sphinxgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Ότι λέει ο τίτλος. Αξιόπιστο site, με δωρεάν αποστολή για παραγγελίες 99€ + Νομίζω στέλνει από Ιταλία ~ οπότε είναι χωρίς τελωνείο. Mid Season Sale | 50% on Running Shoes - https://www.misterrunning.com/en/mid-season-sale-running-shoes-2022/ 4 1
blueangel3 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Έχει παραγγείλει κανένας από εκεί να μας πει δυο λόγια ;
sphinxgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μόλις τώρα, blueangel3 είπε Έχει παραγγείλει κανένας από εκεί να μας πει δυο λόγια ; Πάνω από 10.000 κριτικές MisterRunning.com Reviews | Read Customer Service Reviews of www.misterrunning.com - https://www.trustpilot.com/review/www.misterrunning.com
tsoukalasKaminia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Απο adidas και saucony που κοιταξα μεχρι στιγμης εχει νουμερα μονο για νανους.
Bill@r@s Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Και γω μικρά νούμερα είδα. Δεν πειράζει είμαι συντονισμένος και κάθε προσφορά δεκτή 3
andreas1gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλές τιμές… Αγόρασα πριν 3 μήνες από ADIDAS τα Solar Boost 4 στα 76 ευρώ με μεταφορικά. Εδώ τα βρήκα στο νούμερο μου στα 80 ευρώ χωρίς μεταφορικά. Αν δεν είχα κάνει 500 ευρώ αγορές αυτές τις μέρες σε ρούχα στην adidas, θα κτυπούσα ένα ζευγάρι Salomon με GoreTex Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από andreas1gr
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Απο adidas και saucony που κοιταξα μεχρι στιγμης εχει νουμερα μονο για νανους. εγω βλεπω νουμερα απο 38 μεχρι 48 και τα ενδιαμεσα. φοραν οι νανοι 48? μηπως βλεπεις τα uk νουμερα?
tsoukalasKaminia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, renos91 είπε εγω βλεπω νουμερα απο 38 μεχρι 48 και τα ενδιαμεσα. φοραν οι νανοι 48? μηπως βλεπεις τα uk νουμερα? Στειλε μου σε ανδρικα adidas και saucony. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Στειλε μου σε ανδρικα adidas και saucony. γιατι δεν ξερης να βαζεις φιλτρα? τεσπα οριστε https://www.misterrunning.com/en/mid-season-sale-running-shoes-2022/adidas/saucony/for-man/ στο σαηζ βαλε ευρο αντι για εκατοστα Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από Επισκέπτης
tsoukalasKaminia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, renos91 είπε γιατι δεν ξερης να βαζεις φιλτρα? τεσπα οριστε https://www.misterrunning.com/en/mid-season-sale-running-shoes-2022/adidas/saucony/for-man/ Εσύ "ξερης" απο running shoes? Στο φίλτρο που μου έστειλες btw εχει 3 saucony απο τα οποια το ενα ειναι για trail. Τετοιες προσφορες βαζουν και εδω στην Ελλαδα συνηθως εως 40 νουμερο κτλπ. Εν το μεταξυ και παλι το φιλτρο που εστειλες δεν εχει πανω απο 38 νουμερο στα Saucony. Πιστευεις "ξερο" τωρα ? edit: και στα Adidas το ιδιο. 5-6 μοντελα πανω απο 37 νουμερο. Το αστειο της υποθεσης: Με φιλτρο σε 45 νουμερο eu (γιατι δεν ηξερα απο φιλτρα με εμαθε ο φιλος απο πανω στα 40 χρονια μου τεχνικος) βγαζει 12 μοντελα περιπου απο ολες τις μαρκες. Οπως το ειπα λοιπον. Προσφορα για νανους. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από tsoukalasKaminia
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 εμμ μονο 40 και 2/3 βρηκα αλλα ειναι "sustainable"
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 38 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε γιατι δεν ηξερα απο φιλτρα με εμαθε ο φιλος απο πανω στα 40 χρονια μου τεχνικος δεν κανη τπτ, χαιρομαι που βοηθησα. Δεν εχουν σημασια τα χρονια, να ξερης οτι ποτε δεν ειναι αργα να μαθης κατι
tsoukalasKaminia Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε εμμ μονο 40 και 2/3 βρηκα αλλα ειναι "sustainable" Αποκλειεται καποιο λαθος κανεις. Στειλε pm στον renos91.
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Mπα θα περιμενω να μικρανω να μου χωρανε . Mπραβo στα παιδια που ψαχνουν και ανεβαζουν προσφορες αλλα κατι θα βρω απο skroutz ισως skechers Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από Mhlogiatros
nek4d Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Και οι νανοι εχουν ψυχηηηηη, να μην ποσταρουμε προσφορες για νανους 'δηλαδις' ωεω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα