Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω θα σχολιασω μονο τα μεταφορικα. 11ε για ελλαδα, Ισπανια 7 και Σουηδια 10. Επειδη το εχω δει και σε αλλα ιταλικα μαγαζια η απορια μου ειναι: τι προβλημα εχουν οι ιταλοι με εμας? 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, default είπε

Εγω θα σχολιασω μονο τα μεταφορικα. 11ε για ελλαδα, Ισπανια 7 και Σουηδια 10. Επειδη το εχω δει και σε αλλα ιταλικα μαγαζια η απορια μου ειναι: τι προβλημα εχουν οι ιταλοι με εμας? 

Ειναι ειτε risk management (υψηλο ποσοστο % παραγγελιων που δημιουργουν θεματα, πχ επιστροφες, πονηριες κλπ), ειτε εχουν πετυχει καλυτερη τιμη με την ταχυδρομικη υπηρεσια που χρησιμοποιουν για τις αλλες 2 χωρες. Παντως, 11 ευρω απο Ιταλια για τετοιο δεμα, ειναι καλα.

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτα εδω τι λετε παιδια? 

https://www.misterrunning.com/en/mizuno-wave-sky-5-mens-running-shoes-mistu-blue-orion-j1gc2102-24.html

Καθαρα για τρεξιμο τα θελω 10χλμ τη μερα σε διαδρομο η ασφαλτο. Απο 120 βλεπω Ελλαδα οποτε τιμια η τιμη τους. 

Μαζι με αυτα πως τα βλεπετε 

https://www.misterrunning.com/en/salomon-hypulse-mens-trail-running-shoes-trooper-black-mint-leaf-l41595100.html

132 ευρω και τα 2. Στα 220+ μεταφορικα Ελλαδα. 

Screenshot-2.png

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Πήρε παράταση η προσφορά. Τσίμπησα ένα Nike με 50%

image.png.1d68151a095c396bfbb5be033b904eb4.png

Και 5€ έκπτωση και έτσι βγήκαν τα μεταφορικά 6€ αντί για 11€. 

Στις 2/10/2022 στις 2:05 ΠΜ, Jason13 είπε

Κωδικος "NEWS5" , δινει ενα ταληρο εκπτωση αν κανετε εγγραφη

Δημοσ.

Περαν της πλακας για τους νανους και τα νουμερα, το μαγαζι ειναι καλο και σοβαρο.

Οπως και το ετερο runningwarehouse.eu που προταθηκε.

Τα ξερω και τα 2 πολλα χρονια, απο τα αντιστοιχα αδερφακια μαγαζια που εχουν για τεννις.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update.

Στις ήδη εκπτωτικές τιμές, λόγω black Friday δίνουν για μια εβδομάδα extra 20% έκπτωση, με τον κωδικό BCK20 +5€ για επόμενη παραγγελία για όποιον κάνει subscribe. Δεν γίνεται να βάλεις δηλαδή 2 κωδικούς στην ίδια παραγγελία 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 3
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...