Προς το περιεχόμενο

Goodys, KFC ή McDonalds;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

McD, BK ειναι ιδια σκ@τα, πλαστικο μπιφτεκι. Υπαρχει και βιντεο με burger παρατημενα εκτος ψυγειου για ενα μηνα και 0 μουχλα.

μια σκαλα πανω ειναι 5G και Wendys

και αλλη μια σκαλα πανω In n Out που δεν υπαρχουν καν ευρωπη

Goodys ειναι λιγο meh, θελανε να γινουν κατι καλυτερο απο McD δε τα καταφεραν ποτε

Αμα θες καλο burger παιρνεις λιγο κιμα black angus σπαλα η καπακι, το πετας στο γκριλ με αλατι και πιπερι και τελειωσες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μεγαλύτερο λάθος των γκούντις ήταν ότι προσπάθησαν να αλλάξουν τον χαρακτήρα τους :

Θυμάμαι πονηριές marketing στα early & mid 90s, που πραγματικά έριχναν κλωτσι@ στα @@ στον ανταγωνισμό :

α) Είχε salad bar.

β) Έμπαινες και είχες σε γυάλινο ποτήρι, παγωμένο νερό από ψύκτη.

γ) Έτρωγες με κανονικά μεταλλικά μαχαιροπίρουνα.

Μπορεί σε εμάς τους πιο μικρούς τότε να φαινόταν το τίποτα, οι μεγαλύτεροι όμως καλοέβλεπαν τέτοιες κινήσεις. Είχαν δηλαδή, πιάσει και μεγάλη μερίδα αυτού του ηλικιακού κοινού.

Είχαν εκείνο το chicky's ή όπως το ΄λεγαν τέλος πάντων, είχαν τα σαντουιτσάκια τα premier (αλλαντικών, μεσογειακό κ.λπ.), είχαν τις μακαρονάδες (κόκκινη - λευκή). Έπαιζε δηλαδή, σε όλα τα ταμπλό το μενού.

Βέβαια τότε εγώ ήμουν μέγας σαπιοκοιλιάς και έτρωγα από hambo στο Λυσιατρείο έως και Kangoo (τέρμα Πατησίων - εκεί που σύχναζε όλη η παλιά η σκεπαστή). Μετά από χρόνια κατάλαβα τι παιχνίδι πονηρό έπαιζαν οι γκούντηδες.

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 7
Δημοσ.

Γενικά δεν τρώω burger γιατί πλέον είναι εξαιρετικά ασύμφορο (πήρα τον προηγούμενο μήνα και ήθελα 15 ευρώ και δε χόρτασα)

Mac δεν υπάρχει η σχέση τιμής ποσότητας είναι εξαιρετική, cheese με 1.20 και chicken burger 1.50, ότι πιο value for money (και μια πατάτες γιατί είναι όντως ιδαιίτερη γεύση και τις λατρεύω) και είναι και η πιο γρήγορη αλυσίδα (εξηγώ βέβαια παρακάτω το γιατί 😋).Βέβαια να πω ότι δεν τα θεωρώ κανονικό γεύμα, τρώω σίγουρα μια φορά το μήνα βέβαια.Απλά έχω ακούσε (από διαφορετικούς υπαλλήλους) ότι είναι τόσο τυποποιήμενα (καλά αυτό κάνει μπαμ) και ότι πχ για να προετοιμάσουν ένα burger βάζουν σαν ρομπότ τα υλικά (από άποψη ποσότητας δεν πρέπει να παρεκκλίνουν ούτε στο έλαχιστο) και το μπιφτέκι από την κατάψυξη στο σερβίρισμα χρειάζεται λίγο λιγότερο από λεπτό (μπορεί να είναι και υπερβολή).

Goodys όπως αναφέρθηκε έχω αναμνήσεις γιατί ήταν η έξοδος Σάββατο βράδυ στο γυμνάσιο (και από ότι βλέπω σε πολλές περιοχές της Έλλαδας).Τώρα πλεόν φυσικά είναι πανάκριβα ειδικά για αυτό που προσφέρουν.

KFC δεν το θεώρησα ποτέ burger-αδικο, μόνο κοτόπουλο παίρνω μια φορά το χρόνο όταν βαριέμαι να κάνω εγώ.Αγοράζω έναν κουβά και φτιάχνω και κοτοσαλάτα την έπομενη με τα υπόλοιπα.

13 ώρες πριν, andreas.v είπε

Ξέρουμε τι απέγιναν τα Burgering House?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

40C6F3C6-B731-4470-8FFC-77A474CF6021.png.6882370c0b4ebc802dde5a2284e7cf12.png

Μεγάλη λατρεία επίσης στο λύκειο, και εγώ δεν έχω αναρρωτηθεί ποτε....Μου έλειψαν τώρα

25 λεπτά πριν, Dimi00 είπε

Αν ερθουν και πολλαπλασιαστουν τα burger king, θα τα ξεχασετε ολα τα αλλα... 

Έχει στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μια φορά είχα πάρει, καμιά συγκίνηση ειδικά για το κόστος τους (μπορεί βέβαια να φταίει ότι είναι αεροδρόμιο και όλα είναι τσιμπημένα εκει). Πάντως και τα ξαδέρφια μου από Καναδά μου λένε ότι δεν είναι και εκεί κάτι ιδαίτερο (είχαν βέβαια παμπολλες επιλογες το θυμαμαι όταν είχα πάει καθε στενο έχει burger στο Μοντρεαλ) αλλά επίσης με ζάλιζαν για τα taco bell που και ήταν μετριότατα (αν και "μονοπώλιο") όταν άνοιξαν στο mall και πήγαν και άπατα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, maniacos93 είπε

Αναφέρομαι για τα κανονικά τα Goodys, πριν το γυρίσουν σε Burger House. Από τότε που έγιναν Burger House δεν έχω φάει γιατί στην περιοχή μου έχω τουλάχιστον άλλα 5 μπεργκεράδικα που είναι καλύτερα από τα Goodys. Και στην τελική αν έχεις καθαρό μπεργκεράδικο στην περιοχή σου, ποιος ο λόγος να προτιμήσεις τα έτοιμα των Goodys ή McDonald's; Καθαρά άποψή μου βέβαια.

Καλά εννοείτε το τελευταίο. Απλά πολλοί απορρίπτουν τα McDonalds όταν θέλουν να φάνε κάτι πολύ φτηνό λέγοντας σαν δικαιολογία ότι είναι πλαστικούρα κτλ ενώ τα Goody's είναι περισσότερο αν δεις το μπιφτέκι. Το ψωμάκι των Mac μπορεί να έχει λίγο περισσότερη ζάχαρη, αλλά μικρή διαφορά πρέπει να υπάρχει εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Goodys .τοτε στα παλια χρονια..βεβαια και τοτε πανακριβα αλλα ηταν αλλη φαση δινανε και κατι δωρα κατι ναυμαγιες παιχνιδια και τετοια...μετα τα ψωνια για παιχνιδια η τον κινηματογραφο..πλεον απεχω δεν  γνωριζω αλλα η ποιοτητα σιγουρα εχει αλλαξει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

α) Είχε salad bar.

μεχρι πανω, να μην μπαινει το καπάκι ! φοβερα υλικα και ποιοτητα

3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Είχαν εκείνο το chicky's ή όπως το ΄λεγαν τέλος πάντων, είχαν τα σαντουιτσάκια τα premier (αλλαντικών, μεσογειακό κ.λπ.), είχαν τις μακαρονάδες (κόκκινη - λευκή). Έπαιζε δηλαδή, σε όλα τα ταμπλό το μενού.

Βέβαια τότε εγώ ήμουν μέγας σαπιοκοιλιάς και έτρωγα από hambo στο Λυσιατρείο έως και Kangoo (τέρμα Πατησίων - εκεί που σύχναζε όλη η παλιά η σκεπαστή). Μετά από χρόνια κατάλαβα τι παιχνίδι πονηρό έπαιζαν οι γκούντηδες.

Εισαι δικος μου και γειτονας !!!!!!!!!!! KANGOO FOREVER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρωτο ραντεβου εκει περα γυμνασιο.

ρε δεν υπηρχαν !!!!!!!!!!!!!!!! KANGOOOOOOOOO !!!!!

Και ναι στο chickys και το αλλο με το premier.

Hambo ηταν πιο πριν πατησιων οπως λες, αλλα και εκει τα τιμουσαμε γιατι εμενε ο κολητος μου στην πλ. αμερικης κοντα και πηγαιναμε.

Δημοσ.

Goodys τα πήρε ο διάολος όταν τα πήρε η Vivartia, μάθημα στο marketing τι να μην κάνεις,Salad bar αξέχαστο όπως έχει γραφτεί.McDonald's πλαστικουρα που την τιμάω 5-6 φορές το χρόνο επειδή είμαι μαζοχας, πλέον από ότι καταλαβαίνω έχει μαζέψει όλο τον κόσμο από γυμνάσιο και πάνω, μαγκιά τους.Εχω βρει τοπικό μαγαζί που κάνει γαμάτο μπέργκερ σε καλή τιμή που δεν υπάρχει λόγος να τα δίνω σε αλυσίδες .

• Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, greengr21 είπε

Goodys τα πήρε ο διάολος όταν τα πήρε η Vivartia, μάθημα στο marketing τι να μην κάνεις,

Ισχύει αυτό που λέτε. Και για να μην παρεξηγηθούν τα όσα ανέφερα και παραπάνω : είναι σαφές ότι αναφερόμουν στο παλιό (αρχικό) καθεστώς λειτουργίας των goodys. Τότε δηλαδή, που μεταλλικά μαχαιροπίρουνα και υάλινα ποτήρια - για να μην έχουν λάντζα, δηλαδή επιπλέον μεροκάματα - δεν έδινε καμία εκ των wendys, McDonalds (δεν θυμάμαι να υπήρχε και κάποια άλλη μεγάλη αλυσίδα στα early - mid 90's). Ήταν βέβαια τότε και η μεγάλη έξαρση με το πλαστικό και το χαρτί ("πάρε κόσμε" και "πέτα κόσμε").

• Thanks 1
Δημοσ.

Αγγλια παιζουν πολυ και τα subway και νομιζω θεωρουνται καλυτερης ποιοτητας αν και δεν τα ειχα πολυτιμησει οταν ημουν επανω.

Για Ελλαδα τα παλια Goody's εκαναν τη διαφορα ακριβως οπως ανεφερε ο φιλος επανω με μακαροναδες, premium μεσογειακα, salad bar, κετσαπ-μουσταρδες στο τραπεζι, κλπ Απο τοτε που αλλαξαν, ειναι λες και ειναι αλλο μαγαζι εντελως, αγνωριστο. Απορω τι ειχαν στο μυαλο τους. Δεν ειχαν ακουσει πως "ομαδα που κερδιζει δεν την αλλαζεις;"

Απο Mac Donalds μονο Mac Fish με πατατες εδω και χρονια. Ισως ειναι σαβουρα το ψαρι τους (δεν ξερω) αλλα ειναι πεντανοστιμο

KFC πολυ ωραιες γευσεις. Αγαπημενο μαγαζι

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ειχα φαει ποτε KFC Μεχρι πριν 4-5 χρονια που ενας συναδελφος μου ειπε μια Τριτη παμε να φαμε ρε εχει προσφορα τα twisters με το cosmote deals 4 you. Απο τοτε δεν ξαναπηγα Mc & Goodys. Μου φαινονται πολυ ανωτερα και τα burgers τους αλλα δεν εχω φαει ποτε τον κουβα γιατι μου αρεσουν τα φιλετακια μονο. (αληθεια βγαινει κουβας μονο με φιλετακια?)

• Like 1
Δημοσ.

αν κάποιος βρεθεί στην Αγια Παρασκευή, να δοκιμάσει το chicken stories. Προφανώς μόνο για κοτόπουλο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 2/10/2022 στις 7:51 ΜΜ, MrRush είπε

Τα McDonald's είναι σταθερά το πιο σάπιο μέρος που έχω φάει στην ζωή μου και αυτό ισχύει και για McDonald's εξωτερικού αλλά και Ελλάδας. KFC στο Λονδίνο μου αρνήθηκαν ποτήρι νερό βρύσης και μας κατέβασαν το ρολό στην αίθουσα που τρώγαμε για να μην μπει άλλος κόσμος (το μαγαζί έκλεινε 4 το πρωί αλλά μετά τις 2 ήταν μόνο takeaway) και έπρεπε να τους φωνάξουμε να μας βγάλουν...

Goody's σταθερά μια χαρά φαγητό και καθαρός χώρος.

Edit: Ήμουν σε ένα φεστιβάλ στο Βερολίνο και λέω να πάω έξω από το φεστιβάλ μήπως βρω να φάω τίποτα πιο νορμάλ. Είχε Burger King στον δρόμο και από περιέργεια πήγα να δω τιμές, 10 ευρώ Menu ενώ είχε εκεί που έμενα 10 ευρώ menu ένα συνοικιακό και έσπερνε. Στο McDonald's στο παρίσι πλήρωσε 3 ευρώ νερό σε κύπελο η κοπέλα μου.

Τώρα που θα πάω πάλι Λονδίνο μου είπαν να δοκιμάσω Five Guys

Αυτο που λες με το κλείσιμο των ρολων εκεί που πήγατε στο Λονδίνο, μας είχε συμβεί μερικές φορές στα McD του Συνταγματος. Βέβαια δεν φωνάξαμε κανέναν να μας ανοιξει, υπήρχε υπάλληλος που ανέβαζε για λίγο να βγούμε. Προφανώς πρέπει με κάποιον τρόπο να στείλουν το σήμα πως το μαγαζί κλείνει και να μην εισέρχονται άλλοι από έξω, εναλλακτικά κλείδωμα πόρτας και ξεκλείδωμα για να βγουν όσοι είναι μέσα, δεν υπάρχει κι άλλος τρόπος. 

Δημοσ.

Τα McDonald's είναι από τα guilty pleasures μου.

Καταλαβαίνω ωστόσο απόλυτα το λόγο για τον οποίο κάποιος μπορεί να τα μισήσει. Είναι πλαστικούρα, είναι σαπίλα, αλλά δεν κρύβονται. Με τον αδερφό μου τα τιμάμε μια φορά στους τόσους μήνες.

Τα Goody's ειδικά όταν ήμουν μικρότερος μου άρεσαν κι αυτά. Ειδικά γυμνάσιο ήταν στάνταρ έξοδος Σαββάτου. Κάποια στιγμή χάλασαν και πήγαν να το γυρίσουν σε ποιότητα με μεγάλη αύξηση τιμών. Λάθος για μένα. Τουλάχιστον αποδέξου το γεγονός πως είσαι μια αλυσίδα με πλαστικό φαγητό, όπως κάνουν τα McDonald's. Να μου βάζεις κάτι burgers σε τιμές παραδοσιακών burger house δε νοείται για τέτοια αλυσίδα.

KFC δεν έχω δοκιμάσει ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...