tweety2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 7/10/2022 στις 11:11 ΜΜ, lasithi12 είπε οντως η κοτομπουκια απο τα γκουντις ειναι αψογη.. την εχει ανακαλυψει κανεις; Ναι οι κοτομπουκιες των goodys λέγονται hamma και δεν τις βρίσκεις στη λιανική μόνο σε καταστήματα χονδρεμπορων/διανομων/ τροφοδοτων καταστημάτων είναι ένα κίτρινο χάρτινο κιβώτιο που αν θυμάμαι καλά είναι τρικιλο συνήθως. Ο λόγος που είναι τόσο νόστιμες είναι το ότι τηγάνιζονται σε φριτεζα με θερμοστάτη ακριβείας όπως είναι παγωμένες και ότι χρησιμοποιούν φοινικέλαιο για το τηγάνισμα. https://www.zaco.gr/kotopoulo-katepsigmeno-eisagwgis-zaco/nuggets-kotompoukies-pane-hanna-zaco-katepsigmenes Επεξ/σία 27 Απριλίου 2024 από tweety2022 3
dtk-386 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 8 λεπτά πριν, tweety2022 είπε και ότι χρησιμοποιούν φοινικέλαιο για το τηγάνισμα. ότι χειροτερο 1
tweety2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε ότι χειροτερο Ναι αλλά δυστυχώς αυτό τις κάνει τόσο νόστιμες και αφρατες 1
omghi2u Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 Δημοσ. 3 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) mcdonalds οταν θελω να φαω πλαστικιλα και να "γουσταρω" γενικα απο τα 3 προτιμω τα KFC. Goodys παλιοτερα πηγαινα πολυ σπανια, αλλα απο τοτε που αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλιως "burger house" που δινουν τις ιδιες μλκιες απλα πιο ακριβα τους εριξα μαυρο. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2024 από omghi2u 1
Exosia Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) "McDonald’s: Η «ανάσταση» της αμερικανικής αλυσίδας στην Ελλάδα με… μαλτέζικη συνταγή" https://www.ot.gr/2024/05/09/epixeiriseis/mcdonalds-i-anastasi-tis-amerikanikis-alysidas-stin-ellada-me-malteziki-syntagi/ Επεξ/σία 9 Μαΐου 2024 από Exosia
mindreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 Δημοσ. 9 Μαΐου 2024 1 hour ago, Exosia said: "McDonald’s: Η «ανάσταση» της αμερικανικής αλυσίδας στην Ελλάδα με… μαλτέζικη συνταγή" https://www.ot.gr/2024/05/09/epixeiriseis/mcdonalds-i-anastasi-tis-amerikanikis-alysidas-stin-ellada-me-malteziki-syntagi/ Αναρωτιεμαι τι θα ηταν τα mcdonalds χωρις τη διαφημιση....προφανως ενα τιποτα...
Comic maniak Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 Δημοσ. 10 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχουμε και λέμε: McDonalds: Όσες φορές έχω δοκιμάσει δεν μου άρεσε καθόλου. Φουλ πλαστικό με μηδέν γεύση. Ισχύει πάντως ότι τα παιδάκια έχουν τρελό κόλλημα με την συγκεκριμένη αλυσίδα. Η αδερφή της κοπέλας μου είναι 17 και θα πουλούσε και την ψυχή της για μερικές πατάτες από εκεί. Goodies: Παλιά πήγαινα σταθερά κάπου 2 φορές τον μήνα μετά από σινεμά με την θεία μου. Θυμάμαι να έχει πολύ ωραία κλαμπ σάντουιτς. Από τότε που άλλαξαν brand δεν μου αρέσουν καθόλου. Πήρα με προσφορά της Cosmote ένα "XXL" μπέργκερ και το έφαγα σε 3 μπουκιές. Αστεία μικρά μεγέθη και κακή ποιότητα. KFC: Στην Αθήνα δεν ενθουσιάστηκα τρελά αν και ήταν καλύτερα από τα παραπάνω 2. Γερμανία όμως που δοκίμασα ξετρελάθηκα. Δεν έχω ξαναφάει τοσο καλό τηγανητό κοτόπουλο σε μπέργκερ. Οριακά έμοιαζε σαν να μην ήταν fastfood. Ίσως έτυχα σε πολύ καλό κατάστημα. Bonus Content από Αμερική: Popeyes: Πολύ καλό μπέργκερ και η σταθερή επιλογή μου όσο ήμουν Αμερική. Πολύ λάδι αλλά απόλαυση. Chic-Fil-A: Όλοι μου έλεγαν ότι έχουν το καλύτερο μπέργκερ αλλά δεν με ενθουσίασε καθόλου. Little Caesars: Η μόνη πιτσαρία που όσο ήμουν Αλμπουκέρκη κατάφερε να με ταΐσει ενώ όλα ήταν πανάκριβα. Όχι τόσο καλή γεύση αλλά πολύ VFM. Chipotle: Πολύ καλό και όλα φρέσκα και γευστικά. Taco Bell: Ένιωθα ότι έτρωγα καθαρή βενζίνη. Chili's : Πολύ ωραίο μπέργκερ και ωραία ατμόσφαιρα. Σε κερνάνε πάντα και ένα ποτό με το φαγητό. Bonus Content από Γερμανία: Subway's : Σας αγαπάω, πάρτε τα λεφτά μου. All in all, δεν τρώω συχνά fastfood αλλά αυτά είναι τα μεγαλύτερα brands που έχω δοκιμάσει. Όπως είπαν και άλλοι, το παλιό καλό παραδοσιακό πιτόγυρο (αλλά και τα μικρά μαγαζιά με μπέργκερ/πίτσα) δεν ξεπερνιέται. Ειλικρινά πίτα σαν από την ψησταριά της γειτονιάς μου δεν έχω φάει. Νίκο δώσε πίτες στον λαό σε αγαπάμε! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2024 από Comic maniak 6
HeimerSwag Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Στις 10/5/2024 στις 11:06 ΠΜ, Comic maniak είπε Λοιπόν έχουμε και λέμε: McDonalds: Όσες φορές έχω δοκιμάσει δεν μου άρεσε καθόλου. Φουλ πλαστικό με μηδέν γεύση. Ισχύει πάντως ότι τα παιδάκια έχουν τρελό κόλλημα με την συγκεκριμένη αλυσίδα. Η αδερφή της κοπέλας μου είναι 17 και θα πουλούσε και την ψυχή της για μερικές πατάτες από εκεί. Goodies: Παλιά πήγαινα σταθερά κάπου 2 φορές τον μήνα μετά από σινεμά με την θεία μου. Θυμάμαι να έχει πολύ ωραία κλαμπ σάντουιτς. Από τότε που άλλαξαν brand δεν μου αρέσουν καθόλου. Πήρα με προσφορά της Cosmote ένα "XXL" μπέργκερ και το έφαγα σε 3 μπουκιές. Αστεία μικρά μεγέθη και κακή ποιότητα. KFC: Στην Αθήνα δεν ενθουσιάστηκα τρελά αν και ήταν καλύτερα από τα παραπάνω 2. Γερμανία όμως που δοκίμασα ξετρελάθηκα. Δεν έχω ξαναφάει τοσο καλό τηγανητό κοτόπουλο σε μπέργκερ. Οριακά έμοιαζε σαν να μην ήταν fastfood. Ίσως έτυχα σε πολύ καλό κατάστημα. Bonus Content από Αμερική: Popeyes: Πολύ καλό μπέργκερ και η σταθερή επιλογή μου όσο ήμουν Αμερική. Πολύ λάδι αλλά απόλαυση. Chic-Fil-A: Όλοι μου έλεγαν ότι έχουν το καλύτερο μπέργκερ αλλά δεν με ενθουσίασε καθόλου. Little Caesars: Η μόνη πιτσαρία που όσο ήμουν Αλμπουκέρκη κατάφερε να με ταΐσει ενώ όλα ήταν πανάκριβα. Όχι τόσο καλή γεύση αλλά πολύ VFM. Chipotle: Πολύ καλό και όλα φρέσκα και γευστικά. Taco Bell: Ένιωθα ότι έτρωγα καθαρή βενζίνη. Chili's : Πολύ ωραίο μπέργκερ και ωραία ατμόσφαιρα. Σε κερνάνε πάντα και ένα ποτό με το φαγητό. Bonus Content από Γερμανία: Subway's : Σας αγαπάω, πάρτε τα λεφτά μου. All in all, δεν τρώω συχνά fastfood αλλά αυτά είναι τα μεγαλύτερα brands που έχω δοκιμάσει. Όπως είπαν και άλλοι, το παλιό καλό παραδοσιακό πιτόγυρο (αλλά και τα μικρά μαγαζιά με μπέργκερ/πίτσα) δεν ξεπερνιέται. Ειλικρινά πίτα σαν από την ψησταριά της γειτονιάς μου δεν έχω φάει. Νίκο δώσε πίτες στον λαό σε αγαπάμε! Simply burger η καλύτερη αλυσίδα burger στην Ελλάδα. (Εκτός αν μετράς και το Μπαρ Μπέε Κιου σαν αλυσίδα, τοτε αυτο κερδίζει ευκολα. Οχι μονο σαν αλυσιδια αλλα και σα buger γενικοτερα) Δυστυχώς μονο Αθηνα εχει. Ακολουθούν τα Fridays και τα Burger King. Τα (καλά) τοπικά μπεργεραδικα συνήθως όμως είναι ανώτερα σε ποιότητα.
rallistas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δωστε και μια ευκαιρια στη σειρα burger του Σκαρμουτσου στην Pizza Fan. Τον τελευταιο καιρο παιζω μπαλα με αυτα και ειναι πολυ σωστα ολα τους και δε σηκωνεσαι με αυτο το φουσκωμα του junk μετα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα