AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 17 λεπτά πριν, NickTG είπε Ίσως γιατί δεν προσφέρει τίποτα πέρα από το εφέ. Αυτό μένει να απαντηθεί από τους κατασκευαστές για αρχή και μετά από τους χρήστες Android… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harispao Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Οι περισσότεροι δεν το έχουμε καν δοκιμάσει και αμέσως βγάλαμε και συμπέρασμα!!! Ετσι είμαστε σαν λαός κιόλας…παρορμητικοί,παπατρέχες,και με μια γνώμη επι παντός επιστητού ο καθένας μας… Δες το πρώτα με τα ματάκια σου άνθρωπέ μου δουλεψέ το και πές την γνώμη σου… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Αυτό μένει να απαντηθεί από τους κατασκευαστές για αρχή και μετά από τους χρήστες Android… οι κατασκευαστες που εχουν συμφερον να σου πουλησουν οτι καθρεφτακι για ιθαγενεις τους κατσει για να πουλησουν θα σου πουνε αν κατι ειναι ουσιαστικο η οχι ,οκ καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 9 minutes ago, AtiX said: Αυτό μένει να απαντηθεί από τους κατασκευαστές για αρχή και μετά από τους χρήστες Android… Οι κατασκευαστές να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Και να το βάλουν δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ενσωματώνουν κάτι άχρηστο. 1 χρήστης Android πάντως ήδη το βλέπει ως αστείο και δεν έχει καμία σχέση το ποιος το παρουσίασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 6 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε οι κατασκευαστες που εχουν συμφερον να σου πουλησουν οτι καθρεφτακι για ιθαγενεις τους κατσει για να πουλησουν θα σου πουνε αν κατι ειναι ουσιαστικο η οχι ,οκ καταλαβα Κάτσε βρε φίλε μου πως ξέρεις ότι οι κατασκευαστές πουλάνε καθρεφτάκια? Με αυτή τη λογική και η AoD είναι ένα καθρεφτάκι, και τα 120hz και τα widgets… και… και… 3 λεπτά πριν, NickTG είπε Οι κατασκευαστές να πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνουν. Και να το βάλουν δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ενσωματώνουν κάτι άχρηστο. 1 χρήστης Android πάντως ήδη το βλέπει ως αστείο και δεν έχει καμία σχέση το ποιος το παρουσίασε. ξανά λέω για να το καταλάβεις, αν το παρουσίαζε η Google θα χειροκροτούσατε ακόμα… εδώ ζητωκραύγαζαν για το material you που ανάθεμα και αν, μέχρι σήμερα, το έχουν δει οι 10 από τους 100 που σχολιάζουν… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 1 minute ago, AtiX said: ξανά λέω για να το καταλάβεις, αν το παρουσίαζε η Google θα χειροκροτούσατε ακόμα… εδώ ζητωκραύγαζαν για το material you που ανάθεμα και αν, μέχρι σήμερα, το έχουν δει οι 10 από τους 100 που σχολιάζουν… Ποιοι θα χειροκροτούσαμε? Ανήκω σε κάποια ομάδα και δεν το ξέρω? Θα μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα τι θα έκανα. Για την ακρίβεια σαν λειτουργία μου φαίνεται απλά αδιάφορη. Αστείο μου φαίνεται το γεγονός ότι παρουσιάστηκε σαν κάτι ιδιαιτέρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, NickTG είπε Ποιοι θα χειροκροτούσαμε? Ανήκω σε κάποια ομάδα και δεν το ξέρω? Θα μου επιτρέψεις να ξέρω καλύτερα τι θα έκανα. Για την ακρίβεια σαν λειτουργία μου φαίνεται απλά αδιάφορη. Αστείο μου φαίνεται το γεγονός ότι παρουσιάστηκε σαν κάτι ιδιαιτέρο. Όταν εκφράζεις την άποψη σου σαν την γενική άποψη όλων των Android χρηστών, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το “1 χρήστης Android πάντως ήδη το βλέπει ως αστείο…”, καλό είναι να είσαι και έτοιμος οποιοδήποτε για τσουβάλιασμα… ΥΓ: αν σου φάνηκε αστείο αυτό το material you τι σου φάνηκε? Το AoD? Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Just now, AtiX said: Όταν εκφράζεις την άποψη σου σαν την γενική άποψη όλων των Android χρηστών, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά το “1 χρήστης Android πάντως ήδη το βλέπει ως αστείο…”, καλό είναι να είσαι και έτοιμος οποιοδήποτε για τσουβάλιασμα… Μα για αυτό και έγραψα πως 1 (ΕΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΑ) το βλέπει ως αστείο. Ακριβώς επειδή λέω μόνο τη δική μου άποψη. Έχεις δείξει πως ξέρεις να διαβάζεις καλύτερα. Δεν νομίζω πως μπορούσα να το γράψω πιο απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, NickTG είπε Μα για αυτό και έγραψα πως 1 (ΕΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΑ) το βλέπει ως αστείο. Ακριβώς επειδή λέω μόνο τη δική μου άποψη. Έχεις δείξει πως ξέρεις να διαβάζεις καλύτερα. Δεν νομίζω πως μπορούσα να το γράψω πιο απλά. Ξανά διάβασε τι έγραψα μιας και κατάλαβα ακριβώς τι και πως το έγραψες… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 4 minutes ago, AtiX said: Ξανά διάβασε τι έγραψα μιας και κατάλαβα ακριβώς τι και πως το έγραψες… Αν είχες καταλάβει ακριβώς τι και πως δεν θα γράφαμε αυτά τα μηνύματα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Θα βγεί και έκδοση Love Island. ❤️ 🏝️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 58 λεπτά πριν, NickTG είπε Αν είχες καταλάβει ακριβώς τι και πως δεν θα γράφαμε αυτά τα μηνύματα τώρα. για να το λήξουμε… αν εξέφραζες προσωπική άποψη δεν θα ασχολιόμουν καν… Δυστηχώς όμως από την αρχή θεωρείς ότι είναι καθολικό μεταξύ των Android χρηστών το συγκεκριμένο feature ως κάτι άχρηστο… εάν πρόλαβες και έκανες γκάλοπ μεταξύ των δισεκατομμυρίων χρηστών, μπράβο σου, έχω λάθος… κάνε τώρα και μερικά και για τις AoD ή τα 120hz, ή τα widgets και αλλά παρόμοια και άχρηστα features για να έχουμε νικητή μεταξύ της κόντρας ποια πλατφόρμα υπερφορτώνεται και τρώει πόρους και μπαταρία χωρίς λόγο… ΥΓ: και εγώ θεωρώ τις AoD, τα widgets και τα DI περιττά, όμως δεν το έκανα σημαία και μάλιστα όλων των χρηστών, ούτε μείωσα την ιδέα και την εκτέλεση τους, ούτε μείωσα την χρησιμότητα που βρίσκουν περισσότεροι, από εμένα, χρήστες… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 2 minutes ago, AtiX said: Δυστηχώς όμως από την αρχή θεωρείς ότι είναι καθολικό μεταξύ των Android χρηστών το συγκεκριμένο feature ως κάτι άχρηστο… Όποιος έχει διαβάσει τα μηνύματα ξέρει πως αυτό δεν ισχύει οπότε δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο σε αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lneam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 εγω κανω τη εξης παρατηρηση, ολοι αντιγραφουν μια τεχνολογια και την υλοποιουν για τους δικους στοχους (πελατες) με ενα τροπο που να γλυτωσουν τις μηνυσεις. Η google κανει στο επανω μερος της οθονης scroll και εχει λειτουργιες, η samsung κανει στα note scroll απο δεξια και εχει αλλες λειτουργιες, η oneplus κανεις scroll απο αριστερα με αλλες λειτουργιες. Το κατω μερος της οθονης ειναι ειδη πιασμενο ... οποτε βρηκαν αυτη την λυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, NickTG είπε Όποιος έχει διαβάσει τα μηνύματα ξέρει πως αυτό δεν ισχύει οπότε δεν χρειάζεται να σχολιάσω κάτι άλλο σε αυτό. Τότε την επόμενη φορά μην ξεκινάς με την λέξη “ίσως” αλλά με το “εγώ” ή με κάτι που τέλος πάντων να σημαίνει ότι εκφράζεις προσωπική άποψη… Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2022 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα