lyda94 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Στις 11/2/2023 στις 6:30 ΜΜ, Haldol είπε Αυτόν εννοώ. Συγγρού - Ποσειδώνος - Ιερά Οδός. Εξαιρετικός καυτός σκύλος! Ρε παιδιά πως σας αρέσει ο johnie? Μια φορά δοκίμασα, υπερεκτιμημένο!
Haldol Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, lyda94 είπε Ρε παιδιά πως σας αρέσει ο johnie? Μια φορά δοκίμασα, υπερεκτιμημένο! Άλλο το πως σας αρέσει, και άλλο το. υπερεκτιμημένο. Εσένα τελικά δε σ' αρέσει, ή απλά κατά τα γούστα σου δεν ανταποκρίνεται στη φήμη που έχει ή στα χρήματα που ζητάει;
lyda94 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, Haldol είπε Άλλο το πως σας αρέσει, και άλλο το. υπερεκτιμημένο. Εσένα τελικά δε σ' αρέσει, ή απλά κατά τα γούστα σου δεν ανταποκρίνεται στη φήμη που έχει ή στα χρήματα που ζητάει; και τα 3...δεν μ αρεσει, ζηταει πολλά και δεν ανταποκρινεται στη φημη του!
great Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 11/2/2023 στις 6:30 ΜΜ, Haldol είπε Αυτόν εννοώ. Συγγρού - Ποσειδώνος - Ιερά Οδός. Εξαιρετικός καυτός σκύλος! αααα τωρα καταλαβα ποιο λετε, εχω φαει απο εκει αρκετες φορές εδω και χρόνια, συνηθως οταν εχω διάβασμα ή καμία εργασία μεχρι το βραδυ στο Πανεπιστήμιο εκεί γύρω (δεν πηγαινω Πανεπιστήμιο) . Μου αρεσε μπορω να πω. Οχι ομως αυτο το τελειο υπερβολη που αναφερεται. Εχω φαει και καλυτερα. Τελευταια φορα που πηγα πριν απο κανα μηνα με εκνευρισε γιατι περιμενα παρα πολυ ωρα χωρις να εχει κοσμο διοτι ειχε 20 παραγγελιες efood και wolt να δωσει. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2023 από great
xchristosx Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Στις 11/2/2023 στις 3:43 ΜΜ, Maurikycli είπε Παραδίπλα ειχε ένα "χαμπο" που το προτιμούσα 😕 Τα μπεργκερ των χαμπο ηταν κλασης ανωτερα, συνηθως ετρωγα σε αυτο στη Πατησιων. Στις 11/2/2023 στις 4:14 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε Συνεπώς είναι εστιασμένο το πρόβλημα και όχι γενικό (όπως εννοήθηκε στο αρχικό σας ερώτημα). Οκ, προμπλεμ σόλβντ. Μάλλον δεν είχατε φάει από kangoo. Ετρωγα στα kangoo στο τερμα Πατησιων απεναντι απο τον ηλεκτρικο σταθμο αν τα θυμασαι, πεντανοστιμο φαγητο! Τωρα εχουν γινει εβερεστ. 2
MauroPaltoudias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, xchristosx είπε Ετρωγα στα kangoo στο τερμα Πατησιων απεναντι απο τον ηλεκτρικο σταθμο αν τα θυμασαι, πεντανοστιμο φαγητο! Τωρα εχουν γινει εβερεστ. Πώς δεν τα θυμάμαι; Αρχές '90 μαζευόταν η μισή Σκεπαστή εκεί. 1
Maurikycli Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, xchristosx είπε Τα μπεργκερ των χαμπο ηταν κλασης ανωτερα, συνηθως ετρωγα σε αυτο στη Πατησιων. Επίσης είχαν και μπέργκερ με ψητό κοτόπουλο αντί τηγανητού για όσους είχαν διατροφικές ανησυχίες 😕
enlightened Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Τα goody’s έχουν πολύ κακό VFM δυστυχώς και παρότι είναι σαφώς ποιοτικότερα από τα άλλα 2 πάνε για κλείσιμο. Επειδή κυκλοφορώ συνέχεια στη Γλυφάδα, βλέπω το 4όροφο επιβλητικό κτίριο των Goody’s σχεδόν πάντα άδειο, ενώ τα Mac με έναν όροφο έχει συνέχεια άπειρη πιτσιρικαρία (απ’ ότι έχω καταλάβει αποτελεί σημείο συνάντησης για ηλικίες 13-25) και το καλοκαίρι είναι γεμάτο τουρίστες και το βράδυ ξενύχτηδες που γυρίζουν απο το Island, Romeo κλπ. Για κάποιο λόγο έχει κάνει ένα απίστευτο comeback και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Τώρα άνοιξαν και κατάστημα στη Διονυσίου Αεροπαγείτου, στην Ακρόπολη… Φαινόμενο, κρίνοντας πόσα τοπικά μαγαζάκια υπάρχουν με χαρακτήρα, γεύση και ποιότητα…
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Είχα πολλά χρόνια να φάω σε goodys.Οπότε τον Γενάρη σταμάτησα στον Ισθμό και πήρα ενα golden.Χάλια,δεν θύμιζε τίποτα απο το παλιό.Μετά απο λίγες μέρες με έβγαλε ο δρόμος πάλι απο εκεί και είπα να πάρω το club,άλλη αποτυχία............ Καλύτερα να είχα μείνει με τις αναμνήσεις.Πιο πολυ με παράφραση του μοτό τους θύμιζαν,απο γρήγορα ναι-πρόχειρα όχι σε γρήγορα όχι -πρόχειρα ναι. 2
animor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 McDonalds χωρίς σκέψη, αν κι έχουν μειωθεί τελευταία τα μεγέθη. goody’s έχει παρακμάσει αρκετά, και σε ποιότητα και σε όλα. KFC όταν εμένα Αθήνα μπορεί να έπαιρνα κάποιον κουβά να κάνω γουρουνιά σπίτι μπροστά σε tv χωρίς να με βλέπει κανείς, αλλά μετά δεν είχα κάποιο κοντά μου όποτε ξεχάστηκε. 1
ifollowrivers Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 2:54 ΠΜ, animor είπε McDonalds χωρίς σκέψη, αν κι έχουν μειωθεί τελευταία τα μεγέθη. goody’s έχει παρακμάσει αρκετά, και σε ποιότητα και σε όλα. KFC όταν εμένα Αθήνα μπορεί να έπαιρνα κάποιον κουβά να κάνω γουρουνιά σπίτι μπροστά σε tv χωρίς να με βλέπει κανείς, αλλά μετά δεν είχα κάποιο κοντά μου όποτε ξεχάστηκε. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια! Τα Goodys έχουν παρακμάσει τελείως. Πλέον πάω σπάνια μόνο για το απλό burger και τις κοτομπουκιές. Αντε και το chick's. Όλα τα άλλα δε τρώγονται. Κρίμα γιατί είναι ελληνική εταιρεία και θέλω να τη στηρίξω αλλά δε μπορώ. 2
LittyMeek Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Τα goody’s μόλις άνοιξαν ξανά στη Ξάνθη που μένω παντως, έχουν πολυ κίνηση αλλά θα πέσει, όλοι έχουν το παράπονο της ακρίβειας, καθώς συγκρίνουν με τοπικά μαγαζιά. Τα Μακντόναλντς για μενα είναι σωτηρία όταν ταξιδεύω η πχ όταν ημουν Σαντορίνη, 2 άτομα τρων με ένα 20ρικο σε χώρες όπως Ολλανδία που αν πας σε κανονικά μπέργκεραδικα 20€ κάνει το μπέργκερ το απλό χωρίς πατατες… εγώ θυμάμαι τα Wendy’s μικρός που ήμουν στην Καβάλα , εκείνα έπαιζαν τρελή μπάλα απλά τότε ο κόσμος έπαιρνε πιτόγυρο με 1.80€ μη σου πω και 1.5€ όποτε γ τιμή δεν συγκρινόταν…
Gingerbread Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Εγώ goodys δεν θα ξανάπαιρνα γιατί κοντά μου έχω KFC που τα θεωρώ πολύ πιο νόστιμα. Ναι οκ πιο ακριβά, αλλά αν τρώω μια φορά το τρίμηνο δεν μου λέει κάτι να δώσω 5 ευρώ παραπάνω. Τώρα mcdonalds δεν έχω κοντά μου και κάπως ακόμα και για junkfood τα θεωρώ τραγικά. Όχι ότι στα KFC τρώω superfoods αλλά τουλάχιστον έχουν ωραία γεύση στον δκό μου ουρανίσκο. 2
Engimek Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στις 18/3/2023 στις 12:55 ΠΜ, ifollowrivers είπε Τα Goodys έχουν παρακμάσει τελείως. Πλέον πάω σπάνια μόνο για το απλό burger και τις κοτομπουκιές. Αντε και το chick's. Όλα τα άλλα δε τρώγονται Πραγματικά παρακμή... κάθε 2-3 χρόνια περίπου κάνω μια δοκιμή αλλά το burger τους πραγματικά δεν λέει τίποτα. Πλήρης αποτυχία. Οι κοτομπουκιές το μόνο καλό. Εκεί είχαν άλλο ένα καλό πράγμα αρκετά παλιότερα: σαλάτα με βινεγκρέτ ως συνοδευτικό. Και αυτό ακόμα κατάφεραν να το χαλάσουν (αντικατάσταση με πατάτες). Ήταν τόσο δημοφιλή καμιά 20αριά χρόνια πίσω... πιστεύω θα έπρεπε να παραδίδουν μαθήματα 'τι δεν πρέπει να κάνεις σε μια επιτυχημένη επιχείρηση'. 1
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Στη Λάρισα πάντως παιδιά μια χαρά είναι οι γεύσεις στα Goody's όπως παλιά. Δεν βλέπω κάποια διαφορά. Και έχουν και κίνηση πολύ, χωρίς να φτάνουν την κίνηση των mac donalds σε τζίρο όμως. Kfc δεν έχει η Λάρισα αλλά Θεσσαλονίκη που είδα την ουρά στο Mediterranean Cosmos τρόμαξα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα