mastoras007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Μετά από φορμάτ windows 10 σε ένα λάπτοπ δεν κάνει shut down. Ποιο συγκεκριμένα μετά την ολοκλήρωση του φορμάτ εκεί που κάνει ο υπολογιστής μόνος του μια επανεκκίνηση στο τέλος έμεινε σε μία οθόνη μπλε και δεν έκλεισε (οχι bsod) απλά έμεινε εκεί. Το έκανα εγώ τερματισμό κρατώντας πατημένο το power αλλά μετά από εκεί ο υπολογιστής ποτέ δεν κλείνει όταν πατάω επανεκκίνηση η τερματισμό κλείνει οθόνη αλλά τα φωτάκια και ο ανεμιστήρας δουλεύουν και μένει εκεί για πολύ ώρα. Έχω δοκιμάσει δύο φορές να ξανά περάσω τα windows στο στικάκι από την αρχή οπός επίσης έχω βάλει και παλαιότερη έκδοση των windows με το Rufus στο στικάκι και έχω δοκιμάσει με όλα αυτά φρέσκια εγκατάσταση windows αλλά το πρόβλημα τό ίδιο Έχω κάνει επαναφορά το bios Ρύθμιση για "Fast bot" δεν έχει! Επίσης το wifi κάποιες φορές δουλεύει κάποιες φορές όχι μετά το άνοιγμα.( Αφού το έχω κλείσει με το χέρι) όταν δεν δουλεύει απλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω για κάποιο λόγο! Πριν το φορμάτ το λάπτοπ δούλευε μια χαρά! Καμία ιδέα -λυση?? Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από mastoras007
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 15 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Επίσης το wifi κάποιες φορές δουλεύει κάποιες φορές όχι μετά το άνοιγμα.( Αφού το έχω κλείσει με το χέρι) όταν δεν δουλεύει απλά δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω για κάποιο λόγο! Έλεγξε την κάρτα Wifi τότε. Αν πατάει σωστά αρχικά και αν είναι χαλασμένη αντικαθιστώντας την με άλλη. Τέτοια θέματα με κάρτα δικτύου βέβαι έχω παρατηρήσει και στην περίπτωση που ο δίσκος του λειτουργικού δεν παίρνει τις σωστές τάσεις. Είτε επειδή δεν έχει κουμπώσει σωστά είτε λόγω χαλασμένης τροφοδοσίας.
triplex1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Καταρχην πες μας το λαπτοπ ποιο ειναι και πως ''εκαψες" το δισκακι των win για να τα βαλεις
nickol-us Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Τι λειτουργικό είχες πριν; Το είχες περάσει εσύ; Drivers κατέβασες από το support του λαπτοπ ή άφησες ότι σου έβαλαν τα Windows;
mastoras007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, triplex1 είπε Καταρχην πες μας το λαπτοπ ποιο ειναι και πως ''εκαψες" το δισκακι των win για να τα βαλεις Ένα παλιό Lenovo είναι μοντέλο δεν θυμάμαι είμαι στη δουλειά τώρα. Το στικάκι δύο φορές το έκανα από το επίσημο σιτε της Microsoft με το εργαλείο που κατεβάζεις Και μια δοκίμασα με το Rufus για να βάλω μια παλιότερη έκδοση 6 λεπτά πριν, nickol-us είπε Τι λειτουργικό είχες πριν; Το είχες περάσει εσύ; Drivers κατέβασες από το support του λαπτοπ ή άφησες ότι σου έβαλαν τα Windows; Windows 10 pro 64 bit πριν και μετά! Ναι εγώ το είχα περάσει Drivers δεν κατέβασα ποτέ δεν κατεβάζω ούτε παλιότερα που το έκανα κάνω ένα καλο windows update και τα περνάει μόνο του. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από mastoras007
Λύση triplex1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Λύση Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, mastoras007 είπε Ένα παλιό Lenovo είναι μοντέλο δεν θυμάμαι είμαι στη δουλειά τώρα. Το στικάκι δύο φορές το έκανα από το επίσημο σιτε της Microsoft με το εργαλείο που κατεβάζεις Και μια δοκίμασα με το Rufus για να βάλω μια παλιότερη έκδοση Windows 10 pro 64 bit πριν και μετά! Ναι εγώ το είχα περάσει Drivers δεν κατέβασα ποτέ δεν κατεβάζω ούτε παλιότερα που το έκανα κάνω ένα καλο windows update και τα περνάει μόνο του. Αφου ειναι παλιο ρωτησα πως το εκανες (ειδα τι εγραψες επανω) για την περιπτωση εγγραφης (πρεπει να τσεκαρεις mbr αν δε το εχεις κανει) και αν εχει μηχανικο αντι για ssd θ' ανοιξει του Αγ.Πνευματος στην καλυτερη των περιπτωσεων
mastoras007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, triplex1 είπε Αφου ειναι παλιο ρωτησα πως το εκανες (ειδα τι εγραψες επανω) για την περιπτωση εγγραφης (πρεπει να τσεκαρεις mbr αν δε το εχεις κανει) και αν εχει μηχανικο αντι για ssd θ' ανοιξει του Αγ.Πνευματος στην καλυτερη των περιπτωσεων Ssd έχει Γενικά την δουλειά του την κάνει browsing καμία ταινία κτλ το mbr δεν είμαι σίγουρος αν το τσεκαρα αλλά αν ήταν εκεί το λάθος δεν θα δούλευε είχα πρόβλημα γενικά? Εγώ τώρα παρόλο που δεν κάνει επανεκκίνηση μόνο του με το χέρι που το κάνω δουλεύει. Ανοίγει δηλαδή απλά δεν κλείνει μόνο του Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από mastoras007
triplex1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mastoras007 είπε Ssd έχει Γενικά την δουλειά του την κάνει browsing καμία ταινία κτλ το mbr δεν είμαι σίγουρος αν το τσεκαρα αλλά αν ήταν εκεί το λάθος δεν θα δούλευε είχα πρόβλημα γενικά? Εγώ τώρα παρόλο που δεν κάνει επανεκκίνηση μόνο του με το χέρι που το κάνω δουλεύει. Ανοίγει δηλαδή απλά δεν κλείνει μόνο του Αν δε τσεκαρες mbr κανει εγκατασταση και σε uefi το ιδιο αρχειο iso , εκει μηπως μπερδευεται Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2022 από triplex1
mastoras007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 5:55 ΜΜ, triplex1 είπε Αν δε τσεκαρες mbr κανει εγκατασταση και σε uefi το ιδιο αρχειο iso , εκει μηπως μπερδευεται Οκ θα το δοκιμάσω σήμερα μετά τη δουλειά ευχαριστώ!
mastoras007 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2022 Στις 1/10/2022 στις 5:55 ΜΜ, triplex1 είπε Αν δε τσεκαρες mbr κανει εγκατασταση και σε uefi το ιδιο αρχειο iso , εκει μηπως μπερδευεται Δούλεψε τελικά αυτό του έφταιγε! Δεν είχα χρόνο νωρίτερα μόλις τώρα τελείωσε το φόρματ και φαίνεται ότι δουλεύει Έκανε δηλαδή το πρώτο ρεσταρτ μόνος του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα