Hasta La Vista Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα λόγω απομακρυσμένης περιοχής η ποιότητα ίντερνετ που λαμβάνω είναι πολύ κάτω του μετρίου. 9mbps συγχρονισμός με πολλά ms. Σκεφτόμουν μια λύση αγοράς 4G ρούτερ και να αρχίζω να ψάχνομαι για κάποιο πρόγραμμα ελληνικού παρόχου για απεριόριστα GB.(Γνωρίζω οτι τα ms θα είναι περισσότερα) Βλέπω εξωφρενικές τιμές η αλήθεια είναι. Υπάρχει κάποιο πακέτο να συμφέρει Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος αντίστοιχη εμπειρία. Αλλάζει η ταχύτητα στο "συμβόλαιο" απο το να βάλω μια κάρτα SIM Vodafone καρτοκινητού ας πούμε; Μπορώ να δω κάπου κάλυψη δικτύου καθε εταιρίας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dimitrisg55 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πρώτα δοκίμασε τι ταχύτητες πιάνεις με το κινητό σου στο σπίτι σου και δοκίμασε μέσω φίλων και άλλους παρόχους. Έχω το Mikrotik Chateau LTE12 με μια sim Cosmote Gigamax Unlimited απο την προσφορά που έβγαινε στα 37 ευρώ, το πήρα επειδή και μένα η γραμμή μου συγχρονίζει στα 13 mbps. Έχω παρατηρήσει οτι στην περιοχή μου το 4G έχει τεράστιες αποκλίσεις τις ώρες αιχμής, θα δούμε εάν συνεχίσει όταν τελειώσουν οι προσφορές με τα απεριόριστα που έχουν βγάλει οι πάροχοι. Δεν υπάρχει διαφορά ταχύτητας μεταξυ συμβολαίου και καρτοκινητού, είναι το ίδιο. Να προσέξεις πολύ τι router θα πάρεις καθώς ανάλογα το LTE CAT μπορείς να συνδέεσαι σε περισσότερα cells και να έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2022 από dimitrisg55 1
Hasta La Vista Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 6 ώρες πριν, dimitrisg55 είπε Πρώτα δοκίμασε τι ταχύτητες πιάνεις με το κινητό σου στο σπίτι σου και δοκίμασε μέσω φίλων και άλλους παρόχους. Έχω το Mikrotik Chateau LTE12 με μια sim Cosmote Gigamax Unlimited απο την προσφορά που έβγαινε στα 37 ευρώ, το πήρα επειδή και μένα η γραμμή μου συγχρονίζει στα 13 mbps. Έχω παρατηρήσει οτι στην περιοχή μου το 4G έχει τεράστιες αποκλίσεις τις ώρες αιχμής, θα δούμε εάν συνεχίσει όταν τελειώσουν οι προσφορές με τα απεριόριστα που έχουν βγάλει οι πάροχοι. Δεν υπάρχει διαφορά ταχύτητας μεταξυ συμβολαίου και καρτοκινητού, είναι το ίδιο. Να προσέξεις πολύ τι router θα πάρεις καθώς ανάλογα το LTE CAT μπορείς να συνδέεσαι σε περισσότερα cells και να έχεις μεγαλύτερη ταχύτητα. Σε ευχαριστώ πολύ. Σκέφτομαι για κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/30133730/TP-LINK-TL-MR6400-v5-2-Ασύρματο-4G-Mobile-Router-Wi-Fi-4-με-3-Θύρες-Ethernet.html?from=account_favorites και να το πειράξω με openwrt. Με πόσα ms συγχρονισμό μιλάμε στο 4G;
kostasbm Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Zak87 είπε Δηλαδή 37 ευρώ για μια sim? αυτο κατάλαβες ???ότι η sim κανει 37 ευρω???....μηνιαιο προγραμμα unlimited ειναι με 37 ευρω...
DymosX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα σε όλους! Καθώς και εγώ βρίσκομαι σε απομακρυσμένη περιοχή και η ταχύτητα σταθερής γραμμής είναι κάπου στο 12mbps αποφάσισα να πάρω 4g router αφου οι ταχύτητες που πιάνω με το κινητό είναι 100+mbps. Πήρα λοιπόν το tp-link MR600. Το πρόβλημα είναι το εξής. Με το κινητό πιάνω όπως είπα 100+ και όταν βάζω την κάρτα στο router 20-30 mbps (στο ίδιο σημείο γίνονται οι μετρήσεις). Γιατί αυτή η απόκλιση; Τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα