα αγγλικά ΧΡ, σε περίπτωση αλλαγής motherboard ή CPU, συνήθως θέλει format - έχω πρόσφατη εμπειρία. Με CPU παντως απο 2.4 σε 2.8 Intel δεν ειχα προβλημα κανενα.
Asterakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2004 Για αλλαγή επεξεργαστή δεν υπάρχει πρόβλημα... τώρα ο μοναδικός σίγουρος τρόπος είναι το Format ... το λέω εξαρχής ... τώρα για άλλο τρόπο ... Πριν ξυλώσεις την παλιά μητρική restart --> safe mode... από device manager κάνεις delete όλα τα devices... από εκεί και πέρα στο επόμενο restart βάζεις την καινούρια μητρική και όπως το έχω κάνει δεκάδες φορές όλα Ok... αυτό κάποιες φορές γίνεται αν μπορείς να μπεις σε safe mode και με την καινούρια ... άλλο κόλπο είναι ένα προγραμματάκι της microsoft για μαζικές εγκαταστάσεις ... ξυλώνει μόνο τους drivers και ψάχνει για όλες τις συσκευές στο επόμενο restart ... μόλις το βρω θα σας πω ... (κάνει δηλαδή αυτόματα όλα όσα περιέγραψα + τα σβήνει κι από registry + κρατά τα πάντα από προγράμματα ...) Μόλις έχω νεότερα σας λέω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.