Προς το περιεχόμενο

Ο κλώνος του Dynamic Island στο Android έχει ήδη 1 εκατομμύριο downloads

alion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, AtiX said:

Τότε την επόμενη φορά μην ξεκινάς με την λέξη “ίσως” αλλά με το “εγώ” ή με κάτι που τέλος πάντων να σημαίνει ότι εκφράζεις προσωπική άποψη…

2 hours ago, NickTG said:

Μα για αυτό και έγραψα πως 1 (ΕΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΑ) το βλέπει ως αστείο. Ακριβώς επειδή λέω μόνο τη δική μου άποψη.

Πραγματικά δεν γίνεται να γραφτεί πιο απλά. 

Ο καθένας που δεν παριστάνει τον άσπρο ιππότη της Apple, ή και της κάθε εταιρείας, μπορεί να το καταλάβει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, AtiX είπε

Συνεχίζω να πιστεύω ότι αυτό που παραθέτεις δεν έχει καμία σχέση με αυτό που παρουσίασε η Apple…

Αν θεωρείς ότι ένα σύστημα notification που έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνει το κόψιμο της κάμερας στο UX της συσκευής δεν έχει σχέση με αυτό που έκανε η Apple, τότε δεν μπορώ να σε πείσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/10/2022 στις 4:12 ΜΜ, floba είπε

Αφου οτι κανει το μηλο ειναι χαλια γτ το κανουν κοπυ παιστ;

Δεν το είπες σωστά... είναι κόπι πάστε :)
Πώς γίνεται πάντα να αντιγράφουν τις "αποτυχίες" της...

Επεξ/σία από silentstorm

το aod display προσφερει κατι πραγματικα χρησιμο οπως κ τα 120 hz, καλυπτουν πραγματικες αναγκες δηλαδη,αντιθετα με τα δυναμικα (τροπικα σε επομενη εκδοση :D) νησια που δεν εξυπηρετουν καμια πραγματικη αναγκη η βελτιωνουν κατι παρα μονο υπαρχουν για να κρυβουν την τεραστια τρυπα στο κεντρο κιολας της οθονης ,οταν λοιπον βαρεθεις τα φαντεζι animations μενεις με μια ακομα μεγαλυτερη τρυπα στο κεντρο της οθονης, τρυπα που δεν εχει να προσφερει κατι αφου οι αλλοι κρυβουν την σχετικη λειτουργικοτητα με permanent notifications η widgets αφηνοντας την οθονη οσο το δυνατον πιο διαθεσιμη για περιεχομενο

18 minutes ago, Neural_handshake said:

ναι δεν υπαρχει γιατι μετακομισε εντελως μεσα στην οθονη και εγινε ακομα πιο ασχημο, αντιαισθητικο κ ενοχλητικο για τον χρηστη

Εμένα πάλι μου αρέσει περισσότερο έτσι για κάποιο λόγο. 

Βέβαια έχω ήδη κινητό με pill, στα αριστερά όμως όχι στο κέντρο, οπότε ίσως δεν είμαι αντικειμενικός. :P

Στις 2/10/2022 στις 8:48 ΜΜ, djtelis είπε

αν δεν το δεις και δεν το δουλεψεις σε μηλο ολα τα αλλα ειναι αστα να πανε,και που να ειχαν και το faceid ακομα ειναι με δαχτυλα  bye bye Samsung S 22 Ultra welcome iphone 14 pro max 

image.jpeg

Τι είδαν. τα. ματάκια μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά αυτό το DI τι είναι ρε παιδιά; 😛αυτο εδώ είναι; 

https://www.tiktok.com/@icorrect_/video/7149977688143465734?_t=8WCsyKfaqYA&_r=1

Επεξ/σία από Waiss

Στις 2/10/2022 στις 4:04 ΜΜ, manoskap είπε

Cook: - Οποιος καταφερει να κρυψει τη καμερα για να πουλησουμε τις ιδιες φτηνοοθονες πανακριβα, ταξιδακι στη Χαβάη!

Και μπαμ! Η αδυναμια (που παραμενει μια αηδια πανω στην οθονη) ξαφνικα Νο1 κατεβασματα στα android…

Φτηνο-οθόνες; Το displaymate έδωσε στο pro max 14 τον τίτλο της καλύτερης οθόνης smartphone. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παίδες να πω εγώ κάτι?

Η apple θέλει αισθητήρα αξιόπιστο για να κάνει την δουλειά με το face unlock, δηλαδή να μην την κάνει με κάμερα.

Πρέπει κάπου να τον βάλει τον αισθητήρα.

Πέρασε η εποχή των bezels οπότε έφαγε άκυρο, κράτησε το notch όσο το κράτησε και βρέθηκε ένας μαν μέσα στην εταιρία με την ιδέα να το βάλουν μέσα στην οθόνη.

Οκ, τι Γιάννης τι Γιαννάκης. Ο αισθητήρας δεν θα πάει πουθενά, και αυτό είναι θετικό, το face unlock του είναι τρομερό (φαντάζομαι).

Πρόχειρα γράφω δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ούτε έχω ασχοληθεί με design, δεν έχω άποψη.

Έχει πολλούς αισθητήρες μπροστά και παίζει μπάλα με διάφορα designs, ίσως και "πρωτοπορίες".

Αλλά μην τρελαθούμε ρε παιδιά, δεν είναι λόγος να διαφωνούμε, χαράς το πράγμα, μια σχεδιαστική λεπτομέρια είναι.

Αν δουλεύαμε μέσα στην apple ως <<designers>> των τηλεφώνων ας μαλώναμε για oldschool notch vs κάτι που να συνδέει το software και τους <<άσχημους>>, χρήσιμους και απαραίτητους (βάση την πολιτική της apple που θέλει σωστό face unlock) αισθητήρες.

Εμένα μου αρέσει περισσότερο το dynamic island από το notch πάντως, έχει φάση, μοιάζει κάτι καινούργιο, γενικά.

YΓ: Ναι οκ, με τις OLED οθόνες ότι θέλεις κάνεις, σαφώς.

Η apple έφτιαξε αυτό και το πέταξε μέσα στο πακέτο που λέγεται iPhone.

Δεν αγοράζεις το dynamic island θέλω να πω, αλλά ένα iPhone! Έτσι? Ωραία τηλέφωνα! Αν όχι εξαιρετικά! Αν έβαζαν notch εφέτος και όχι dynamic island, και πάλι θα το έπαιρνες και καλά θα έκανες γιατί θέλεις iPhone.

Δεν θα αλλάξει κάνεις "στρατόπεδο" λόγο του dynamic island, μην τρελαθούμε!

Επεξ/σία από Pipiou211
  • Like 1

20 ώρες πριν, makridis είπε

Φτηνο-οθόνες; Το displaymate έδωσε στο pro max 14 τον τίτλο της καλύτερης οθόνης smartphone. 

Και σε μερικούς μήνες θα δώσει Α+ στο S23 Ultra και σε άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών. Και λοιπόν; 

• Super Moderators
13 hours ago, Waiss said:

Και σε μερικούς μήνες θα δώσει Α+ στο S23 Ultra και σε άλλα μοντέλα άλλων εταιρειών. Και λοιπόν; 

Και λοιπόν, μόνο για "φτηνο-οθόνες" δεν πρόκειται, είτε τις φοράει φέτος το iPhone xx είτε του χρόνου το Samsung Sxx...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paredwse είπε

Και λοιπόν, μόνο για "φτηνο-οθόνες" δεν πρόκειται, είτε τις φοράει φέτος το iPhone xx είτε του χρόνου το Samsung Sxx...

Ε προφανώς και δεν θα φορούσε φθηνή οθόνη συσκευή των 1400+€. Μην ψαρωνετε κι εσείς με την κάθε ανοησία που γράφει ο καθένας.

Επεξ/σία από Waiss

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...