Προς το περιεχόμενο

Sony WF-1000XM3 Headset In-ear Black 66.74€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ό,τι λέει ο τίτλος, νομίζω ότι είναι τόσο γνωστά και καλά σαν ακουστικά που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Το μαγαζί δεν το ξέρω ιδιαίτερα πέρα από skroutz αλλά είναι το marketree. Αν θέλετε review:
https://www.rtings.com/headphones/reviews/sony/wf-1000xm3-truly-wireless

Αγορά:
https://www.marketree.gr/sony-wf-1000xm3-headset-in-ear-black-wf1000xm3b-ce7-

Επεξ/σία από b3bis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fabbyyy είπε

σίγουρα λείπει ένας άσος από μπροστά και θα πέσει άκυρο.

Απο τα 96 στα 66 δεν το λες και τραγικο λαθος.

Μια χαρα τιμη ειναι

Δημοσ.

Η τιμή είναι καλή. Η θήκη μεταφορά είναι τεράστια (όπως κ η αυτονομία).

Δεν με βόλεψαν γιατί δεν είχαν multi-pairing (πρωτίστως).

Το app τους είναι οκ αλλά θέλει βελτίωση (φαντάζομαι σίγουρα κάτι θα έχει αλλάξει, αφού έχω ένα χρόνο σχεδόν από τότε που έφυγαν σε αγγελία εδώ στο insomnia)

Η εφαρμογή τους, για το τεράστιο μέγεθος τους (ίσως κ βάρος τους) είναι απλά...καλή.

Δημοσ.

Tα ακουστικά για το είδος τους είναι τεράστια σε μέγεθος! Ναι μεν μπορείς να βάλεις το κατάλληλο μαξιλαράκι και να ταιριάξει στο αυτί (και αν θυμάμαι καλά εκτός αυτού που φοράνε εξ αρχής έχουν 3 σιλικονατα και 3 πιο "αφρατα" στη συσκευασία) αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τύπου "buds" in-ear που μπορείς πχ και να ξαπλώσεις χωρίς ιδιαίτερη ενόχληση. 

Αυτό όμως που για εμένα έκανε μια αγορά την οποία λαχταρουσα καιρό και που αρχικά ενθουσιαστηκα με ήχο και anc (όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι περισσότεροι reviewers) να τα έχω να κάθονται πρακτικά άχρηστα ήταν οι αδιανόητα πολλές και φυσικά εκνευριστικες διακοπές ήχου (διάρκειας περίπου μισού δευτερολέπτου) σε αναπαραγωγή μουσικής πχ από κινητό τηλέφωνο (το οποίο βρισκόταν εντελώς δίπλα τους ή στη χειρότερη 1,5 μέτρο μακριά) και μάλιστα από διάφορα μοντέλα (κυρίως samsung flagships) καθώς και το ότι έχανε τελείως (!!) τον ήχο από την android (smart) tv μου (επίσης με τελευταία έκδοση λογισμικού, ακριβή Philips oled κλπ, πού και πού με νέο pairing έφτιαχνε για λίγα δευτερόλεπτα και ξανά τα ίδια, η φάση είναι ότι όποτε συνδέονταν και άκουγα το μήνυμα "Bluetooth connected", oσο έπαιζε το μήνυμα στο ακουστικό μπορούσα να ακούσω στο υπόβαθρο και τον ήχο της TV, με το που τελείωνε το μήνυμα χανόταν ο ήχος τελείως... Fail μεγάλο δυστυχώς και είχε φοβερό συγχρονισμό εικόνας-ήχου, πολύ καλύτερο από τα άλλα ακουστικά με A2DP που έχω). 

Αν τα χαλάει σε τόσο "βασικά" θέματα τι να την κάνω και την αυτονομία και όλα τα άλλα; 

Στο τέλος τα χάρισα σε συγγενή με την ελπίδα να μην εκνευρίζεται το ίδιο με έμενα (έχει Sony oled οπότε ίσως δεν χάνει τον ήχο εκεί και η κυρίως χρήση είναι για κλήσεις με anc οπότε πιστεύω θα είναι οκ). 

Το χαζοσκεφτομαι για το επόμενο μοντέλο αλλά μάλλον δύσκολα θα κάνω κίνηση (πήρα τα buds2 της σαμι φέτος και είναι πολύ καλά από καθε άποψη). 

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Η σελίδα δεν βρέθηκε

Συγγνώμη, αυτό το προϊόν δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Πολύ καλά ακουστικά, πολύ καλή και η τιμή, ή ξεπούλησαν ή ήταν λάθος.

Δημοσ.
Στις 1/10/2022 στις 4:09 ΜΜ, Jiim_P είπε

Πολύ καλά ακουστικά, πολύ καλή και η τιμή, ή ξεπούλησαν ή ήταν λάθος.

Βασικά τίποτα απο τα 2. Το συγκεκριμένο κατάστημα κάνει παραγγελία από τον προμηθευτή αφού πρώτα δεχτεί παραγγελία από τον πελάτη. Τα συγκεκριμένα ακουστικά δεν είναι καινούργια αλλά refurbished, κάτι που απο όσο θυμάμαι δεν αναγραφόταν πουθενά στην περιγραφή. Το γνωρίζω αυτό γιατί είχα παραγγείλει ένα ζευγάρι και μου ήρθε σχετική ενημέρωση στο email μου.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...