sakis han Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Αν χρειαστεις βοηθεια στις συνδεσεις, εδω ειμαστε😉
utchihasassuke Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Στις 3/10/2022 στις 11:04 ΠΜ, thetiesthatbind είπε Γιατί δεν πήγες σε Corsair υδρόψυξη σε λευκό χρώμα και λευκά RGB fans της Corsair? Οκ, είναι πιο ακριβά τα φανάκια αλλά τα γούστα κοστίζουν ούτως ή άλλως σε τέτοιες ασήμαντες λεπτομέρειες. Να ξέρεις ότι το Corsair iCUE υποστηρίζει το RGB της ASUS και έτσι θα είχες sync σε όλο το φωτισμό από τα φανς - led strip - board leds μέχρι και τα περιφερειακά σου. Αυτή κοίταζα, έχω την Η115i Elite με 2 fan σε αλλο build, (μαύρη βέβαια) και δεν μου άρεσε τόσο το design της όσο της Asus. Σκέφτηκα στην χειρότερη, η μητρική έχει και 3pin και 4pin, θα τα κάνω όλα sync από εκεί. Η το πολύ πολύ, ένας rgb controller των 10ευρώ και πάει μόνο αυτός στην μητρική. Θα δούμε, είναι αγορά απο Skroutz και τα περιμένω με πολλαπλές αποστολές. Αν υπάρχει ενδιαφέρον , θα ανεβάσω pics μόλις το στήσω.
thetiesthatbind Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, utchihasassuke είπε Αυτή κοίταζα, έχω την Η115i Elite με 2 fan σε αλλο build, (μαύρη βέβαια) και δεν μου άρεσε τόσο το design της όσο της Asus. Σκέφτηκα στην χειρότερη, η μητρική έχει και 3pin και 4pin, θα τα κάνω όλα sync από εκεί. Η το πολύ πολύ, ένας rgb controller των 10ευρώ και πάει μόνο αυτός στην μητρική. Θα δούμε, είναι αγορά απο Skroutz και τα περιμένω με πολλαπλές αποστολές. Αν υπάρχει ενδιαφέρον , θα ανεβάσω pics μόλις το στήσω. https://www.corsair.com/eu/en/Categories/Products/Liquid-Cooling/iCUE-ELITE-CPU-Cooler-LCD-Display-Upgrade-Kit-White/p/CW-9060066-WW Κουμπωνες αυτο και ησουν πενα. Εγω σε τετοιο build θα πηγαινα full Corsair + ASUS για να εχω το απολυτο αποτελεσμα αλλα ενταξει ό,τι ειναι τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα