Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να ρωτήσω ποιά είναι η καλύτερη λύση να μοιράσω το internet του κινητού μου σε κάποιο wireless adapter και απο κει να μπορώ να συνδέσω ένα switch και να έχω internet σε ολο το τοπικό δίκτυο.

Το χρειάζομαι σαν backup λύση σε κατάστημα ώστε αν πέσει για κάποιο λόγο το internet να μπορώ να λειτουργήσω ταμειακή, POS κλπ.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sveltos είπε

Καλημέρα παιδιά.

Θέλω να ρωτήσω ποιά είναι η καλύτερη λύση να μοιράσω το internet του κινητού μου σε κάποιο wireless adapter και απο κει να μπορώ να συνδέσω ένα switch και να έχω internet σε ολο το τοπικό δίκτυο.

Το χρειάζομαι σαν backup λύση σε κατάστημα ώστε αν πέσει για κάποιο λόγο το internet να μπορώ να λειτουργήσω ταμειακή, POS κλπ.

Ευχαριστώ 

Tplink, Archer MR200

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ.

Να διευκρινήσω ότι θέλω να κάνω το κινητό μου hot spot και όχι να βάλω sim σε router

Επεξ/σία από sveltos
Δημοσ.

Αυτό δέχεται σύνδεση με router DSL, και όταν αυτή διακοπεί, βάζεις τη SIM του κινητού και συνεχίζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει και ένα dsl router που υποστηρίζει usb tethering και όταν πέφτει η dsl να βάζει εκεί το κινητό μου με usb και να κάνει tethering. Πχ το Fritz 7530/7590 το υποστηρίζουν.

Ή μπορεί (ανάλογα τι πακέτο κινητής έχει) να πάρει μία extra sim και να την έχει μόνιμα σαν backup.

Δημοσ.
Στις 2/10/2022 στις 10:16 ΠΜ, sveltos είπε

Καλημέρα παιδιά.

Ευχαριστώ 

Κάτι τέτοιο θα σου λύσει τα χέρια. Τυχαία η επιλογή του παρακάτω μοντέλου.

https://www.tp-link.com/gr/home-networking/access-point/tl-wa801n/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...