xrist0s4 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2022 Ναι 10% μου είπε κ ότι υπογράφει κ συμβόλαιο ότι είναι σταθερό κτλ κτλ..
leonidasetsi Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικά τι γίνεται με την wewe ? Μου το πρότειναν και εμένα εκ των εσω Υποτίθεται είναι ένα κέντρο υπηρεσιών δηλαδή συνεργασίες με εταιρίες για πραγματα όπως smartstake ή διαμονή σε ξενοδοχείο ή ενοικίαση οχήματος ή trade signals, πάντα βεβαίως όλα βασισμένα με το δικό της νόμισμα credit Ποιος ξέρει να μας πει τι αποφέρει ειλικρινά;;;; Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2022 από leonidasetsi
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, leonidasetsi είπε Τελικά τι γίνεται με την wewe ? Μου το πρότειναν και εμένα εκ των εσω https://behindmlm.com/companies/wewe-global-expands-ponzi-with-lyofi-and-lyopay/
gorge18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, leonidasetsi είπε Τελικά τι γίνεται με την wewe Τουλαχιστον 2κ την μερα με μονο 1 ωρα απο την ανεση του σπιτιου σου.
dtk-386 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 13 λεπτά πριν, leonidasetsi είπε Τελικά τι γίνεται με την wewe ? Μου το πρότειναν και εμένα εκ των εσω Υποτίθεται είναι ένα κέντρο υπηρεσιών δηλαδή συνεργασίες με εταιρίες για πραγματα όπως smartstake ή διαμονή σε ξενοδοχείο ή ενοικίαση οχήματος ή trade signals, πάντα βεβαίως όλα βασισμένα με το δικό της νόμισμα credit Ποιος ξέρει να μας πει τι αποφέρει ειλικρινά;;;; Τελικά υπάρχουν πολλα θύματα εκεί έξω. 1 1
tutuyo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 γεια σας παιδια, σας γραφω απο Μιαμι, απο το σκαφος μου που αγορασα μετα την συνεργασια με την wewe cloud minting, οτι θελετε ρωτήστε σκεφτομουν να μπω και στο Τουιτα, αλλα με προλαβε ο Ελον
VonLoutsos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2022 1 hour ago, tutuyo said: γεια σας παιδια, σας γραφω απο Μιαμι, απο το σκαφος μου που αγορασα μετα την συνεργασια με την wewe cloud minting, οτι θελετε ρωτήστε σκεφτομουν να μπω και στο Τουιτα, αλλα με προλαβε ο Ελον 15 (Ολογραφως δεκαπεντε).
leonidasetsi Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στις 6/11/2022 στις 2:23 ΜΜ, gorge18 είπε Τουλαχιστον 2κ την μερα με μονο 1 ωρα απο την ανεση του σπιτιου σου. Να υποθέσω ειρωνικό Δεν έχει κανείς εμπειρία;
tzitzikas2 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Για να βγάλει κάποιος $$ θέλει σκληρή δουλειά. Όλα τα άλλα είναι φούσκες.
gorge18 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, leonidasetsi είπε Να υποθέσω ειρωνικό Δεν έχει κανείς εμπειρία; δλδ εσυ το σκέφτεσαι σοβαρά;
adi32 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Για να βγάλει κάποιος $$ θέλει σκληρή δουλειά. Όλα τα άλλα είναι φούσκες. ή παρανομίες
The_Judas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ...και η παρανομία σκληρή και επικίνδυνη δουλειά είναι Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2022 από The_Judas
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Στις 6/11/2022 στις 5:22 ΜΜ, tutuyo είπε γεια σας παιδια, σας γραφω απο Μιαμι, απο το σκαφος μου που αγορασα μετα την συνεργασια με την wewe cloud minting, οτι θελετε ρωτήστε σκεφτομουν να μπω και στο Τουιτα, αλλα με προλαβε ο Ελον Κάτι τέτοια βιντεάκια υπάρχουν ακόμα στο YouTube,από Νέα Υόρκη,Λας Βεγκας,όπου λένε τα τρελα λεφτά που έβγαλαν και τα τρελα ταξίδια που κάνουν από την worldventures.Με είχαν πλησιάσει και εμένα τότε. Τελικά όντως δυο πράγματα είναι ατελείωτα,το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία,αν και για το 2ο παίζει να είναι πιο μεγάλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις