Προς το περιεχόμενο

Goodys, KFC ή McDonalds;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

MacDonalds είχα πατήσει 1 φορά όταν πήγαινα Γυμνάσιο, δεν θυμάμαι ακριβή χρονολογία αλλά ήταν περίπου το 1998 με 2001. Μπήκα μέσα, είδα το μενού, και έφυγα χωρίς να παραγγείλω, και δεν ξαναπάτησα ποτέ. Goodys πήγαινα αρκετά μια περίοδο που ήμουν στον στρατό, περίπου το 2008, μιας και ήταν σε κεντρικό σημείο της πόλης που υπηρετούσα και βόλευε. Από τότε πάτησα μόνο άλλη 1 φορά περίπου το 2016, και από τότε δεν ξαναπάτησα ποτέ στα Goodys. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε αλλά δίνουν μικρές μερίδες για τα λεφτά που πληρώνεις. Ανάμεσα στα δύο ίσως θα προτιμούσα τα Goodys, αν δεν είχα άλλη επιλογή. Γενικώς όμως θα προτιμούσα σουβλάκια ή πίτες, με τα ίδια χρήματα τρως μέχρι σκασμού. Στα KFC δεν έχω πατήσει ποτέ. 

Στο goodys μικρές μερίδες τις κροκέτες κοτόπουλο, ψάρι μαζί με πατάτες και σάλτσα δεν τις λες. Από θεμα τιμής βέβαια δεν γίνομαι και απόλυτος, θα μπορούσαν να ήταν και φθηνότερα. McD είναι προφανώς μικρότερες. 

• Απαντ. 264
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Γαλλικά εσείς, ιταλικά εγώ, καταλαβαίνετε 😉

Aν εχεις κανει 1η δημοτικου στο Ελληνικοιταλικο εκεινο το σπιτακι στην αγ. λαυρας απεναντι απο τον φουρνο που περναμε τυρόπιτα νομιζω οτι σε ξέρω 😝

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, great είπε

Aν εχεις κανει 1η δημοτικου στο Ελληνικοιταλικο εκεινο το σπιτακι στην αγ. λαυρας απεναντι απο τον φουρνο που περναμε τυρόπιτα νομιζω οτι σε ξέρω

Πρώτη όχι, προνηπιο ήμουν, μετά πήγα σχολή Χατζηδάκη και στο τέλος αποφοίτησα από Ιταλική Σχολή. 

Απέναντι από το σπιτακι αυτό (Αγ. Λαυρας και Μητσάκη) ήταν το Brown Derby (πιτσαρία). Τώρα είναι τα ΚΕΠ. Στην ίδια πλευρά όμως, ήταν βίντεο κλαμπ (το Malibu). 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τις εμπειρίες με τα  McDonald’s θα πρέπει να τις διαχωρίζουμε σε δύο κατηγορίες: Έως και το 2010, που σχεδόν διαλύθηκαν στην Ελλάδα και μετά το 2010 με το comeback που επιδίωξαν.

Προσωπικά τα επισκέπτομαι ίσως μια φορά το χρόνο. Απλά για να θυμάμαι για ποιο λόγο δεν τρώω από εκεί 😄 Έχω δοκιμάσει και εκτός χώρας, τα ίδια.

Πάντως, όποιος νομίζει ότι τα McD είναι ο πάτος, μάλλον δεν πρόλαβε την απόπειρα της Taco Bell στο mall του Αγίου Δημητρίου.

Επεξ/σία από Exosia
Ορθογραφία
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Στο goodys μικρές μερίδες τις κροκέτες κοτόπουλο, ψάρι μαζί με πατάτες και σάλτσα δεν τις λες. Από θεμα τιμής βέβαια δεν γίνομαι και απόλυτος, θα μπορούσαν να ήταν και φθηνότερα. McD είναι προφανώς μικρότερες. 

Όπως είπα έχω χρόνια να πατήσω και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, αλλά τονίζω ότι κατά την γνώμη μου οι μερίδες ήταν μικρές για τα λεφτά που πλήρωνα, αναλόγως, όχι ότι ήταν μικρές γενικά. Απλώς με τα ίδια χρήματα θα μπορούσα να πάρω σουβλάκια και να φάμε καλά όχι ένα αλλά 2 άτομα.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Exosia είπε

Πάντως, όποιος νομίζει ότι τα McD είναι ο πάτος, μάλλον δεν πρόλαβε την απόπειρα της Taco Bell στο mall του Αγίου Δημητρίου.

Να θυμησω και το πλυρες αποτυχημενο ,δεν ξερω πως γινετε με τετοια πρωτη υλη, αποπειρα Hooters. Αθλιο φαγητο πραγματικά. Και να πεις οτι δεν πας για να φας, και εκεινο ηταν.................

Δημοσ.
Στις 7/10/2022 στις 4:42 ΜΜ, lyda94 είπε

ΣΟΚ! ισχυει αυτο με τη L'Artigiano? 

Αυτό για το  L'Artigiano δεν το γνωρίζω. Ο Μιχάλης πάντως σίγουρα έχει το Jackaroo καθώς και μια μεγάλη μονάδα που προμηθεύει είδη από κρέας σε σουβλατζίδικα και εστιατόρια. 

Δημοσ.
Στις 9/10/2022 στις 6:20 ΜΜ, Exosia είπε

😄 όποιος νομίζει ότι τα McD είναι ο πάτος, μάλλον δεν πρόλαβε την απόπειρα της Taco Bell στο mall του Αγίου Δημητρίου.

Taco bell στην Ελλάδα δεν έχω δοκιμάσει, αλλά στην Ισπανία που είχαμε πάρει...ακόμα κλαίμε τα λεφτά μας!

9 ώρες πριν, katergaris79 είπε

Αυτό για το  L'Artigiano δεν το γνωρίζω. Ο Μιχάλης πάντως σίγουρα έχει το Jackaroo καθώς και μια μεγάλη μονάδα που προμηθεύει είδη από κρέας σε σουβλατζίδικα και εστιατόρια. 

Αααντε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lyda94 είπε

Taco bell στην Ελλάδα δεν έχω δοκιμάσει, αλλά στην Ισπανία που είχαμε πάρει...ακόμα κλαίμε τα λεφτά μας!

1) Άθλιο - ΆΘΛΙΟ! - κρέας τύπου αλοιφή μέσα στο taco.

2) Nachos χωρίς γεύση... τραγανό χαρτόνι!

3) Αναψυκτικό με μπόλικο νερό (σε βαθμό γελοιότητας)

Έδιναν κάτι σάλτσες σε μικρά σακουλάκια-μερίδες, μπας και μαζευτεί το χάλι. Ο ένας της παρέας έβγαλε το βράδυ στο WC, γιατί ήθελε beef taco 😆

• Like 1
Δημοσ.
Στις 9/10/2022 στις 6:20 ΜΜ, Exosia είπε

Γαμωτο εχεις απολυτο δικιο, ηταν ΧΑΛΙΑ, πολυ χαλια. Απολυτα λογικο που εκλεισε αμεσα. Το κατεταξα αμεσα στην κατηγορια McD.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Exosia είπε

1) Άθλιο - ΆΘΛΙΟ! - κρέας τύπου αλοιφή μέσα στο taco.

2) Nachos χωρίς γεύση... τραγανό χαρτόνι!

3) Αναψυκτικό με μπόλικο νερό (σε βαθμό γελοιότητας)

Έδιναν κάτι σάλτσες σε μικρά σακουλάκια-μερίδες, μπας και μαζευτεί το χάλι. Ο ένας της παρέας έβγαλε το βράδυ στο WC, γιατί ήθελε beef taco 😆

Ήταν όλα χάλια! Ακόμα και οι πατάτες με κάτι (?) τυρί και μπέικον είχαν περίεργη γεύση! Τα αναψυκτικά είχαν refill οπότε ξεσπασαμε εκεί! Ποτέ ξανά σε καμία χώρα!

Δημοσ.

Στα Goodys μου αρέσει πολύ και εκέινη η ροζ σως. Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται. Έχω δοκιμάσει κάτι μαγιονέζες με κετσαπ κλπ αλλά δεν μπορώ να την κάνω ίδια :(

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sinikos είπε

Στα Goodys μου αρέσει πολύ και εκέινη η ροζ σως. Ξέρει κανείς πως φτιάχνεται. Έχω δοκιμάσει κάτι μαγιονέζες με κετσαπ κλπ αλλά δεν μπορώ να την κάνω ίδια :(

αυτην που δινουν με τα κοτοπουλακια ? ή μπως εννοεις την 1000 Islands ?

αν ναι καποιος θα σου πει δεν ειναι κατι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sinikos είπε

Αν μιλάμε για κοκτέιλ ή 1000 νησιά, υπάρχουν σούπερ.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, great είπε

αυτην που δινουν με τα κοτοπουλακια ? ή μπως εννοεις την 1000 Islands ?

αν ναι καποιος θα σου πει δεν ειναι κατι.

Λέω την κλασσική "ΡΟΖ" που έδιναν/δίνουν με την μερίδα μπιφτέκι. Όχι την κιτρινη του κοτόπουλου. Νομίζω είναι πιο χαρακτηριστική custom γεύση και όχι η τυποποιημένη 1000 islands. Παντως ναι, μιάζει με την 1000 islands

15 ώρες πριν, lyda94 είπε

Αν μιλάμε για κοκτέιλ ή 1000 νησιά, υπάρχουν σούπερ.

Την κοκτειλ δεν την έχω δοκιμάσει. Θα πάρω να δω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...