Προς το περιεχόμενο

Goodys, KFC ή McDonalds;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Εξαρτάται το στομάχι του καθενος. 

Με αυτά που μου αρέσει και τρώω συνήθως, με 9 ως 11 ευρώ έχω χορτάσει στο σουβλατζιδικο, στα goodys θέλω 15 με 18 ευρώ αντιστοιχα.

9 με 11 ευρώ για σουβλάκια για 1 άτομο τα θεωρώ υπερβολικά χρήματα ακόμη και για Αθήνα. Εδώ επαρχία που έχουν 2.5 ευρώ την πίτα με 10 ευρώ τρώμε 4 άτομα.

Δημοσ.

Στην δική μου περιοχή (Αθήνα) θες 2 σουβλάκια 2 Χ 3,40€ = 6,80€ μία πατάτες άλλα 2.90€ και 1 Coca Cola 1,30€ σύνολο 11€. Δεν θα πάρεις μόνο σουβλάκια.....

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

9 με 11 ευρώ για σουβλάκια για 1 άτομο τα θεωρώ υπερβολικά χρήματα ακόμη και για Αθήνα. Εδώ επαρχία που έχουν 2.5 ευρώ την πίτα με 10 ευρώ τρώμε 4 άτομα.

Για αυτο είπα ότι εξαρτάται το στομάχι του καθενος. Με 1 σουβλακι με πιτα δεν χορταίνω με τίποτα, θέλω δύο με πίτα και μια πατάτες. Συνήθως όμως παραγγέλνω 2 καλαμάκια μια πατάτες και ένα με πίτα, μερικές φορές και τρία καλαμάκια, βγαίνουν από 9 ως 12 ευρώ μέσο όρο ανάλογα το μαγαζί. Τώρα στα αντίστοιχα goodys θέλω περισσότερα. 

6 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Στην δική μου περιοχή (Αθήνα) θες 2 σουβλάκια 2 Χ 3,40€ = 6,80€ μία πατάτες άλλα 2.90€ και 1 Coca Cola 1,30€ σύνολο 11€. Δεν θα πάρεις μόνο σουβλάκια.....

Ακριβώς, κάπου εκεί βγαίνει η τιμή. Το κάθε μαγαζί έχει τις τιμές του. 

Δημοσ.

Να πηγαινετε Τριτες-Τεταρτες-Πεμπτες που με κωδικο cosmote εχουν 1+1 τα ας πουμε μπεργκερ τους.
Και εγω δελεαζομαι μερικες φορες και περνω το golden, αλλα καταλαβαινω οτι εαν αυτο ειναι κρεας ειναι κακης ποιοτητας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Αναψυκτικά και γενικώς ότι έχει ζάχαρη τα έχω κόψει οπότε γλυτώνω αυτό το κόστος, πίνω καθαρό νεράκι. Αν παρόλα αυτά συνήθως τρως στο σπίτι (παραγγέλνεις) και θες οπωσδήποτε αναψυκτικό, θα μπορούσες να προνοήσεις να παίρνεις αναψυκτικά 6άδες από το σούπερ μάρκετ που βγαίνει γύρω στα 60 με 65 σεντ το κουτάκι των 330ml. Κατά τα άλλα 2 πίτες ΚΑΙ μερίδα πατάτες; νομίζω είναι υπερβολή για 1 άτομο, αλλά φυσικά εξαρτάται και το στομάχι του καθενός όπως αναφέρθηκε.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Αναψυκτικά και γενικώς ότι έχει ζάχαρη τα έχω κόψει οπότε γλυτώνω αυτό το κόστος, πίνω καθαρό νεράκι. Αν παρόλα αυτά συνήθως τρως στο σπίτι (παραγγέλνεις) και θες οπωσδήποτε αναψυκτικό, θα μπορούσες να προνοήσεις να παίρνεις αναψυκτικά 6άδες από το σούπερ μάρκετ που βγαίνει γύρω στα 60 με 65 σεντ το κουτάκι των 330ml. Κατά τα άλλα 2 πίτες ΚΑΙ μερίδα πατάτες; νομίζω είναι υπερβολή για 1 άτομο, αλλά φυσικά εξαρτάται και το στομάχι του καθενός όπως αναφέρθηκε.

μήπως να προνοήσω και να ψήσω κρέας σπίτι να ψιλοκόψω ντοματούλα να τηγανήσω πατάτες και να τα τυλίξω κιόλας?

σοβαρά τώρα θα λύσουμε το θέμα του υγιεινού στο θέμα των φαστ φουντ?:huh::lol:

τίποτα από αυτά δεν παραγγέλνω, αν το κάνω θα το κάνω 3 φορές το χρόνο.

29 λεπτά πριν, Silverage είπε

Και εγώ θεωρώ υπερβολή 2 πίτα και πατάτες μαζί.

Ναι ειδικά με τα αθηναικά σουβλάκια ...σκας! Υπερβολή το δίχως άλλο.

• Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

μήπως να προνοήσω και να ψήσω κρέας σπίτι να ψιλοκόψω ντοματούλα να τηγανήσω πατάτες και να τα τυλίξω κιόλας?

σοβαρά τώρα θα λύσουμε το θέμα του υγιεινού στο θέμα των φαστ φουντ?:huh::lol:

τίποτα από αυτά δεν παραγγέλνω, αν το κάνω θα το κάνω 3 φορές το χρόνο.

Ναι ειδικά με τα αθηναικά σουβλάκια ...σκας! Υπερβολή το δίχως άλλο.

Ειναι αλλο αυτο που λες που θελει ετοιμασια ψησιμο και αλλα πολλα απο το να πας στο σουπερ, που ετσι και αλλιως θα πας, και να περασεις απο τον διαδρομο με τα αναψυκτικα και τις μπιρες και να παρεις οτι θες με λιγοτερο απο την μιση τιμη.
Τι κανουν για το αναψυκτικο στο καταστημα; Απλα πιανουν το κουτι και στο δινουν και στο χρεωνουν 2-3πλασια τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, safridia είπε

Ειναι αλλο αυτο που λες που θελει ετοιμασια ψησιμο και αλλα πολλα απο το να πας στο σουπερ, που ετσι και αλλιως θα πας, και να περασεις απο τον διαδρομο με τα αναψυκτικα και τις μπιρες και να παρεις οτι θες με λιγοτερο απο την μιση τιμη.
Τι κανουν για το αναψυκτικο στο καταστημα; Απλα πιανουν το κουτι και στο δινουν και στο χρεωνουν 2-3πλασια τιμη

Ωραία δεν είναι 11 ευρώ είναι 9.70. Είμαστε εντάξει; Να αφαιρέσω τίποτα άλλο; Ο καθένας παραγγέλνει αυτά που θέλει. Με αφορμή το ποσό που έγραψε ο basilhs έγραψα μια τυπική παραγγελία.  Θα εκπλαγειτε με το πόσοι παραγγέλνουν αναψυκτικά και πατάτες με τα σουβλάκια τους. 

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Goodys ηταν η στανταρ φαση οταν ημουν στο γυμνασιο. Τσακιζαμε διχως ελεος τα green burger, ετρωγα 3 για αρχη και ταυτοχρονα επαιζε στο κεντρο του τραπεζιου κλαμπ σταντουιτς διαθεσιμο για ολη τη παρεα. Εννοειται μεγαλο ποτηρι νεροκοκακολα με μισο κιλο παγακια.

Μετα απο χρονια, ειχαμε παει για σινεμα, φτασαμε νωριτερα, λεω ας μπω να δοκιμασω μετα απο τοσα χρονια ενα green burger να θυμηθω τα παλια. Καμια σχεση! Ουτε καν το φαγα. Το αφησα στην ακρη μετα τη πρωτη μπουκια.

Μακ, μια δυο φορες σε ολη μου τη ζωη, δεν μου αρεσαν. 

KFC, δεν εχω παει ποτε, δεν θα παω ποτε, ακομα και να πειναω να μαι εξω στο τρεξιμο και να χω λυσσαξει και να μην υπαρχει κατι αλλο διαθεσιμο εκει που θα μαι, θα μπω σε ενα σουπερ μαρκετ ή μαναβικο να παρω χυμα ξηρους καρπους να φαω μαζι με 2-3 μπανανες-μηλα-αχλαδια-αποξηραμενα φρουτα και ολα οκ.

Wendy's, το γωνιακο μαγαζι στη Γλυφαδα. Φευγαμε 2-3 αυτοκινητα ολοι μαζι παρεα απο Κηφισια, πηγαιναμε παραλια για τη βολτα, τρωγαμε τα καλυτερα burger που υπηρξαν ποτε στην Ελλαδα, στα καπακια τρωγαμε και κρεπες στη κρεπερι που υπηρχε εκει κοντα και ειμασταν χαρουμενοι! Δεν εχει υπαρξει αλλο burger σαν αυτο! Δηθενιες παντου, καμια σχεση. Οποιος τα προλαβε και εφαγε, ξερει! Τρωγαμε του σκασμου, ουτε καουρες, ουτε φουσκωματα, ουτε επισκεψεις στο μερος με τους καμπαλερος, ολα ηταν κομπλε!

Πλεον, μαζευομαστε με φιλους, φτιαχνουμε τα δικα μας! Πειραματιζομαστε με διαφορες γευσεις καθε φορα, οτι καλυτερο!

Στο μονο που πασχει η ολη φαση με το σπιτικο, ειναι να βρεις καλο γνησιο προζυμενιο ψωμι! Εχουμε βρει, χιλιομετρικα κοντα αλλα απο θεμα χρονου τρως φουλ κινηση εως να πας να το παρεις και επιστρεψεις να το φας. Μοιραζουμε την αρμοδιοτητα "τραβα παρε ψωμι" δικαια! Ενας τη καθε φορα θα φερει εις περας την αποστολη!

Η Σονια, ειναι Θειο δωρο στη παρεα! Μενει 3 στενα πιο πανω απο τον εν λογω φουρνο! Τωρα τελευταια κανει ζαβολιες και δεν ερχεται τοσο συχνα στις μπεργκερομαζωξεις! Τα φτιαχνουμε νοστιμα λεει και δεν θελει να παρει βαρος, μας κανει τη τιμη μονο μια φορα τη βδομαδα!

Σονια, αν βλεπεις το ποστ, να ρχεσαι πιο συχνα να φερνεις το ψωμι και να μη τρως! Αραζε στο pc και παιζε online. Θα τρως μαρουλοσαλατα με τονο που λες οτι τη κανω τελεια, ας τα παχυντικα για μας!

Επεξ/σία από xchristosx
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα ρε παιδια ολοκληρο φορουμ και δεν εχουμε εναν ή μια που να εχει περασει ή να δουλευει ακομα στα Goodys να μας πει απο που αγοραζουν τις κοτομπουκιες τους;

Στις 6/10/2022 στις 9:25 ΜΜ, ifollowrivers είπε

Από goodys πλέον το μόνο που μου αρέσει είναι οι κοτομπουκιές, το chickys και το απλό χαμπουργκεράκι λόγω της σάλτσας. Η σάλτσα λογικά είναι ή ταρτάρ ή απλώς μαγιονέζα με πίκλες. Τίποτα άλλο δε μού αρέσει και τα έχω δοκιμάσει σχεδόν όλα. Όσες φορές πήρα κάτι άλλο το μετάνιωσα και το έδωσα να το φάει κάποιος άλλος στο σπίτι. Γενικά τα goodys στη περιοχή μου λάβε για διάλυση, εδώ και χρόνια έχουν φτάσει στη παρακμή. 

Μια σάλτσα που βρήκα να μοιάζει αρκετά πολύ με τη pickle sauce των goodys είναι η ταρτάρ του ΑΒ. Αν έχει κανείς άλλος καμία πρόταση όσον αφορά τη σάλτσα ας μας πει γιατί μού αρέσει πολύ, ειδικά σαν ντιπ στις πατάτες. 

Για τις κοτομπουκιες τώρα τι να πω. Για μένα είναι οι καλύτερες. Αν μπορούσα να τις κάνω στο σπίτι δε νομίζω να ξανά πάρω. Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Mcdonalds παίρνω πιο συχνά και μαρεσει πιο πολύ από goodys αλλά οι κοτομπουκιές τους είναι άθλιες. Συνήθως παίρνω ένα απλό meal big mac ή mcchicken και το καλοκαιράκι κανένα sundae. 

ισχυειιι κοτομπουκιες ο,τι καλυτερο πραγματικα και εγω εκανα το λαθος μια μερα να παρω απο McD πραγματικα για τα σκουπιδια αηδια σκετη, ουτε τζαμπα δεν θα τις επαιρνα

απο την αλλη τα μονα αλλα που αξιζουν απο Goodys κατ εμε ειναι: Extreme Crispy Club, Chickys και το Extreme Chick N Crisp burger,  τα μοσχαρισια burger ειναι οτχ πιστευω και οι τιμες που τα πουλανε ειναι πολυ πολυ υψηλες

Στις 7/10/2022 στις 8:46 ΜΜ, peterinio είπε

edit 2: υπάρχει περίπτωση να βρούμε τον έμπορο που δίνει κοτομπουκιές στα Goody's να τις αγοράσουμε και εμείς για το σπίτι????

κανενα νεο;

Στις 8/10/2022 στις 12:30 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

Γενικά "ένα cheeseburger με αγγουρομαγιονέζα, για σαλόνι παρακαλώ" έλεγαν από το μικρόφωνο του ταμείου προς το παρασκευαστήριο (οποίος γνωρίζει, σίγουρα θα θυμάται). 

Πώς φτάσαμε από εκεί, στο pickle sauce, είναι απορίας άξιον νέα μου παιδιά... 

χαχαχα έλιωσα

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κανένα 2μηνο έκλεισε και το πρώτο κατάστημα goodys που είχε ανοίξει στην Αθήνα, στην Σόλωνος. Το μαγαζί είχε τα χάλια του και απορούσα πως και δεν το είχαν κλείσει εδώ και τόσα χρόνια. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • Thanks 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε

Πριν κανένα 2μηνο έκλεισε και το πρώτο κατάστημα goodys που είχε ανοίξει στην Αθήνα, στην Σόλωνος. Το μαγαζί είχε τα χάλια του και απορούσα πως και δεν το είχαν κλείσει εδώ και τόσα χρόνια. 

ενδιαφερον, πραγματικα περα απο το παιδοτοπο που πολλοι διαλεγουν για να παρκαρουν τα παιδια τους, το παιδικο μενου δεν εχει καμια μα καμια σχεση με πριν 15 χρονια οπως και τα περισσοτερα φαγητα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...