kounga Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω μετά απο καιρό, 30 days free trial προγράμματος; Εννοείται εχω αλλάξει ip, έσβησα τα πάντα, ξανακατέβασα το εκτελέσιμο, αλλά στο άνοιγμα μου βγάζει expired... Δεν μιλάω να το κάνει κάποιος μόνιμα και να τη βγάζει έτσι τζάμπα με full προγράμματα, αλλά για trial περιορισμένων δυνατοτήτων...
kormos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, kounga είπε Καλησπέρα, ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να ξαναβάλω μετά απο καιρό, 30 days free trial προγράμματος; Εννοείται εχω αλλάξει ip, έσβησα τα πάντα, ξανακατέβασα το εκτελέσιμο, αλλά στο άνοιγμα μου βγάζει expired... Δεν μιλάω να το κάνει κάποιος μόνιμα και να τη βγάζει έτσι τζάμπα με full προγράμματα, αλλά για trial περιορισμένων δυνατοτήτων... Λογικά όχι γιατί διαβάζουν το hardware id. Εφόσον δεν θες να κάνεις αγορά το πρόγραμμα όπου όπως καταλαβαίνω σε εξυπηρετεί, δοκίμασε να φτιάξεις/φτιάχνεις VMs 1
kounga Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 23 ώρες πριν, kormos είπε Λογικά όχι γιατί διαβάζουν το hardware id. Εφόσον δεν θες να κάνεις αγορά το πρόγραμμα όπου όπως καταλαβαίνω σε εξυπηρετεί, δοκίμασε να φτιάξεις/φτιάχνεις VMs Εννοείς Virtual Machine όπως έναν Android Emulator που είχα βαλει παλιά στα Windows? Μα και πάλι για το ίδιο hardware id δεν μιλάμε; Δεν θα το βλέπουν; Μήπως με Vpn τιποτε;
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, kounga είπε Εννοείς Virtual Machine όπως έναν Android Emulator που είχα βαλει παλιά στα Windows? Μα και πάλι για το ίδιο hardware id δεν μιλάμε; Δεν θα το βλέπουν; Μήπως με Vpn τιποτε; Δοκίμασες με VM να δεις; 🙂 Το VPN δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με αυτό που θες... Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχεις βρει κάποιες εφαρμογές όπου κάνουν την δουλειά που θες και δεν μπαίνεις στη διαδικασία αγοράς αλλά προτιμάς να βρίσκεις παράμετρο επανειλημμένης χρήσης 🙂 Μφχ 1
kounga Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, kormos είπε Δοκίμασες με VM να δεις; 🙂 Το VPN δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι με αυτό που θες... Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι έχεις βρει κάποιες εφαρμογές όπου κάνουν την δουλειά που θες και δεν μπαίνεις στη διαδικασία αγοράς αλλά προτιμάς να βρίσκεις παράμετρο επανειλημμένης χρήσης Μφχ Πάλι: VM σημαινει Emulator για Android? Ας προχωρήσω βήμα βήμα, και βλέπουμε.😀 Όσο για μια "εφαρμογή που κάνει τη δουλειά που θέλω", λογικό ειναι ο καθένας να υπολογιζει κοστος\κέρδος κλπ... Δηλαδή η κουβέντα περι κολοκυθόπιτας...😀 Άσε που στη συγκεκριμένη περίπτωση την εφαρμογή τη θέλω οντως μονο για 30 μερες ακόμη, οπότε δεν συμφέρει μια Life time αγορά.
kormos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 31 λεπτά πριν, kounga είπε Πάλι: VM σημαινει Emulator για Android? Ας προχωρήσω βήμα βήμα, και βλέπουμε.😀 Όσο για μια "εφαρμογή που κάνει τη δουλειά που θέλω", λογικό ειναι ο καθένας να υπολογιζει κοστος\κέρδος κλπ... Δηλαδή η κουβέντα περι κολοκυθόπιτας...😀 Άσε που στη συγκεκριμένη περίπτωση την εφαρμογή τη θέλω οντως μονο για 30 μερες ακόμη, οπότε δεν συμφέρει μια Life time αγορά. https://www.vmware.com 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα