Προς το περιεχόμενο

Goodys, KFC ή McDonalds;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με τα τεράστια burger, εγώ τα βρίσκω αηδιαστικά. Σοβαρά πως μπορείτε μερικοί και τρώτε τόσο πολύ; Μου φαίνεται άρρωστος. Εγώ τρώω ένα "νορμαλ" burger (πχ ενα golden) και μια μερίδα πατάτες. 

• Like 4
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Σχετικά με τα τεράστια burger, εγώ τα βρίσκω αηδιαστικά. Σοβαρά πως μπορείτε μερικοί και τρώτε τόσο πολύ; Μου φαίνεται άρρωστος. Εγώ τρώω ένα "νορμαλ" burger (πχ ενα golden) και μια μερίδα πατάτες. 

απο το ενα ακρο στο αλλο...1 golden τι κανει σε εναν ανθρωπο 80 κιλας ας πουμε? Ειναι σιγουρα λιγο. Εγω θεωρω οτι τα simply burgers εχουν βρει ενα sweet spot στην ποσοτητα. Τρωω δηλαδη το burger τους μαζι με τις πατατες και ειμαι μια χαρα ουτε σκασμενος ουτε πεινασμενος. Αλλα τα burgers των Kfc,goodys,mac ειναι αστεια σε μεγεθος. Ακομα και τα υποτιθεμενα μεγαλα τους. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ifollowrivers είπε

α) pickle sauce από goodys

οτι πιο αισχοσ !!! γενικως οι πικλες παντα τις βγζαζω στα burgers αλλα αυτο το πραγμα

ιστορια:  οταν πηγαινα goodys και τοτε ειχαν μονο cheese το επαιρνα και επαιρνα μια χαρτοπετσετα και τιν εβγαζα ολοι απο μεσα αυτη την αηδια, λοιπον ντρεπομουν να πω χωρις αυτη την σαλτσα γιατι δεν ηξερα πως την λεγαν ειμουνα και πιτσιρικι καταλαβαινετε. Οποτε παντα την εβγαζα μετα εμαθα οτι την λεγαν pickle sauce απο καποιον που ζητησε ενα χωρις και μετα απο δυο τρες φορες που παλι ντρεπομουθν πηρα την απφαση και λεω ενα cheese χωρις pickle sauce, Μιλαμε νομιζα οτι καπως ετσι πρεπει να ειναι το σεξ οταν το κανεις για πρωτη φωρα.

Επεξ/σία από great
  • Like 5
  • Thanks 3
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά "ένα cheeseburger με αγγουρομαγιονέζα, για σαλόνι παρακαλώ" έλεγαν από το μικρόφωνο του ταμείου προς το παρασκευαστήριο (οποίος γνωρίζει, σίγουρα θα θυμάται). 

Πώς φτάσαμε από εκεί, στο pickle sauce, είναι απορίας άξιον νέα μου παιδιά... 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 5
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ifollowrivers είπε

γ) sour sauce από mcdonalds. 

Κάποιος ρε παιδιά?? Μέχρι και σε ρώσικα έχω ψάξει και δεν έχω βρει την ίδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, randomcat είπε

Τα μεγάλα μπέργκερ πρέπει να είναι πιο πλατιά, και όχι πιο ψηλά, αλλιώς δεν έχουν καθόλου νόημα τα buns και ο συνδυασμός των υλικών που συγκρατούν μεταξύ τους. Βασικός λόγος για τον οποίο ποτέ δεν μου έκανε εντύπωση το μπαρμπεκιου και τα όσα μαγαζιά σερβίρουν πυργάκια από μπιφτέκια (για εντυπωσιασμό), που στα φέρνουν είτε με καρφωμένα ξυλάκια είτε διαλυμένα.... αν ήθελα να φάω σκέτο το μπιφτέκι με αλοιφές, θα πήγαινα σε διαφορετικού είδους μαγαζιά. Το μπάρμπεκιου είναι από τα λίγα μπεργκεράδικα στο οποίο δεν γούσταρα να τελειώσω ούτε τις πατάτες ούτε τα buns, ενώ δεν συνηθίζω να αφήνω ίχνος σε μερίδα μπέργκερ, παρά μόνο αν έχω σκάσει από προηγούμενη μερίδα!

Επιτελους μια φωνη λογικης, αυτα που φτιαχναν ηταν ενα ΣΙΧΑΜΑ

Πυργοι που δεν μπορουσες να το φας οπως τρωγεται ενα μπεργκερ με σως να ξεχυλιζουν απο παντου και τα λιωμενα δηθεν πλαστικα τσενταρ να τρεχουν. Το μονο που γευοσουν ηταν οι σως και τιποτε αλλο.
ΑΘΛΙΑ ΜΟΔΑ

To Jakaroo το εχω τσεκαρει, πηρα και καταλογακι αλλα δεν παραγγειλα. Ειναι στο ιδιο πληθωρικο στυλ;

Επεξ/σία από safridia
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/10/2022 στις 6:21 ΜΜ, BlueBlade είπε

Σχετικό/Άσχετο.

Πρόσφατα έφαγα και από νέα σχετικά αλυσίδα. Στο Jackaroo.

Πραγματικά παιδιά σας το προτείνω άπειρα. Κλάσεις ανώτερο από όλα τα άλλα μαζί, αν συνεχίσει έτσι απλά θα τα "σκουπίσει" όλα στο κομμάτι Junk Food/Fast Food (με εξαίρεση φυσικά τα Σουβλάκια)

Και εγώ πρόσφατα έφαγα στο Jackaroo. Δεν ξέρω για ποιο λόγο ήταν ότι καλύτερο έχω φάει...

Εκ των τριών όμως, KFC δαγκωτό..

Επεξ/σία από darefail
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Gingerbread είπε

Και εγώ ποτέ μου δεν μπόρεσα να καταλάβω κάτι μπέργκερ σαν παντόφλες που κάνουνε. Έτσι κι αλλιώς δεν καταναλώνονται αν τα πάρεις στο χέρι, ούτε καν πιάνονται βασικά. Αυτά είναι μόνο για την μόστρα, δηλαδή ανοίγεις μαγαζί φτιάχνεις ένα γιγαντιαίο μπέργκερ για να το βγεις photo στα social να διαφημίσεις το μαγαζί σου και αυτός που θα το πάρει τσιμπάει λίγο λίγο από τα κομμάτια μέχρι να το φάει όλο η όσο μπορεί. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Γενικά "ένα cheeseburger με αγγουρομαγιονέζα, για σαλόνι παρακαλώ" έλεγαν από το μικρόφωνο του ταμείου προς το παρασκευαστήριο (οποίος γνωρίζει, σίγουρα θα θυμάται).

Πώς φτάσαμε από εκεί, στο pickle sauce, είναι απορίας άξιον νέα μου παιδιά...

Εμεις μπορει και να εχουμε βρεθει στα kangoo μετα απο το σχολειο ή κατι τετοιο !!!

μεταξυ μας picke sauce ηταν και τοτε ισως οχι τοτε μετα το σχολειο να πω. Το αγγουρομαγιονεζα δεν το θυμαμαι αληθεια διοτι συχναζα kangoo , goodys ηταν για πολυ σπεσιαλ βραδυ μετα απο σινεμα 

Να τονισω και εγω την αηδεια μο υγια τα τεραστια burger, πραγματικα μου λεει το τοτε chili Και το star burger που το φαγαν τα κυκλωματα, ουτε ενα χρωνο δεν εκατσε, τωρα θες μαχαιρι πιρουνι για να το κοψεις στην μεση για να το πιασεις.

Το ιδιο θα τολμησω να πω και για τα σουβλακια που ειναι κατι στουκοι πυραυλοι και δεν τρωγωντε. Εγωβ ειμαι του απλου παραδοσιου μικρου, μπουκιτσα, 3 τετοια. (παλιος καλος παναιρεθρυναικος στυλ, οχι τωρα πριν απο 15+ χρονια οταν ακομα το κρεας το τρωγωταν και δεν εψαχνες να βρεις λιγο κρεας στο ξυγκι)

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, great είπε

Εμεις μπορει και να εχουμε βρεθει στα kangoo μετα απο το σχολειο ή κατι τετοιο !!!

Αν τελειώσατε το σχολείο το 1993, μπορεί και ναι.

3 ώρες πριν, great είπε

μεταξυ μας picke sauce ηταν και τοτε ισως οχι τοτε μετα το σχολειο να πω. Το αγγουρομαγιονεζα δεν το θυμαμαι

Η φράση ήταν πολύ κλισέ σε όλα τα goodys τότε. Προφανώς ήταν πολιτική και οδηγία προς τους υπαλλήλους, να έχουν συγκεκριμένο τρόπο με τον οποίο να διαβιβάζουν τις παραγγελίες προς το παρασκευαστήριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Αν τελειώσατε το σχολείο το 1993, μπορεί και ναι.

1994 , 59  για λίγο και μετά Λεόντειο.

Επεξ/σία από great
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

MacDonalds είχα πατήσει 1 φορά όταν πήγαινα Γυμνάσιο, δεν θυμάμαι ακριβή χρονολογία αλλά ήταν περίπου το 1998 με 2001. Μπήκα μέσα, είδα το μενού, και έφυγα χωρίς να παραγγείλω, και δεν ξαναπάτησα ποτέ. Goodys πήγαινα αρκετά μια περίοδο που ήμουν στον στρατό, περίπου το 2008, μιας και ήταν σε κεντρικό σημείο της πόλης που υπηρετούσα και βόλευε. Από τότε πάτησα μόνο άλλη 1 φορά περίπου το 2016, και από τότε δεν ξαναπάτησα ποτέ στα Goodys. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από τότε αλλά δίνουν μικρές μερίδες για τα λεφτά που πληρώνεις. Ανάμεσα στα δύο ίσως θα προτιμούσα τα Goodys, αν δεν είχα άλλη επιλογή. Γενικώς όμως θα προτιμούσα σουβλάκια ή πίτες, με τα ίδια χρήματα τρως μέχρι σκασμού. Στα KFC δεν έχω πατήσει ποτέ. 

Επεξ/σία από gokuthelegend

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...