diego-10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) εγω τα εκανα μονος μου μια και ο λογιστης ζητουσε τριψηφιο αριθμο.σε 5 λεπτα ημουν ετοιμος.γονικη παροχη εγω επελεξα. στην δηλωση πρεπει να βαλετε αιρθμο καταθεσης,που ειναι του καταστηματος μου φενεται και να αναφερεται απο γονεα σε παιδι.δεν το θυμαμαι ακριβως γιατι εχει ενα χρονο. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2024 από diego-10 1
runner69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, diego-10 είπε εγω τα εκανα μονος μου μια και ο λογιστης ζητουσε τριψηφιο αριθμο.σε 5 λεπτα ημουν ετοιμος.γονικη παροχη εγω επελεξα. στην δηλωση πρεπει να βαλετε αιρθμο καταθεσης,που ειναι του καταστηματος μου φενεται και να αναφερεται απο γονεα σε παιδι.δεν το θυμαμαι ακριβως γιατι εχει ενα χρονο. ναι οι περισσοτεροι φανταζομαι γονικη παροχη εχουν βαλει. Το θεμα ειναι αν ξερει καποιος για ποιο λογο εχουν την 1η ενω υπαρχει η 2η επιλογη; ΥΓ. 3ψηφιο για μια δωρεα; ρε τι λετε
diego-10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 1 minute ago, runner69 said: ναι οι περισσοτεροι φανταζομαι γονικη παροχη εχουν βαλει. Το θεμα ειναι αν ξερει καποιος για ποιο λογο εχουν την 1η ενω υπαρχει η 2η επιλογη; ΥΓ. 3ψηφιο για μια δωρεα; ρε τι λετε ετσι ακριβως,φυσικα δεν το εκανα.νομιζω αν πας στο επομενο βημα καπως βλεπεις περισοτερα και επιλεγεις το σωστο.
runner69 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, diego-10 είπε ετσι ακριβως,φυσικα δεν το εκανα.νομιζω αν πας στο επομενο βημα καπως βλεπεις περισοτερα και επιλεγεις το σωστο. το screenshot που ανεβασα ειναι απο το 2ο step συγκρίνοντας τα και τα δύο και δεν μπορει να απαντησει στο ερωτημα. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2024 από runner69
fonzi Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2024 Βρήκα εδώ σχετική αναφορά στις διαφορές https://paraskevivasilopoulou.gr/zitima-doreas-kai-gonikis-paroxis/ Ωστόσο κάπου γράφει ότι η δωρεά προς τέκνο ονομάζεται γονική παροχή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα