Προς το περιεχόμενο

Goodys, KFC ή McDonalds;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Ναι,  ο αρχικός ιδιοκτήτης έχει αλλάξει εδώ και χρόνια.

ΣΟΚ! ισχυει αυτο με τη L'Artigiano? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, lyda94 είπε

όπα...τι εννοεις?? δεν εχει ο μιχαλης πλεον τα μπαρμπεκιου? 

άσχετο...οποιος μου βρει την sour των μακ σε μεγαλη συσκευασια, τον αγαπω!

Ο Μιχάλης έχει κάνει τα Jackaroo στον Πειραιά - ενδεχομένως το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο που έχετε φάει, με διαφορά απο τα KFC, και σίγουρα οι καλύτερες τηγανιτές πατάτες από όλα τα φαστφουνταδικα.

Καλύτερο μπεργκεράδικο για μένα ήταν για αρκετό καιρό το American Burger, αλλά αφού δοκίμασα Juicy Grill Χολαργού και κέντρου, δεν μπορώ παρα να πω ότι είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει (μέχρι τώρα). Γενικά έχω φάει και Μπαρμπεεκιου (πριν και μετά την αλλαγή), Simply Burgers (best VFM ειδικά με τη Vodafone προσφορά), Hot Hot Burgers (Μέτριο κατ' εμε). Μεταξύ mcdonalds, goody's και λοιπών, ο βασιλιάς είναι τα Burger King. Αν με βγάλει ο δρόμος προς Ελ. Βεν. φροντίζω να φάω.

edit: Guilty Pleasure το club sandwich του American House Toast στον Πειραιά, και ζαμπονοσαλάτα On the side - *chef's kiss*

edit 2: υπάρχει περίπτωση να βρούμε τον έμπορο που δίνει κοτομπουκιές στα Goody's να τις αγοράσουμε και εμείς για το σπίτι????

Επεξ/σία από peterinio
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, peterinio είπε

Ο Μιχάλης έχει κάνει τα Jackaroo στον Πειραιά - ενδεχομένως το καλύτερο τηγανιτό κοτόπουλο που έχετε φάει, με διαφορά απο τα KFC, και σίγουρα οι καλύτερες τηγανιτές πατάτες από όλα τα φαστφουνταδικα.

Καλύτερο μπεργκεράδικο για μένα ήταν για αρκετό καιρό το American Burger, αλλά αφού δοκίμασα Juicy Grill Χολαργού και κέντρου, δεν μπορώ παρα να πω ότι είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει (μέχρι τώρα). Γενικά έχω φάει και Μπαρμπεεκιου (πριν και μετά την αλλαγή), Simply Burgers (best VFM ειδικά με τη Vodafone προσφορά), Hot Hot Burgers (Μέτριο κατ' εμε). Μεταξύ mcdonalds, goody's και λοιπών, ο βασιλιάς είναι τα Burger King. Αν με βγάλει ο δρόμος προς Ελ. Βεν. φροντίζω να φάω.

edit: Guilty Pleasure το club sandwich του American House Toast στον Πειραιά, και ζαμπονοσαλάτα On the side - *chef's kiss*

edit 2: υπάρχει περίπτωση να βρούμε τον έμπορο που δίνει κοτομπουκιές στα Goody's να τις αγοράσουμε και εμείς για το σπίτι????

Ψαγμένος Πειραιώτης, σε συμπάθησα με την πρώτη ανάγνωση 🤣

• Like 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, peterinio είπε

Hot Hot Burgers (Μέτριο κατ' εμε). Μεταξύ mcdonalds, goody's και λοιπών, ο βασιλιάς είναι τα Burger King. Αν με βγάλει ο δρόμος προς Ελ. Βεν. φροντίζω να φάω.

Το κοτόπουλο από jackaroo είναι απίστευτο! Συμφωνώ για burger king, το καλύτερο burger στην κατηγορία του! Και συμφωνώ και για hot hot, ποτέ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά όταν βγήκε το είχαν θεοποιήσει για κάποιο λόγο! Άσε που δεν έφτιαχναν πατάτες, είναι πράγματα αυτά???

Πολύ καλές κοτομπουκιες έχει ο Σκλαβενίτης στο κρεοπωλείο του, δοκίμασε!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Ψαγμένος Πειραιώτης, σε συμπάθησα με την πρώτη ανάγνωση 🤣

Έμενα Πειραιά αρκετό καιρό, στη Φρεαττύδα. Σκοπός μου ειναι όπου μένω να ανακαλύπτω τα σωστά φαγάδικα. Φοβερό σκιλλ! 😅

1 ώρα πριν, lyda94 είπε

Και συμφωνώ και για hot hot, ποτέ δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο, αλλά όταν βγήκε το είχαν θεοποιήσει για κάποιο λόγο! Άσε που δεν έφτιαχναν πατάτες, είναι πράγματα αυτά???

Πολύ καλές κοτομπουκιες έχει ο Σκλαβενίτης στο κρεοπωλείο του, δοκίμασε!

Μάλλον επειδή ήταν καινούρια, και μόνο!

Θα δοκιμάσω, το έχω ξανακούσει και από άλλους γνώστες! Το θέμα είναι ότι η συγκεκριμένη κοτομπουκιά από τα Goody's είναι η πιο "κοτοπουλένια" ετοιματζίδικη που έχω φάει, είναι φοβερό.

Ω ρε κοιλιοδουλεία! 😆

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lasithi12 είπε

οντως η κοτομπουκια απο τα γκουντις ειναι αψογη..

την εχει ανακαλυψει κανεις;

Πολύ παλιά (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό) έπαιρνε κρέας από Νίκα ("βλέπεις ΝΙΚΑΣ, είναι καλό " που έλεγε και η διαφήμιση). 

Προτείνω προς τα εκεί να ψαχτούμε. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, star12 είπε

μιασ  και ειπατε για μπαρμπεκιου το χει δοκιμασει κανεισ αυτο???

[...]

Τα μεγάλα μπέργκερ πρέπει να είναι πιο πλατιά, και όχι πιο ψηλά, αλλιώς δεν έχουν καθόλου νόημα τα buns και ο συνδυασμός των υλικών που συγκρατούν μεταξύ τους. Βασικός λόγος για τον οποίο ποτέ δεν μου έκανε εντύπωση το μπαρμπεκιου και τα όσα μαγαζιά σερβίρουν πυργάκια από μπιφτέκια (για εντυπωσιασμό), που στα φέρνουν είτε με καρφωμένα ξυλάκια είτε διαλυμένα.... αν ήθελα να φάω σκέτο το μπιφτέκι με αλοιφές, θα πήγαινα σε διαφορετικού είδους μαγαζιά. Το μπάρμπεκιου είναι από τα λίγα μπεργκεράδικα στο οποίο δεν γούσταρα να τελειώσω ούτε τις πατάτες ούτε τα buns, ενώ δεν συνηθίζω να αφήνω ίχνος σε μερίδα μπέργκερ, παρά μόνο αν έχω σκάσει από προηγούμενη μερίδα!

• Like 6
Δημοσ.

Πολύ σωστό αυτό που ειπώθηκε για μπαρμπεεεκιου. Τελευταία φορά που πήγα και τελευταία- ένας αρκετά.. τροφαντός κύριος είχε πάρει ένα μπεργκερ με 7 μπιφτέκια. And I'm like.. φίλε μου, φοβάμαι για σένα! Δε ξέρω αν έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου...! Τέτοια προϊόντα δε θα έπρεπε καν να πωλούνται, είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία. 

+1 κι από μένα αν ξέρεις κάποιος που να βρούμε για το σπίτι α) pickle sauce από goodys β) κοτομπουκιές goodys γ) sour sauce από mcdonalds. 

Από hot hot έχω φάει κι εγώ, δε μού αρέσει καθόλου. 

Ακούω από πολλούς εδώ μέσα που λένε για juicy grill.. με πείσατε, όταν γυρίσω θα προσπαθήσω να το τιμήσω. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ifollowrivers είπε

Πολύ σωστό αυτό που ειπώθηκε για μπαρμπεεεκιου. Τελευταία φορά που πήγα και τελευταία- ένας αρκετά.. τροφαντός κύριος είχε πάρει ένα μπεργκερ με 7 μπιφτέκια. And I'm like.. φίλε μου, φοβάμαι για σένα! Δε ξέρω αν έχεις πολλά χρόνια ακόμα μπροστά σου...! Τέτοια προϊόντα δε θα έπρεπε καν να πωλούνται, είναι επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...