red232 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Είναι στο κατάστημα της Πάτρα στον κοτσοβολο στο Γλαύκο σήμερα που πήγα το έχει ακόμα είναι μόνο στο κατάστημα 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι 100% εκθεσιακό πάντα όταν πάω και βλέπω χαμηλές τιμές ρωτάω τους πωλητές και η απάντηση είναι αυτή, είχα δει Realme Gt στα 160€ και Xiaomi 11 Lite στα 110€, οποτε δεν αξίζει γιατί στην ουσία έχουν υποστεί πολύ κακομεταχείριση πχ ειναι όλη την ώρα στην φόρτιση, η έχουν πρόβλημα στην οθόνη. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από Δαβιδ_4
red232 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα αδερφέ μάλλον έκθεσικο είναι δεν ρώτησα γιατί βιάζομαι
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή δουλεύω σε καταστημα τεχνολογίας, σιγά την κακομεταχειριση που τρώνε τα live demo. Απλά στην φόρτιση είναι, που δεν συνεχίζει εφόσον φτάσει στο 100%, και η μεταχείριση είναι το άγγιγμα της οθόνης. (όσοι βάζουν γελάκια σαν μικρά παιδιά τοποθετηθείτε επί του θέματος όπως έκανε το παλικάρι που μου απάντησε, μπήκατε που μπήκατε στον κόπο να διαβάσετε και να αντιδράσετε.) Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από TheoAlex50 3
MrRush Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, TheoAlex50 είπε Επειδή δουλεύω σε καταστημα τεχνολογίας, σιγά την κακομεταχειριση που τρώνε τα live demo. Απλά στην φόρτιση είναι, που δεν συνεχίζει εφόσον φτάσει στο 100%, και η μεταχείριση είναι το άγγιγμα της οθόνης. Η φόρτιση σταματάει στο 100%, το κινητό πέφτει στο 99% και ξανά φορτίζει μέχρι το 100. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν είναι καλό να είναι γενικά τελείως γεμάτες ή τελείως άδειες και γι'αυτό το να είναι μήνες τέρμα φορτισμένες και να φορτίζονται συνεχώς από 99 σε 100 είναι πολύ χειρότερο από όσο μπορεί να νομίζεις. 2
TheoAlex50 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, MrRush είπε Η φόρτιση σταματάει στο 100%, το κινητό πέφτει στο 99% και ξανά φορτίζει μέχρι το 100. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν είναι καλό να είναι γενικά τελείως γεμάτες ή τελείως άδειες και γι'αυτό το να είναι μήνες τέρμα φορτισμένες και να φορτίζονται συνεχώς από 99 σε 100 είναι πολύ χειρότερο από όσο μπορεί να νομίζεις. Έχω μεταχειριστει πολλά live demo ως βασικές συσκευές και καμιά σχέση, σαν καινούργιες είναι οι μπαταρίες τους. Στην θεωρία ίσως ισχύει αυτό που λες, δεν λέω ότι έχεις άδικο. Αλλά από ότι φαίνεται στον τελικό χρήστη δεν έχει σημασία στην γενική εμπειρία. 3
Nikos Tzogos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Το πολύ πολύ αλλάζεις μια μπαταρία στο μέλλον 6
zio10 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Σε χαμηλή τιμή με εγγύηση εγώ θα έπαιρνα εκθεσιακό. Αφού δε γενικές γραμμές το βράδυ πάει για φόρτιση, το να μπει με 30% τι με 20%... ή αν θα χρειαστεί μπαταρία 6 μήνες νωρίτερα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 ειχα παει κωτσοβολο και μου πουλουσε huawei p40 με burn in στην οθονη 250 ευρω.λεω στον πωλητη δεν συμφερει κανεναν να το αγορασει.η οθονη θα θελει 300 ευρω για αλλαγη.καλυτερα να το παρει καινουριο.
sphinxgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Ολα τα κινητά με οθόνες AMOLED στις 1000 ώρες με τέρμα τη φωτεινότητα έχουν burn in. Σε καθημερινή χρήση αυτό αργεί. Στα demo ειναι σε λίγες εβδομάδες. Οπότε είναι για πέταμα ολα τα LiveDemo. Βέβαια αφήνω ανοιχτό ενδεχόμενο επειδή η απόδειξη ειναι με την ημερομηνία αγοράς, να γίνεται αντικατάσταση απο την εταιρία εντός εγγύησης 4
gilardino Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα. Σε εκθεσιακό s8 η Samsung μου είχε αλλάξει οθόνη και μπαταρία, οπότε κι εγώ αν και δε προτιμώ τα εκθεσιακά,αν η διαφορά στη τιμή είναι μεγάλη, τα χτυπάω 1
samsunglife Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ολα τα κινητά με οθόνες AMOLED στις 1000 ώρες με τέρμα τη φωτεινότητα έχουν burn in. Σε καθημερινή χρήση αυτό αργεί. Στα demo ειναι σε λίγες εβδομάδες. Οπότε είναι για πέταμα ολα τα LiveDemo. Βέβαια αφήνω ανοιχτό ενδεχόμενο επειδή η απόδειξη ειναι με την ημερομηνία αγοράς, να γίνεται αντικατάσταση απο την εταιρία εντός εγγύησης Αυτό συμβαίνει, σου αλλάζει η αντιπροσωπία οθόνη & μπαταρία που πάνε πακέτο, αφού περάσει το 14ημερο του doa 1 ώρα πριν, red232 είπε Είναι στο κατάστημα της Πάτρα στον κοτσοβολο στο Γλαύκο σήμερα που πήγα το έχει ακόμα είναι μόνο στο κατάστημα Είχε και στο Κωτσόβολο στο mall εκθεσιακό s21 σε χαμηλή τιμή, αλλά δεν το πήρα. Αν ήταν το plus θα το σκεφτόμουνα... 2
aspirini Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 οι μισοι κρατανε τα κινητα 6 μηνες κ μας κλαιγονται για την μπαταρια ρε φιλε.. Οι αλλοι μισοι ειναι που τα αγοραζουν κ τα πουλανε μετα εδω σε αγγελιες "καινουριο , απλα το ανοιξα να δω αν δουλευει" που ειναι κ η μεγαλυτερη παπαρια που εχω ακουσει ποτε . 4
bardull01 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Η μπαταρία αν την προσέχεις στις φορτίσεις κρατάει μια χαρά για πολύ πολύ καιρό, το s21 ultra που είχα δεν έπεσε η μπαταρία καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις