aidonoxori Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά..έχω ένα eshop ενός φίλου που προσπαθώ να τον βοηθήσω - διορθώσω όσο μπορώ και έχω ένα πρόβλημα. Έχει κάποια μεταβλητά προϊόντα ( χρώμα και μέγεθος) και θέλω όταν μπαίνει ο πελάτης στη καρτέλα των προϊόντων να εμφανίζεται ότι εχει 5 μεγέθη και 4 χρώματα για παράδειγμα. Σαν μόνη λύση σκέφτηκα να το κάνω στον τίτλο του προϊόντος ( προϊόν <br> 5 μεγέθη <br> 4 χρώματα) αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα στο Facebook market να χαλάει ο τίτλος των προϊόντων, βγάζει κανονικά τον τίτλο και στο τέλος %vxn132%%uwwu% βγάζει κάτι τέτοιο Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να εμφανίσω τις παραλλαγές η αν μπορώ να διορθώσω τα προϊόντα στο market Ευχαριστώ!!!
xrhstosiak Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 μην πειραξεις του τιτλους προιοντων ειναι λαθος τροπος και λογικη και θα σου δημιουργησει πολλα προβληματα στο μελλον ή θα το κανεις με κωδικα custom οπως το θες ή με pluging του τυπου https://demos.xforwoocommerce.com/product-category/variable/shoes/ υπαρχουν πολλα παρομοια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα