nandia1983 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Έχω το καινούριο Apple Watch 8 και στο health app δίνει εντελώς λάθος ώρες και ημερομηνίες ανα κατηγορία.. έχω αυτόματη την ωρα στις ρυθμίσεις, σωστό time zone έχω κάνει restarts όποτε δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταει.. Επισης στη παρακολούθηση ύπνου σταμάτησε στις εφτά ενώ ξύπνησα πολύ αργότερα..
moican Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Για τον ύπνο δες από τις ρυθμίσεις του iphone την συγκέντρωση ύπνου και την διάρκεια χρόνου της. Είναι σωστά ρυθμισμένη;
M A T R I X Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 1:32 ΜΜ, nandia1983 είπε Έχω το καινούριο Apple Watch 8 και στο health app δίνει εντελώς λάθος ώρες και ημερομηνίες ανα κατηγορία.. έχω αυτόματη την ωρα στις ρυθμίσεις, σωστό time zone έχω κάνει restarts όποτε δεν καταλαβαίνω τι μπορεί να φταει.. Επισης στη παρακολούθηση ύπνου σταμάτησε στις εφτά ενώ ξύπνησα πολύ αργότερα.. Σε 1η φάση θα πρότεινα unpair και pair ξανά το Apple Watch. Σχετικά με τα data του sleep, στο health app δοκίμασε να πας στο sleep > bottom > data sources & access > data sources και δες αν το AW είναι 1ο. Αν όχι, επιλέγεις edit και το αλλάζεις.
kormos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2022 @nandia1983 τελικά τι έχει γίνει με το ρολόι? Βρέθηκε η λύση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα